Trenčín – HC Slovan 3:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
HC SLOVAN Bratislava
sk Úterý 18.10.2011, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru v Trenčíne • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    56:52
    Slovan dal gól!
    Obrovská chyba Erika Bednára v útočnom pásme. Puk mal na hokejke, ten sa mu však nejako zošmykol k MARTINOVI BAKOŠOVI, ktorý ho dopravil za Kováča. Bez asistencie.
     
    55:59
    Trenčín dal gól!
    Výborná práca Mikulu ! Za bránkou vybojoval puk, pasoval s Bohunickým, odovzdal puk PETROVI SOJČÍKOVI, ktorý si nakorčuľoval pred bránu, otočil sa, vystrelil a Konrádovi ušiel puk medzi betóny a síce ledva ledva sa dokotúľal za čiaru, viditeľne bol puk za čiarou. Asistencie: Ondrej Mikula, Richard Lelkeš.
     
    54:00
    Trenčín dal gól!
    Presne v čase, kedy ostáva do konca tretej tretiny rovných 6 minúr prestrelil ANDREJ ŠŤASTNÝ všetko, čo mu stálo v ceste po nakorčuľovaní si na os pásma. Asistencie: Tibor Melichárek, Tibor Radulay.
     
    36:28
    Slovan dal gól!
    A prichádza trest v podobe tretieho gólu. Ivan Ďatelinka posunul puk po chybe Gábriša úplne voľnému MARTINOVI BAKOŠOVI, ktorý si položil Kováča a bekendom rozvlnil sieť za ním tretí raz. Asistencie: Ivan Ďatelinka, Peter Fruhauf.
     
    30:06
    Slovan dal gól!
    A z tlaku plynie gól. Slovanisti využili chybu Dukly, Šatan našiel pred prázdnou bránou nabiehajúceho LIBORA HUDÁČKA, ktorý mal ľahkú úlohu a dorazil puk do prázdnej brány. Asistencie: Miroslav Šatan, Roman Kukumberg.
     
    22:33
    Trenčín dal gól!
    Už som chcel napísať, že Dukle sa presilovka nedarí a v tom padol vyrovnávajúci gól. Radulay získal puk na pravej strane pásma, vystrelil na bránu. Konrád vyrazil puk len pred PETRA KOPECKÉHO, ktorý ho dorazil do brány. Asistencie: Tibor Radulay, Libor Hlubuček.
     
    08:35
    Slovan dal gól!
    31 sekúnd pred návratom Gábriša využíva Slovan presilovku. ROMAN KUKUMBERG sa ocitol sám pre Kováčom a na druhý pokus poslal svoj tím do vedenia. Asistencie: Miroslav Šatan, Michal Hudec.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 23. Kopecký (Radulay, Hlubuček), 54. Šťastný (Melichárek , Radulay), 56. Sojčík (Mikula, Lelkeš) - 9. Kukumberg (Šatan, Hudec), 31. Hudáček (Šatan, Kukumberg), 37. Bakoš (Ďatelinka, Fruhauf), 57. Bakoš


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Chovan, Bednár, Gábriš, Trefný, Štindl, Hlubuček, Bolf, Bendík - Filo, Šťastný, Melichárek, Tvrdoň, Gašparovič, Tybor, Mikula, Sojčík, Lelkeš, Radulay, Daňo, Kopecký. Tréner: D. Gregor
    HC SLOVAN Bratislava: Konrád - Bohunický, Dobroň, Švárny, Jass, Ďatelinka, Fruhauf, Sloboda, Janík - Hudec, Kukumberg, Kudrna, Hudáček, Preisinger, Šatan, Cíger, Bulík, Balej, Bakoš, Skokan, Buc. Tréner: Š. Mikeš

    Rozhodčí: Mullner - Šefčík, Výleta

    Diváci: 4880
    bahis siteleri