Třebíč – Kadaň 4:3 (po pr.) | Benátky n/J – Beroun 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 3:4 (kon.)
Chomutov – Hr. Králové 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Most 7:2 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 7:3 (kon.)
Písek – Jihlava 1:4 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
7:2 (3:0, 2:0, 2:2)
HC Most
Pondělí 26.09.2011, 17:30 • Zlatopramen Arena, Masarykova 232, Ústí nad Labem • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:28
    Lvi právě vstřelili branku!

    Skóre třetí části už je srovnáno a domácí kotel hlasitě pokřikuje "Deset, deset, deset ...!" O sedmou branku hokejistů z krajské metropole se zasloužil z levého kruhu JAKUB LEV po přihrávce Zbyňka Skleničky. Asistence: Zbyněk Sklenička.
     
    51:28
    Lvi právě vstřelili branku!

    Oslavenec Rok Pajič asistoval Miloslavu Gureňovi na modrou čáru a ústecký obránce neváhal a vystřelil jako z děla. Jeho jedovku usměrnil ještě za záda Melichara DANIEL BOHÁČ. Asistence: Miloslav Gureň, Rok Pajič.
     
    44:55
    Most právě vstřelil branku!

    Gól v oslabení! Velká hrubá chyba Zdeňka Orcta! Ústecký gólman rozehrával zpoza branky, ale místo přihrávky na modrožlutého hráče přihrál mezi kruhy JANU DIVÍŠKOVI, který se do úplně prázdné branky nemýlil. Bez asistence.
     
    40:53
    Most právě vstřelil branku!

    Využitá přesilovka! Jan Hanzl se na středovém kruhu zmocnil volného kotouče a dobruslil s ním až před ústeckého gólmana. Na druhé straně brankoviště však nalezl ONDŘEJE HAVLÍČKA, který nikým nehlídaný v klidu uklidil puk za Orctova záda.
     
    38:10
    Lvi právě vstřelili branku!

    Nádherná kombinace, na jejímž konci stál TOMÁŠ ROD. Puk putoval ze středového kruhu po ose Sklenička - Ludvík - Rod, přičemž posledně jmenovaný zakončoval z mezikruží od odkryté branky. Asistence: David Ludvík, Zbyněk Sklenička.
     
    34:50
    Lvi právě vstřelili branku!

    Odražený puk v předbrankovém prostoru se do prostoru mezi kruhy dostal k DAVIDU LUDVÍKOVI, který se nejlépe zorientoval a svou dělovkou nedal zelenobílému gólmanovi šanci. Asistence: Martin Šagát, Jiří Zeman.
     
    09:15
    Lvi právě vstřelili branku!

    Využitá přesilovkaa již třetí zásah! Jan Klobouček vystřelil na Melichara jedovku téměř od modré čáry. Hostující brankář vyrazil puk na pravou stranu k mantinelům, kde stál již připravený MARTIN ŠAGÁT, kterému nedělalo problémy uklidit puk do odkryté branky. Asistence: Jan Klobouček, Jaroslav Roubík.
     
    06:42
    Lvi právě vstřelili branku!

    Jakub Lev předložil puk JANU ALINČOVI téměř do nulového úhlu. Autor šťastné branky z ničeho nic vystřelil. Hostující gólman nevěděl, kde co létá a černá guma proklouzala brankovištěm. To by se ale nesměl v brankovišti nacházet mostecký obránce, od jehož čepele zamířil kotouč přímo za brankovou čáru. Asistence: Jakub Lev II.
     
    00:41
    Lvi právě vstřelili branku!

    Tomu se říká povedený vstup do utkání! Kapitán domácícho celku JAN KLOBOUČEK vyslal od pravého hrazení (z bodu pro vhazování) dělovku, kterou otevírá skóre dnešního klání. Před brankou znemožňovali Melicharovi výhled ještě Roubík se Šagátem. Asistence: David Ludvík, Martin Šagát.
    Marken.cz

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky a nahrávky: 1. Klobouček (Ludvík, Šagát), 7. Alinč (Lev), 10. Šagát (Klobouček, Roubík), 35. Ludvík (Šagát, Zeman), 39. Rod (Ludvík , Sklenička), 52. Daniel Boháč (Gureň, Pajič), 54. Lev (Sklenička) - 41. Havlíček (Hanzl), 45. Divíšek


    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Petrásek) - L. Poživil, Sklenička, Klobouček, Zeman, Vobořil, Dominik Boháč, Gureň - Jakub Lev II, Alinč, Pazourek - Šagát, Roubík, Ludvík - Kloz, Pajič, Daniel Boháč - Rod, Nahodil, Handlovský. Trenéři: Petr Rosol, Milan Skrbek.
    HC Most: Melichar (54. Sork) - J. Hanzl, Kuncl, D. Krejčí, Kabeláč, M. Šulc, Havelka, Výrut, Řádek - Maxa, Rindoš, O. Havlíček - Borovanský, Vrtek, J. Bauer - Andres, J. Divíšek, Rudovský - Adámek, P. Přeučil, T. Polák. Trenér: Lubomír Jandera.

    Rozhodčí: Kubičík - Chocholouš, Reich

    Diváci: 1 244
    bahis siteleri