West Brom – Wolverhampton 2:0 (kon.) | Arsenal – Sunderland 2:1 (kon.) | Newcastle – Tottenham 2:2 (kon.)
konec
Newcastle United
2:2 (0:1)
Tottenham Hotspur
Neděle 16.10.2011, 17:00 • St. James Park • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Newcastle mohl po centru Taylora ze standardní situace strhnout vedení na svou stranu. Coloccini míč minul, stejně jako Ameobi, od kterého se míč odrazil zpět ke Coloccinimu, ten z otočky vypálil. Jeho pokus však skončil těsně mimo.
     
    89
    Pavlyuchenko nahradil na zbývajících 6 minut Adebayora.
     
    88
    Tottenham mohl vrátit do vedení rychle Deofe, kterému přiťukl míč přesně Adebayor. Krul ale jeho střelu dokázal skvělým zákrokem vyrazit.
     
    86
    Newcastle právě vstřelil branku!
    AMEOBI vstřelil krásný vyrovnávací gól! Tottenham nedokázal odvrátit míč do bezpečí, čehož využil Taylor, který přihrál přesně střídajícímu Ameobimu. Ten zamířil přesně do pravého dolního rohu a vyrovnal na 2:2.
     
    81
    Tiote mohl vstřelil pojišťující gól! Newcastle předvedl pohlednou kombinaci. Obertan přihrál míč zpět na Tioteho, který vyslal na Friedela tvrdou střelu, která směřovala přesně pod břevno. Friedel ji ale dokázal reflexivním zákrokem vytáhnout na rohový kop.
     
    79
    Tiote sekl nohou po Modricovi, za což uviděl po konzultaci s Lee Probertem žlutou kartu.
     
    77
    Newcastle využil poslední možnost střídání. Na hřiště vyběhl Santon, který nahradil obránce Simpsona.
     
    75
    Parker si došlápl na Ameobiho a vysloužil si žlutou kartu. Vůbec první v zápase.
     
    71
    Ameobi vystřídal Besta.
     
    71
    Ben Arfa nahradil Ba.
     
    68
    Tottenham právě vstřelil branku!
    JERMAIN DEFOE poslal Tottenham do vedení! Při gólové akci tentokrát už dokonale zafungovala spolupráce mezi Parkerem a Defoem. První jmenovaný poslal míč na hranici šestnáctky Defoeovi, který z otočky zamířil přesně k pravé tyči.
     
    64
    Defoe nahradil Van der Vaarta.
     
    57
    Obertan se dostal k odraženému míči, zatáhl ho a zpoza šestnáctky vypálil. Jeho přízemní pokus skončil těsně mimo levé tyče Friedelovy brány.
     
    52
    Modric skvěle pronikl k šestnáctce domácích a poté uvolnil jemným obloučkem Adebayora. Útočník Spurs následně vypálil. Jeho přízemní střela těsně míjela vzdálenější tyč.
     
    48
    Newcastle právě vstřelil branku!
    BA vyrovnal na 1:1! Gutierrez skvěle pronikl do šestnáctky Tottenhamu, přešel přes dva hráče a poslal přesný centr na zadní tyč, kam si skvěle naběhl Ba a z první zakončil. Friedel sice míč chytil, jenže s ním končil za brankovou čarou.
     
    40
    Tottenham právě vstřelil branku!
    VAN DER VAART proměnil penaltu! Holandský útočník poslal Krula na druhou stranu a z čistého nebe poslal Tottenham do vedení.
     
    39
    Taylor fauloval v šestnáctce Adebayora. Lee Probert nařídil penaltu!
     
    30
    Brzké střídání na straně hostů. Bassong nahradil Kinga, který nebyl schopen v dnešním zápase pokračovat.
     
    12
    Nebezpečnou standardní situaci rozehrál z pravé strany Taylor, který zakroutil míč přímo na bránu Tottenhamu. Přízemní a prudký centr lapil Friedel, před nímž minul míč těsně jeden z domácích hráčů.

    Tomáš Reiner

    Branky: 48. Ba, 86. Ameobi - 40. Van der Vaart (pen.), 68. Defoe

    Karty:   79. Tiote (NEW) - 75. Parker (TOT)


    Newcastle United: Krul - Simpson, S Taylor, Coloccini, R Taylor - Obertan, Cabaye, Tiote, Gutierrez - Best (71.), Ba (71.). Střídající hráči: Elliot, Santon, Gosling, Marveaux, Ben Arfa (71.), Lovenkrands, Shola Ameobi (71.).
    Tottenham Hotspur: Friedel - Walker, Kaboul, King (30.), Assou-Ekotto - Modric, Livermore, Parker, Bale - Van der Vaart (64.) - Adebayor. Střídající hráči: Cudicini, Bassong (30.), Rose, Giovani, Townsend, Defoe (64.), Pavlyuchenko.

    Rozhodčí: Lee Probert
    bahis siteleri