Norwich – Sunderland 2:1 (kon.)
konec
Norwich City
2:1 (1:0)
Sunderland AFC
Pondělí 26.09.2011, 21:00 • Carrow Road • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Žlutou kartu vidí i Kyle Naughton.
     
    90+2
    Za zdržování hry viděl žlutou kartu John Ruddy, který odmítl hráčům Sunderlandu dát míč.
     
    90+1
    James Vaughan kulhá ze hřiště a odchází do útrob stadionu. A vzhledem k tomu, že domácí již třikrát střídali, bude Norwich dohrávat o 10.
     
    89
    Centr Kierana Richardsona z levé strany našel jen domácí fotbalisty. Akci posléze přerušil faulem John O'Shea na Jamese Vaughana, za který vidí žlutou kartu.
     
    86
    Sunderland právě vstřelil branku!
    KIERAN RICHARDSON střelou pár metrů za vápnem Norwiche mířil přesně k tyči. Zřejmě došlo ještě k teči, ale to momentálně není podstatné. Čeká nás tedy ještě horký závěr.
     
    85
    James Vaughan obehrál ve středu pole Tituse Bramblea a posléze za vápnem zhruba půl metru minul bránu Mignoleta.
     
    84
    Poslední střídání domácích Canaries. Elliotta Bennetta nahrazuje Andrew Crofts.
     
    78
    A dnes jednogólového střelce Stevea Morisona střídá Grant Holt.
     
    78
    Přichází avizované střídání. Anthonyho Pilkingtona nahrazuje James Vaughan.
     
    69
    Ahmed Elmohamady skvěle odcentroval a ve stoprocentní pozici na malém vápně hlavičkoval jen doprostřed na Johna Ruddyho Connor Wickham.
     
    68
    A hned střídání druhé. Ji Dong-Won nahrazuje Sebastiana Larssona.
     
    68
    Manažer Sunderlandu Steve Bruce střídá. Stephaneho Sessegnona na hřišti nahrazuje Connor Wickham.
     
    64
    Z rychlého protiútoku se ke střele dostal Elliott Bennett. Simon Mignolet míč vyrazil jen k Russellu Martinovi, který dorážel těsně vedle.
     
    63
    Ke střele se ve stoprocentní pozici dostal útočník Sunderlandu Nicklas Bendtner. John Ruddy míč skvěle vyrazil na rohový kop, který rozehrál Sebastian Larsson, ale k ničemu nevedl.
     
    48
    Norwich právě vstřelil branku!
    Ale co to bylo Simonu Mignoletovi platné. Stoper Russell Martin vyvezl míč k vápnu, za obranu vyslal z levé strany sprintujícího Marca Tierneyho, který přesně odcentroval na STEVEA MORISONA a ten hlavou zvyšuje vedení domácích.
     
    48
    Nebezpečný centr Anthonyho Pilkingtona musel v malém vápně přizvednout Simon Mignolet. A díky němu se míč nedostal k dvěma číhajícím domácím hráčům za obranou Sunderlandu.
     
    31
    Norwich právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu domácích akce pokračovala. Elliott Bennett si na pravé straně narazil s Davidem Foxem, první jmenovaný poté nacentroval na malé vápno, kde stál zapomenutý stoper LEON BARNETT, který posílá domácí do vedení.
     
    26
    Sunderland si musel vypomoci přihrávkou na brankáře Simona Mignoleta a vzápětí na branku Norwiche nebezpečně ve vápně střílel Nicklas Bendtner. John Ruddy jeho pokus k tyči kryl.
     
    6
    První vážnější situace. Leon Barnett nakopl míč, Titus Bramble jej podskočil a Wes Hoolahan to zkoušel na Mignoleta lobem. Mířil nad.

    FB

    Branky: 31. Barnett, 48. Morison - 86. Richardson

    Karty:   90+2. Ruddy (NRW), 90+4. Naughton (NRW) - 89. O'Shea (SUN)


    Norwich City: Ruddy – Naughton, R. Martin, Barnett, Tierney – Bennett (84. Crofts), Fox, Johnson, Pilkington (78. J. Vaughan) – Hoolahan (c) – Morison (78. Holt).
    Sunderland AFC: Mignolet – O'Shea (c), Brown, Bramble, Richardson – Elmohamady, D. Vaughan, Gardner, Larsson (68. Dong-Won) – Sessegnon (68. Wickham) – Bendtner.

    Rozhodčí: Foy

    Diváci: 26 107
    bahis siteleri