Třebíč – Beroun 2:3 (kon.) | Benátky n/J – Hr. Králové 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Most 3:4 (po pr.)
Chomutov – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Šumperk – Kadaň 4:3 (po s.n.) | Litoměřice – Jihlava 2:7 (kon.)
Písek – Olomouc 3:2 (po s.n.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)
HC Most
Středa 21.09.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:17
    Havlíčkobrodský trenér Petr Novák (HBR) dostal osobní trest do konce utkání za nesportovní chování.
     
    55:17
    Střídačka Havlíčkova Brodu je potrestána za nesportovní chování. Rebelové si totiž stěžovali, že sudí neodpískal evidentní faul na rozjetého útočníka, který se dostal se svým kolegou do přečíslení 2 na 1 a byl očividně zastaven podražením. Trest odpyká Stehlík (HBR). Přesilovka pro Most.
     
    51:33
    Kostourek si sjel na vrchol kruhů, odkud tvrdě vypálil zápěstím. Jeho útočný parťák Polodna ještě těsně před bránou tečoval letící puk, ale těsně nad horní tyč. Po přerušení dostává 2 minuty za hákování Andres (MST).
     
    37:22
    Rebelové si začínali velkým důrazem vynucovat převahu v předbrankovém prostoru a vše musel vyřešit až Maxa (MST), který se provinil krosčekem.
     
    31:55
    Hosté se dvakrát v krátkém časovém sledu dokázali osvobodit vyhozením až k brance soupeře, kde se teď bude vhazovat. Brankář Neruda (HBR) vyjel ze svého brankoviště a dostal 2 minuty za zdržování hry. Trest odpyká Stehlík (HBR). Havlíčkobrodská střídačka v čele s trenérem Novákem vehementně protestuje.
     
    31:21
    Obrovskou sílu na puku teď předvedl Kostourek, jenž i v obležení dvou protihráčů vypálil z mírného úhlu na pravé straně a u bližší tyčky trefil dobře postaveného brankáře Melichara. Na lavici hanby zamířil Krejčí (MST) za hákování.
     
    28:03
    Hosté se snaží odpovědět stejnou mincí a pokoušejí se vyrovnat. Nejdříve pálil z úhlu na pravé straně Slavíček, po čemž ho ze stejného prostoru záhy napodobil Mavrojanidis. Oba trefili Nerudovy betony. Na trestnou lavici míří po odpískání Švaňhal (HBR).
     
    19:42
    Havlíčkobrodské trápení mohl utnout Kostourek, který se prosmýkl za mosteckou obranu a zblízka se pokusil o blafák, jenže kotouč mu při něm utekl z hole. Na trestnou lavici po odpískání usedá Charousek (MST) za hákování.
     
    16:39
    V rohu brodského pásma se navíc provinil držením hole kapitán Morava (HBR) a odsedí si 2 minuty.
     
    11:50
    Ondráček (MST) si vyšlápl na obránce Pavlíka, který zůstává ležet otřesený na ledě. Mostecký forvard dostává 2 plus 2 minuty za vysokou hůl.
     
    9:09
    Havlíčkův Brod sevřel svého severočeského soka do pevného objetí a nebezpečně operoval kolem Melicharovy svatyně. Zmatky v mostecké defenzívě končí faulem, když se Havelka (MST) provinil vysokou holí.
     
    6:02
    Semorád nebezpečně pálil z velkého úhlu na levé straně, ale u bližší tyčky trefil jen Melicharovy nastavené betony. Po přerušení hry míří na lavici hanby Pavlík (HBR) na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    2:24
    Zakončení na obou stranách ledové plochy. Nejdříve po buly pálil z kruhu do Nerudových betonů Borovanský (MST). Poté střílel zblízka Koma, ale jen do Melicharovy výstroje. Po přerušení usedá na lavici hanby právě mostecký útočník za hákování.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. Jonáš (Semorád), 28. Fiedler (Morava, Sova), 53. Knotek (Polodna, Ostrčil) - 1. Charousek (Rindoš), 29. J. Bauer (Borovanský, Kuncl), 53. Slavíček (Žejdl, Mavrojanidis), 61. Maxa (Divíšek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava (C), Ostrčil, Sova, Protivný, A. Jelínek, Pavlík (A), Koma - Zábranský, Polodna, Knotek, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Fiedler, Voj. Němec (A), Rytnauer, Stehlík, P. Musil, Kostourek.
    HC Most: Melichar (Sork) - Kuncl, Hranáč (C), Hanzl, Charousek, Jeník, Krejčí, Havelka, Martinec - J. Divíšek, M. Ondráček, Rindoš, J. Bauer, Slavíček, Havlíček, Rudovský, Maxa, Borovanský, Žejdl, Mavrojanidis, Andres.

    Rozhodčí: Tomáš Horák - Michal Jílek, Martin Šperl.
    bahis siteleri