Liberec – Slavia 4:3 (po s.n.) | Sparta – Třinec 3:2 (po s.n.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 8:4 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 1:4 (kon.) | Plzeň – Litvínov 2:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 09.10.2011, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:26
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Co muselo přijít, přišlo. Viděli jsme nejhokejovější akci celého duelu. Kousalík od modré našel střílenou přihrávkou Robina Hanzla, ten před brankou ještě vybídl lépe postaveného, navíc nikým nehlídaného JURAJE MAJDANA, který puk uklidil do sítě. S tím Mazanec nemohl už nic udělat. Asistence Robin Hanzl, Petr Kousalík.
     
    46:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kdo neviděl, neuvěří. Plzeňané se dnes v koncovce opravdu, ale fakticky opravdu moc trápí. A tak si nakonec dává vlastní gól jeden z bránících hráčů, kterému JAN KOVÁŘ nastřelil brusli. Asistence Pavel Vostřák.
     
    26:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla asi jiná taktika, MICHAL DVOŘÁK gentlemansky počkal, až bude litvínovský tým v plném počtu a pak udeřil. Zahrál si s Fraňkem gólmany neoblíbenou hru "Pocem, kam deš", vylákal ho z brankoviště a ještě v pádu ho v pádu překonal! Krásná individuální akce plzeňského útočníka. Asistence Dan Růžička.
    Marken.cz

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 27. Dvořák (Růžička), 47. Kovář (Vostřák) - 56. Majdan (Hanzl, Kousalík)


    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Přikryl) - Dresler, Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Mrňa, Vostřák, Kratěna, Straka, Lev, Marušák, Kovář, Dvořák, Růžička, Schnabel, Duda, Hlinka, Petruška, Johnson, Stránský, Heřman.
    HC VERVA Litvínov: Franěk (Volke) - Černošek, Trávníček, Ručinský, Lukeš, Gerhát, Kousalík, Heinisch, Hübl, Kubát, Gula, Jenáček, Kubinčák, Skuhrovec, Jareš, Pojkar, Majdan, Frolík, Hanzl, Hujsa, Brejčák.

    Rozhodčí: Husička, Kalivoda - Pouzar, Charvát

    Diváci: 6097
    bahis siteleri