Třinec – Zlín 2:3 (po s.n.) | Kladno – K. Vary 4:3 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:2 (kon.)
po s.n.
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 1:1, 1:0)
Berani Zlín
Pátek 23.09.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:03
    Bedřich Köhler si ve středním pásmu vyšlápnul na Polanského, který se pár metrů proletěl vzduchem. Dle rozhodčích se jednalo o faul. 2 minuty, podražení.
     
    54:15
    Po přerušení si názory vyměňovali Martin Adamský a Pavel Kubiš. Rozhodčí je raději poslal na trestnou lavici aby se trochu uklidnili.
     
    51:52
    Vyloučeným je Martin Lojek, který sekl soupeře tak okatě, že si toho rozhodčí všimli a poslali ho na trestnou lavici.
     
    45:49
    Rostislav Marosz aktivně pracoval v pásmu Zlína, hosté ho museli zastavit za cenu faulu. Na trestnou lavici odešel Lukáš Galvas, který podrazil třineckého forwarda.
     
    41:19
    Jejich snažení končí faulem domácích. Na trestnou lavici usedl Petr Hořava, který se držel protihráče.
     
    36:30
    Domácí to pak přehnali s důrazem a budou pykat. Na trestnou lavici odjel Jan Peterek, který se provinil podražením.
     
    30:33
    Oceláři si zahrají další přesilovku. Vyloučen byl Tomáš Sýkory, který hrál vysokou holí.
     
    26:54
    Za brankou Zlína si Lukáš Havel a Petr Zámorský vyměnili názory, což se ale nelíbili rozhodčím. Oba si tak půjdou odsedět dvě minuty. Hraje se 4/4.
     
    25:08
    Oceláři si zahrají dvojnásobnou přesilovku! Dalším vyloučeným na straně hostů je Tomáš Sýkory, který se provinil sekáním. Třince 18 vteřin 5/3.
     
    23:24
    Aktivita domácích přináší své ovoce, zatím v podobě přesilové hry. Tomáš Linhart držel domácího forwarda, za což ho rozhodčí poslali na trestnou lavici.
     
    15:22
    Rozhodčí budou opět vylučovat. Ve středním pásmu Rob Davison odstavil Tomáše Sýkoru. Domácí diváci si myslí, že zákrok byl v rámci pravidel, rozhodčí jsou však jiného názoru. Davison si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    12:21
    Prvním vyloučeným na straně domácích je tedy Jiří Polanský. Třinecký forward se provinil sekáním, odsedí si tak dvě minuty.
     
    0:58
    Prvním vyloučeným je tedy Bedřich Köhler, který se provinil hákováním.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 27. Zíb (Květoň), 52. Květoň (Marosz, Bonk) - 12. Linhart (Hamrlík, Leška), 31. Köhler (Leška), 65. Leška


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Davison, Hořava, Hrabal - Chovan, Peterek, Bonk, Kohn, Polanský, McGregor, Orsava, Valčák, Květoň, Adamský, Hrňa, Havel, Marosz
    Berani Zlín: Horčička (Sedláček) - Tesařík, Řezníček, Matějíček, Galvas, Lučka, Linhart, Zámorský, Hamrlík - Sýkora, Köhler, Čech, Leška, Vlach, Ondráček, Kubiš, Honejsek, Finsterle, Holík, Veselý, Důras

    Rozhodčí: Šír, Mikula - Lederer, Gebauer
    bahis siteleri