Most – Opava 1:4 (kon.) | Čáslav – Ústí n. L. 1:2 (kon.)
konec
FK Baník Most 1909
1:4 (1:4)
Slezský FC Opava
Neděle 16.10.2011, 15:30 • Fotbalový stadion Josefa Masopusta. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    39
    Opava právě vstřelila branku!
    Zrovna jsem chtěl napsat, že domácí jsou lepším týmem a tlačí se dopředu, když Opava podnikla rychlý brejk, TOMAS RADZINEVIČIUS dostal kolmici za obranu, blafákem se vyhnul Pokornému a pod jeho padajícím tělem poslal míč do opuštěné klece - 1:4!
     
    21
    Opava právě vstřelila branku!
    Obrana Mostu dál hoří a po další hrubce inkasuje! Po dlouhém nákopu podcenil situaci stoper Bohata, nechal utéct TOMASE RADZINEVIČIUSE, brankář Pokorný také nevyběhl a tak opavský útočník využil nabídnutou tutovku a střelou k tyči zavěsil - 1:3!
     
    15
    Most právě vstřelil branku!
    Tomu se říká odpověď! Baník zahrával rohový kop, odražený míč na hranici vápna napálil před branku Danoski a STANISLAV HOFMANN nastavil nohu tak šikovně, že se od ní míč odrazil za Blahova záda, přestože si brankář Opavy na míč ještě znatelně sáhl - 1:2.
     
    12
    Opava právě vstřelila branku!
    To je šok! Opava z druhého souvislého útoku dává druhý gól! Domácí obrana zcela propadla, MILAN HALAŠKA šel sám sám na Pokorného, udělal mu kličku a poslal míč do sítě - 0:2.
     
    10
    Opava právě vstřelila branku!
    Z nenápadné střely jdou hosté do vedení! Přízemní pokus LUKÁŠE KŘEČKA z dobrých dvaceti metrů prošel mezi nohama několika hráčů a zapadl za zaskočeného brankáře Pokorného - 0:1!

    Martin Chládek

    Branky: 15. Hofmann - 10. Křeček, 12. Halaška, 21. Radzinevičius, 39. Radzinevičius

    Karty:   54. Oboya (MST), 73. Rosendo (MST) - 41. Hrabina (OPA), 62. Čáp (OPA), 88. Křeček (OPA)


    FK Baník Most 1909: Pokorný - Jendruščák, Bohata, Běloušek, Nguyen - Rosendo, Hofmann, Schut, Oboya - Danoski, Frnoch. Trenér: Zach.
    Slezský FC Opava: Blaha - Riška, Čáp, Sweich, Hrabina – Halaška, Křeček, Wirth, Sedláček – Mrázek, Radzinevičius. Trenér: Mazura.

    Rozhodčí: Příhoda - Košec, Kovařík.