Plzeň – K. Vary 6:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:2 (0:0, 4:0, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 29.09.2011, 18:10 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté překonávají Svobodu podruhé a alespoň kosmeticky upravují skóre. Zaťovič nahrál DAVIDU ZUCKEROVI a ten stanovuje skóre na 6:2. Asistence Martin Zaťovič.
     
    56:35
    Plzeň si zápas užívá, teď se do samostatného úniku podél levého mantinelu dostal Mrňa, ale Benda jej vychytal!
     
    54:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak takhle to asi Plzeňští chtěli sehrát od začátku přesilovkového bloku. nahrál ONDŘEJI KRATĚNOVI, který pěknou technickou ranou po zemi našel škvírku mezi Bendovými betony. Asistence Tomáš Vlasák a František Kaberle.
     
    54:07
    Petr Gregořek (KVA) je vyloučen na dvě minuty. Indiáni hrají přesilovku.
     
    50:06
    Další vyloučení pro hosty - Marek Melenovský (KVA) si nyní odsedí dvouminutový trest za hákování. V témže čase je vyloučen Lukáš Pech (KVA) za nesportovní chování na deset minut osobního trestu.
     
    50:06
    Dnešní utkání sleduje 5389 diváků.
     
    48:50
    Svoboda si nyní připisuje výborný zákrok, kdy Zaťovič ujížděl v souboji jeden na jednoho s Nickem St. Pierrem a přes plzeňského obránce se mu podařilo vystřelit!
     
    46:59
    Pojďme se ale rychle vrátit k hokeji; na trestné lavici už sedí František Skladaný (KVA), který je vyloučen za vysokou hůl. Indiáni mají přesilovku.
     
    44:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň si bere ztracené čtyřbrankové vedení zpět. Kratěna se hbitě vyhnul bránícímu Přindišovi, přihrál JAROSLAVU HLINKOVI, který střelou kolem lapačky Bendy kazí čisté konto i druhému z karlovarských gólmanů. Asistence Ondřej Kratěna a Martin Heřman.
     
    42:00
    Jan Kovář se skvěle protáhl kolem dvou hráčů, ale Tomáš Klíma (KVA) zatáhl za záchrannou brzdu a mladého Plzeňana podrazil. Přesilovka pro domácí barvy.
     
    40:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Kumstát přihrál od pravého mantinelu a LUKÁŠ PECH se obtočil kolem Svobody a zasouvá do odkryté části branky. Máme rychle sníženo! Asistence Petr Kumstát a František Bombic.
     
    40:26
    Neuplynula ani půlminutka a Straka mohl zvýšit!
     
    35:37
    Zcela zbytečný faul teď připisujeme mladému Tomáši Pitulemu (PLZ), který dohrával svého hráče, ale je mu pískán krosček.
     
    29:12
    Karlovarská střídačka reaguje střídáním gólmanů, ze hry je odvolán Lukáš Mensator a místo něho si dnes zachytá Marek Benda.
     
    29:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Brejk dvou na jednoho ukázkově proměněn! Kovář přihrál NICHOLASU JOHNSONOVI, který znovu Mensatora překonává střelou nahoru. Asistence Jan Kovář.
     
    28:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlá akce indiánů znamená zvýšení náskoku! Vostřák vybojoval puk u pravého mantinelu a přesně jej předložil TOMÁŠI PITULEMU, který přebruslil "svého" soupeře a přesnou ranou pod břevno potřetí rozjásal plzeňské fanoušky. Asistence Pavel Vostřák, Michal Dvořák.
     
    27:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla hokejová lahůdka! Ondřej Kratěna před brankou nezazmatkoval, před dvěma hostujícími hráči potáhl puk a skvěle jej předložil k levé tyčce. Tam už jej nedočkavě očekával nikým neatakovaný TOMÁŠ VLASÁK, který si prázdnou branku vychutnal. Asistence Ondřej Kratěna, Jaroslav Hlinka.
     
    25:59
    Petr Gregořek (KVA) dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    25:00
    Adam Svoboda si asi nebyl moc jist svým zákrokem, to ale není důležité. Puk zůstal pod ním a nikdo z dorážejících se k němu nedostal!
     
    23:36
    Domácí gólman Svoboda byl ve složité situaci, když musel odklidit puk před třemi soupeři. To se mu nakonec nepovedlo a puk poslal mimo hřiště. Trest odpyká Mrňa.
     
    22:13
    Plzeň právě vstřelila branku! Domácí se ujímají vedení! Šťastným střelcem je MICHAL DVOŘÁK, který z brankoviště dorazil puk za ležícího Mensatora! Asistence: Pitule, Duda.
     
    19:39
    Tak ještě stihneme jedno vyloučení. Na trestnou míří Radek Duda (PLZ) na dvě minuty za napadení.
     
    17:52
    Domácí kapitán Martin Straka byl tak blízko vstřelení úvodní branky" Stejně jako Hlinka ale volný kotouč jen o kousek unikl jeho čepeli, která by ho jistojistě poslala do odkryté klece!
     
    9:53
    Svoboda chytá! Zaťovič se za ohromujícího pískotu rozjel velice pomalu a jeho kličku do bekhendu si plzeňský gólman bez potíží pohlídal!
     
    8:59
    Petr Kumstát měl první velkou šanci Varů! Úplně sám se totiž objevil před Svobodou, ale jeho dorážku plzeňský gólman zlikvidoval.
     
    7:24
    Jaroslav Hlinka jen těsně minul puk před odkrytou klecí! Mensator ho tam vyrazil po hezké kombinaci domácí pětice!
     
    6:34
    A toto vypadá zajímavě! Na trestné je totiž další z hostí, za sekání bude pykat Gulaši.
     
    5:53
    Duda v další příležitosti byl faulován a vybojoval tak přesilovku pro svůj tým. Na trestné Pech (KVA).
     
    5:27
    Duda výborně našel Kováře, ale ten v dobré šanci střílel ze záklonu a minul!
    Marken.cz

    Lucie Mužíková

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 23. Dvořák (Pitule, Duda), 28. Vlasák (Kratěna, Hlinka), 29. Pitule (Vostřák, Dvořák), 30. Johnson (Kovář), 45. Hlinka (Kratěna, Heřman M.), 55. Kratěna (Vlasák, Kaberle) - 41. Pech (Kumstát, Bombic), 59. Zucker (Zaťovič)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Hanzlík, Jeřábek, Kaberle, St. Pierre, Růžička, Dresler, Marušák - Vlasák, Straka, Duda - Mrňa, Hlinka, Kratěna - Petruška, Jan Kovář, Vostřák - Johnson, Pitule, Dvořák.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator – Gulaši, Nosek, Gřegořek, Bombic, Rohan M., Gründling, Přindiš, Prošek – Košťál, Pech, Kumstát, Skladaný, Melenovský, Dej, Zaťovič, Klíma, Kuběna, Kupec, Vachovec, Rohan T.
    bahis siteleri