Lipt. Mikuláš – Detva 6:1 (kon.) | Prešov – Bardejov 1:2 (kon.) | Trnava – Pov. Bystrica 3:4 (po s.n.)
Trebišov – Púchov 5:3 (kon.) | Topoľčany – Michalovce 4:2 (kon.)
po s.n.
HK Gladiators Trnava
3:4 (1:0, 2:1, 0:2)
HK 95 Považská Bystrica
sk Úterý 27.09.2011, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Považská Bystrica dala gól!
    Rozhodujúci samostatný nájazd premenil spomedzi kruhov príklepom ADAM BEŇA.
     
    49:29
    Považská Bystrica dala gól!
    JAKUB FUJERÍK dostal puk od mantinelu, hodil si ho na blafák a z forhendu poslal za Stachov chrbát, je vyrovnané. Asistencie si pripísali Martin Štepán a Marek Koleno. Trnava si berie oddychový čas.
     
    43:36
    Považská Bystrica dala gól!
    JURAJ JURÍK aj faulovaný dokázal prekonať brankára. Asistenciu si pripísal Marián Koleda. Hostia sú blízko vyrovnaniu.
     
    39:53
    Považská Bystrica dala gól!
    Už to vyzeralo, že si aj v tejto tretine udrží Stacho čisté konto, no obrana ponechala puk v pásme, Boško ho vybojoval, prihral Štepánovi, ktorý nabil LUKÁŠOVI BAČÍKOVI, ten zblízka prestrelil Stacha. Asistenciu si pripísali Martin Štepán a Adam Boško.
     
    30:58
    Trnava dala gól!
    Krajčovič sa uvoľnil do prečíslenia, naviazal na seba Beňovu pozornosť a prihral RASTISLAVOVI BARČÁKOVI, ktorý sa nemýlil. Asistencie si pripísali Marek Krajčovič a Mário Ďuriš.
     
    27:25
    Trnava dala gól!
    Čavrk si šikovne prekorčuľoval cez dvoch, jeho strela ešte neuspela, Trnava ale ostala v pásme a dorážka z druhej vlny z hokejky FILIPA ŠIMKU sa ujala. Asistencie si pripísali Dávid Schmidt a Ján Bohunický.
     
    10:30
    Trnava dala gól!
    Z tlaku dokázali domáci otvoriť skóre, o úvodný gól sa strelou zblízka postaral MAREK MERTEL. Asistencie si pripísali Martin Hlavna a Milan Grman.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 11. Mertel (Hlavna, Grman), 28. Šimka (Schmidt, Bohunický), 31. Barčák (Krajčovič, Ďuriš) - 40. Bačík (Štepán, Boško), 44. Jurík (Koleda), 50. Fujerík (Štepán, Koleno), 65. Beňa


    HK Gladiators Trnava: Stacho (Petrovič) - Šimka, Zachar, T. Schneider, Haršáni, Krajčík, Duran, Hano - P. Šoltýs, M. Ďuriš, Hlavna, Mil. Grman, Horský, D. Schmidt, Krajčovič, Mertel, J. Bohunický, Hančiak, Čunderlík, Barčák, A. Čavrk.
    HK 95 Považská Bystrica: Beňo (Mišovec) - Smerčiak, M. Lukáč, Beňa, Cigánik, Nemčík, Hošták - Koleda, Koložváry, Jurík - Valach, Bačík, Bujdák - Boško, Ftorek, M. Štepán - M. Koleno, J. Fujerík.

    Rozhodčí: Krist - Mĺkvy, M. Tvrdoň

    Diváci: 204
    bahis siteleri