Wolverhampton – Swansea 2:2 (kon.) | Aston Villa – West Brom 1:2 (kon.) | Newcastle – Wigan 1:0 (kon.)
Bolton – Sunderland 0:2 (kon.) | Liverpool – Norwich 1:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:1 (1:0)
Norwich City
Sobota 22.10.2011, 18:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Dnes nás čeká utkání mezi Liverpoolem a nováčkem soutěže z Norwiche. Utkání na Anfield Road se uskuteční v rámci 9. kola Premiere League. Zápas bude jako hlavní rozhodčí řídit zkušený Peter Walton.
     
    Málokdo čekal, že se bude Norwich City pohybovat v horní polovině tabulky po téměř čtvrtině odehraných zápasů. Canaries za sebou nechávají daleko věhlasnější týmy jako například Arsenal, Fulham nebo Everton.

    Ligový nováček vstoupil do sezony dvěma remízami ze hřiště Wiganu a z domácího utkání se Stoke City. Poté přišel první opravdový test, když svěřenci trenéra Paula Lamberta zavítali na Stamford Bridhe do Londýna. V utkání s Chelsea inkasovali tři branky a po prohře 1:3 odjížděli podle očekávání bez bodů. V následujícím utkání ovšem možná trochu překvapivě přišla další porážka. Tentokrát nestačili Canaries na West Bromwich, kterému podlehli nejtěsnějším rozdílem. Lambertův tým se z porážky otřepal a rozjel velmi zajímavou šňůru, ve které ze čtyř zápasů vytěžil devět bodů. Po výhrách 2:1 na hřišti Boltonu a v domácím utkání se Sunderlandem čekal Norwich těžký úkol. Po Chelsea je čekal další adept na titul. Nováček se na hřišti velkého favorita držel až do 68. minuty, kdy vsítil první branku Anderson. Poté přidal druhou branku Welbeck a United zvítězili 2:0. V posledním utkání přivítali Canaries dalšího nováčka, Swansea. Po dvou brankách Pilkingtona a jednomu zásahu Martina zvítězili 3:1.

    Utkání na Anfield Road ovšem bude úplně jiný oříšek, daleko tvrdší. A Paul Lambert nemá klidné spaní, jelikož nemůže počítat s triem Ayala - Vaughan - Ward. Stoprocentně fit nebude ani Whitebread. Nejlepším střelcem týmu je Anthony Pilkington, který vsítil dvě z deseti branek svého týmu. Anglický hráč by měl být připraven nastoupit a prověřit obranu Liverpoolu.
     
    S jinými cíly vstupuje do sezony Liverpool FC. Tým, který v loňské sezoně zažil jednu z nejhorších sezon své historie. Reds se nedokázali probojovat do evropských pohárů, což způsobilo výrazný ohlas mezi fanoušky na celém světě.

    Liverpool prošel před začátkem sezony obměnou kádru a snad každý fanoušek tohoto týmu čekal, co to s týmem udělá. Celá liverpoolská rodina doufala v novou éru, která její tým vrátí tam, kde byl v předešlých sezonách. Tedy do boje o titul. A první zápas nenabídl velmi pozitivní vyhlídky. V prvním kole uhráli Dalglishovi svěřenci na Anfield Road pouze remízu se Sunderlandem. Ve druhém kole zavítali Reds na Emirates Stadium, kde je přivítal Arsenal. Ten také nezažívá příliš dobré období a to se také projevilo na výsledku. Hosté si odvezli všechny tři body po výhře 2:0. V dalším kole přijel do Liverpoolu Bolton a neodvezl si po porážce 1:3 ani bod. Poté ovšem přišli dvě utkání na hřišti soupeře a oba skončili porážkou Reds. Nejdříve prohráli nejtěsnějším rozdílem na hřišti Stoku a poté si odvezli z White Hart Line čtyrgólový výprask. Trenér Dalglish a jeho svěřenci se museli cítit jako na horské dráze. Tak totiž vypadaly výsledky tohoto mužstva. Dvě porážky vynahradily dvě vítězství. Nejdříve to domácí v poměru 2:1 nad Wolves a poté úspěch v liverpoolském derby na trávníku Evertonu, kde zvítězil Liverpool 2:0. Posledním utkáním Reds byl ligový šlágr s Manchesterem United, který se odehrál na Anfield Road. Pro liverpoolské fanoušky měl ovšem o něco větší nádech. Poprvé od březnového zranění měl v základní sestavě nastoupit kapitán Steven Gerrard, a to se také stalo. Miláček publika mohl být také hrdinou utkání, když v 68. minutě poslal svůj tým do vedení ránou z přímého kopu. V 81. minutě ovšem vyrovnal Javier Hernandéz, a i přes finální tlak Liverpoolu, pro který byla specifická špatná koncovka a skvělé zákroky brankáře De Gey, se body dělily.

    Tým prošel před sezonou velkou odměnou. Kenny Dalglish, mezi fanoušky Reds známý jako "King Kenny", naordinoval týmu léčebnou kůru a zdá se, že se tým doopravdy léčí. Liverpool před sezonou výrazně posílil a velkou vzpruhou je hlavně návrat Stevena Gerrarda. Trenér Dalglish se narozdíl od svého kolegy může opřít o kompletní kádr, kromě vykartovaného Lucase Leivy. Co se týče střelecké tabulky týmu, tak jejím lídrem je Luis Suaréz, který se trefil již čtyřikrát.
     
    Do utkání nastoupí trochu překvapivě domácí útočník Craig Bellamy, který dostane přednost před Andy Carollem.
     
    Úvodní sestavy:

    Liverpool FC: Reina - Enrique, Škrťel, Carragher, Johnson - Downing, Adam, Gerrard, Kuyt - Bellamy, Suaréz.

    Norwich City: Ruddy - Tierney, Martin, Barnett, Naughton - Pilkington, Johnson, Fox, Bennett - Hoolahan - Morison.

    Rozhodčí: Peter Walton.
     
    Oba týmy jsou již připraveny. Dochází k výměně stran po losování a utkání může pomalu začít. Domácí v typické červené kombinaci. Hosté ve žluto-zelené.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop obstarala dvojice Kuyt - Suaréz.
     
    2
    Dopředu se dostali hosté, ale z jejich akce nezapršelo. Následný brejk domácích skončil po narážečce Gerrard s Downingem špatným centrem prvního jmenovanného.
     
    2
    První roh utkání po akci Suaréze.
     
    2
    Roh Adama poslal na branku Škrťel, ale trefil pouze břevno Ruddyho branky!
     
    3
    Další roh z kopačky Gerrarda odvrátila obrana hostí.
     
    4
    Kanárci se dostali až k vápnu domácích, kde to zkoušel individulně Morison, ale proti hloučku domácích hráčů neuspěl.
     
    5
    Po akci Kuyta vykopává Ruddy od své branky.
     
    5
    Liverpool drží míč a kombinuje na polovině hostí.
     
    5
    Další velká šance Reds z kopačky Suaréze. Ten na rohu vápna zpracoval míč, zasekl si ho mezi dvěma hráči soupeře a vydal se vstříc Ruddymu. Svou střelu ovšem vyslal vedle bližší tyče mimo.
     
    6
    Liverpool je hodně aktivní. Výborným presinkem vybojoval míč Kuyt, ale ihned ho ztratil a dopředu mohli jít hosté. Dlouhý nákop ovšem skončil na kopačce Reiny.
     
    7
    Suaréz se na hranici vápna dostal k centru, ale Bennett odvrátil čistým obranným skluzem.
     
    8
    Domácí kombinují na půli svého soka.
     
    8
    Johnson to zkoušel sám a přízemním centrem zprava hledal Suaréze, ale stoper Naughton byl pozorný. Odvrácený míč doletěl pouze k Downingovi, jehož centr skončil opět na kopačce Naughtona.
     
    10
    Teď se ukázali pro změnu hosté. Johnson dostal míč k vápnu Liverpoolu, obloučkem hledal v rohu Pilkingtona, který si pohrál s Johnsonem, ale pomohl si faulem.
     
    11
    Útočná akce po levé straně z dílny domácího týmu skončila přihrávkou do vápna na osamoceného Suaréze, ale ten trefil pouze zadní tyč Ruddovy branky! Následná dorážka Bellamyho mířila mimo.
     
    13
    Hosté drží míč na polovině svého soupeře.
     
    13
    Hosté se snaží útočit ve více lidech, ale za cenu rychlých brejků Liverpoolu a jeden z nich se jevil velmi zajímavě. Kuyt vyvezl míč a hledal Downinga, který ovšem centroval nepřesně.
     
    15
    Individuální pokus Johnsona střelou neskončil. Míč ovšem stále na kopačkách domácích.
     
    16
    Kombinace po ose Adam - Suaréz - Downing skončila centrem na argentinského útočníka. Ten ovšem na vysoký míč nedosáhl.
     
    16
    Zleva se dostal ke střele Morison, ale jeho brejková dělovka trefila pouze Reinu.
     
    17
    Domácí tlačí svého soupeře v okolí jeho vápna.
     
    17
    Ve vápně se dostal k finální přihrávce opět Suaréz, ale jeho pokus na zadní tyč mířil mimo.
     
    18
    Norwich měl v moci míč u vápna Liverpoolu. Pilkingtonův centr na hlavu Morisona byl ovšem příliš vysoký.
     
    19
    Gerrardův dlouhý centr na Downinga skončil ofsajdem letní posily Reds.
     
    20
    Škrťel odvracel další centr soupeře.
     
    21
    Hosté již minutu drží míč a sérií přihrávek se přibližují k vápnu soupeře.
     
    21
    No... Norwich vystrkuje růžky. Další centr na Morisona skončila soubojem, který vyhrál Carragher, ale odvrátil na roh.
     
    22
    Následný roh končí hlavičkou Morisona, která byla velmi jedovatá. Španělský brankář si s ní ovšem poradil.
     
    23
    Útočný faul Suaréze.
     
    23
    Hosté výborně presují a napadají. To teď vedlo k tomu, že Škrťel hledal nakrátko Reinu a liverpoolský brankář měl s jeho přihrávkou velké potíže.
     
    24
    Norwich je na koni a v euforii. Z následného autu se dostal ke střele Bennett. Jeho střela byla ovšem nadvakrát zblokována.
     
    25
    Další aut Norwich City.
     
    25
    Z brejku domácích vyšly dvě střely Kuyta, ale oba dva pokusy z uctivé vzdálenosti trefili bránícího hráče.
     
    27
    Další z pasů hráčů ve žlutých dresech končí v náručí Reiny.
     
    28
    Liverpool dělá velké chyby v rozehrávce, čehož Norwich celkem využívá. Úvodní tlak a smršť Liverpoolu dávno opadla. Přemýšlím, jak to nejlépe vystihnout. Reds jednoduše dráždí kanárka bosou nohou.
     
    29
    Míč opět v moci domácích.
     
    29
    Přihrávka na Kuyta skončila hvizdem. Holandský křídelník stál v ofsajdu a pravděpodobně oprávněně se zlobí na čárového sudího.
     
    30
    U velkého vápna spadl k zemi Suaréz. Zda se jednalo o faul nejde jednoznačně říci, každopádně v akci pokračoval Enrique. Jeho centr ovšem skončil za brankovou čárou. Ruddy bude vykopávat.
     
    32
    Bellamy zkušeně pohlídal odvrácený míč a Liverpool bude kopat rohový kop.
     
    32
    Míč je úspěšně odvrácen. Norwich jde do útoku!
     
    33
    Brejk Liverpoolu skončil neúspěšným centrem Downinga. Míč ovšem stále na kopačkách Reds.
     
    34
    Downing dostal na rohu velkého vápna míč a zezadu ho nevybíravě skolil k zemi Tierney. Vysloužil si za to první žlutou kartu utkání.
     
    35
    Točený centr Downinga trefil pouze zeď. Ani následný druhý pokus se k brance nedostal. Z této možnosti Liverpool netěžil.
     
    36
    Suaréz mohl jít kupředu, dostal se do vápna, ale v souboji jeden na jednoho nedokázal obejít Barnetta. Vybojoval alespoň roh.
     
    36
    Z toho se nepodařilo ohrozit branku Norwiche. Tudíž se bude vykopávat od branky Kanárků.
     
    37
    Bellamy zleva vyslal do vápna přihrávku na Suaréze, ale ten byl u míče až po Ruddym. Tomu míč vypadl, ale Kuytovi se nepodařilo z velkého úhlu trefit odkrytou branku. Ani z následného rohu z kopačky Gerrarda žádné ohrožení branky Norwiche nepřišlo.
     
    38
    Série přihrávek skončila nedorozumněním mezi Suarézem a Bellamym. Argentinský útočník vyslal dlouhou přihrávku na reprezentanta Walesu. Ruddy bude moci vykopávat.
     
    39
    Dopředu se také dostal opět Norwich, ale jeho pokus skončil na kopačce Reiny, který v klidu rozehrává.
     
    40
    Další pokus domácích z řad velkých šancích přišel po centru Downinga, na jehož pas si vyskočil Suaréz. Jeho hlavičku k tyči ovšem pohodlně ukryl Ruddy.
     
    41
    Dlouhý nákop Ruddyho doletěl až k Reinovi. Ten zakládá další akci svého týmu.
     
    42
    Bellamyho dělovka míří vysoko nad.
     
    43
    Další možnost zaútočit Norwich nevyužil. Kanárci vhazovali na polovině hřiště, ale aut na Pilkingtona byl příliš dlouhý a skončil v zámezí.
     
    44
    Norwich zodpovědně napadá rozehrávku a Liverpool dělá chyby. Z dalšího presinku přišel roh City.
     
    44
    Míč ovšem pouze proletěl nad hlavami všech aktérů tohoto utkání a zamířil za autovou čáru.
     
    45
    Reina spolu s obranou zakládá další útok Liverpoolu.
     
    45
    Johnson chytře obloučkem vyzval Kuyta, ale jeho centr před branku byl prodloužen k autové čáře. Norwich následnou kombinaci domácích přerušil a odvrací do bezpečí.
     
    45+1
    Rozhodčí bude nastavovat jednu minutku.
     
    45+1
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tak Liverpool to přeci jen stihl, ale pro Norwich je to trochu kruté. Dlouhý centr Enriqueho Suaréz v souboji nezpracoval, ale u míče byl první CRAIG BELLAMY, povytáhl si míč do středu a pravačkou vystřelil na branku. Ruddy stihl pouze nohou změnit směr letu míče, který stejně zapadl k zadní tyči.
     
    První poločas skončil.
     
    První poločas nám nabídl velmi zajímavou podívanou. Úvodní smrtící tlak Liverpoolu skončil břevnem po hlavičce Škrťela a tyčí Suaréze. Kolem dvacáté minuty ovšem Liverpool povolil a je potřeba říci, že Norwich naivně nečekal na reakci soupeře. Kanárci se snažili útočit a překvapit soupeře i za cenu otevřené obrany. Liverpool z brejků netěžil a Norwich byl při presování na polovině soupeře velmi nebezpečný. Z toho také vytěžil několik rohů. Už, už to vypadalo, že si Norwich udrží čisté konto, ale v posledních vteřinkách poslal domácí do vedení Bellamy. Po první polovině vede zaslouženě Liverpool, ale pokud bude Norwich pokračovat v dosavadním výkonu, může to být ještě zajímavá podívaná. Druhý poločas začně přibližně v 19:34.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Liverpool zakládá útočnou akci.
     
    47
    Ta skončila ofsajdem a svůj um mohl ukázat Norwich. To se mu také povedlo, dělovka Johnsona z hranice vápna plachtila přímo do náruče Reiny.
     
    48
    Pilkingtonova dělovka mířila mimo.
     
    48
    Další velká šance Reds. Centr Downinga našel hlavu Kuyta, ale míč mířil mimo. Před autovou čárou ho sice dostihl Bellamy, odcentroval, ale Downing fauloval.
     
    50
    Po opatrné části hry, kdy oba týmy nic velkého nevymysleli přišel faul na Gerrarda na půli hřiště. Rychlý centr zpracoval Suaréz, prodral se do vápna a tváří v tvář Ruddymu zakončoval na dlouhou nohu z hranice pokutového kopu do pravé tyče!
     
    51
    Liverpool kombinuje na polovině City.
     
    52
    Ofsajd Gerrarda.
     
    53
    Míč na kopačkách domácích hráčů. Ti se ovšem nemohou přejít přes poctivý presink Kanárků.
     
    54
    Ti z toho těžili, ale jejich brejk ohrožení branky nepřinesl.
     
    55
    Protiútok na druhé straně zakončoval nepřesným centrem Suaréz. Liverpool trápí nepřesná rozehrávka, chybné přihrávky a hosté se zase nemohou na delší dobu usadit v okolí Reiny.
     
    55
    Gerrard to zkoušel individuálně a dostal se ke střele. Ta ovšem mířila do prostoru, kde stál připravený Ruddy.
     
    56
    Norwich kombinuje na polovině soupeře.
     
    56
    A máme tu první střídaní. Ze hřiště odchází hostující Bennett, který se dnes několikrát pokoušel ohrozit z dálky Reinu, ale ani jednou neuspěl. Nahradí ho Holt.
     
    57
    Downingův pas do vápna našel hlavičku Bellamyho, která skončila v náručí Ruddyho.
     
    58
    Bellamyho centr odvrací obrana hostí, ale Liverpool pokračuje v dobývání vápna.
     
    58
    Další centr reprezentanta Walesu mířil na zadní tyč, kde byl připravený Suaréz a Downing, ale ani jeden míč pořádně netrefil. Hosté jdou dopředu.
     
    59
    Dělovku Holta do středu branky pokryl Reina.
     
    60
    Norwich zakládá další útok ze své poloviny.
     
    60
    Norwich právě vstřelil branku!
    A je to tady. Už jsem o tom mluvil a vše se stalo skutečností. Střídání se vyplatilo. Špatná rozehrávka skončila brejkem Norwiche. Pilkington centroval do vápna, kde hlavičkoval GRANT HOLT a jeho hlavička rozvlnila síť liverpoolské branky. Domácí brankář si může sypat popel na hlavu. Do souboje šel naprosto laxním způsobem.
     
    61
    Další útok Liverpoolu končí ofsajdem Suaréze, kterému se verdikt nelíbí.
     
    62
    Míč na kopačkách hráčů ve žlutých dresech. Domácí se zdají být opaření a výrazně zaskočeni. Nemají se ovšem čemu divit, byla jen otázka času, kdy Norwich využije špatné rozehrávky.
     
    64
    Šance Liverpoolu končí dobrou obrannou prácí Norwiche.
     
    66
    Mohli jsme tu mít změnu stavu. Centr zleva hlavičkoval Morison do protipohybu Reiny a míč na poslední chvíli odvracel Škrťel.
     
    67
    Liverpool začíná opět tlačit. Downingova rána je sražena, ale stále je míč na kopačkách Reds.
     
    67
    Ke střele z rohu vápna se dostal Suaréz a Ruddy měl s jeho střelou problémy. Míč mu vypadl a odkutálel se za brankovou čáru. Roh domácích.
     
    68
    Pobídka z kopačky Gerrarda nenašla ani jednoho adresáta.
     
    68
    Tierney odvrací míč do bezpečí.
     
    69
    Možná trochu překvapení. Hřiště opouští jediný střelec domácích a dnes velmi aktivní Bellamy a jeho místo zaujme záložník Henderson.
     
    70
    Liverpoolu se nedaří prokombinovat až k brance. Výborně napadající Norwich dělá Reds velké potíže.
     
    71
    City útočili, ale jejich snaha skončila opět na kopačce Reiny.
     
    72
    Downing hledal vzduchem Suaréze, ale míč stáhl ze vzduchu Ruddy.
     
    72
    Další protiútok Norwiche končí pokusem Hoolahana, který mířil nad.
     
    73
    Škrťel uvízl s míčem u svého rohového praporku. Prokličkoval se až k nákopu, který skončil autem City.
     
    74
    Dlouhý nákop nezpracoval Suaréz, ale byl trochu přidržen. Spíše než faul měl ovšem Liverpool kopat rohový kop. Suaréz už ani neprotestuje a jen se odevzdaně směje směrem k rozhodčímu.
     
    75
    Norwich má míč v moci.
     
    76
    Ke střele se ovšem nedostal. Reina zakládá před Carraghera další útok Reds.
     
    77
    Liverpool začíná být zjevně v křeči. A je k tomu také důvod. I v dřívějších letech měl Liverpool zásadní problém. Nejsilnější týmy porážel, ale převážně doma ztrácel body s papírovými outsidery. Dnes se schyluje k podobnému scénáři.
     
    78
    Reina se proběhl až k autové čáře, když musel vybíhat proti sprintujícímu Morisonovi.
     
    79
    Faul Adama. Norwich bude mít možnost přímého kopu.
     
    80
    Další poměrně zvláštní střídání. Ze hry odchází nejaktivnější a nejvýraznější hráč Reds. Downing přepouští své místo Andy Carrollovi.
     
    81
    Suaréz se dostal do průniku, ale byl faulován. Rozhodčí nechal hru běžet, což se výrazně nelíbilo fanouškům, ale také Suarézovi. Ten zůstal pouze ležet s rukama v dlaních a potleskem ohodnotil výrok sudího. Může být rád, že to rozhodčí nezahlédl.
     
    82
    Možnost rychlého protiútoku spadla do kolen Liverpoolu. Kuytův pas byl ovšem zblokován a následná střela Suaréze byla již v ofsajdovém prostoru.
     
    83
    Piltkington hledal centrem Johnsona, který vystřelil, ale jeho střelu odvrátil Carragher vysoko nad. Bude se kopat roh.
     
    84
    José Enrique se vydal kupředu, ale jeho centr spadl pouze na horní síť Ruddyho branky. Na svého spoluhráče se zlobil volný Adam.
     
    85
    Tak tomuto výroku nerozumím ani já. Adam se pokoušel projít zleva, obešel dva hráče, ale ve vápně se tvrdě střetl s bránícím Martinem. Faul byl ovšem pískán na straně Liverpoolu.
     
    87
    Liverpool už pouze nakopává. Je to z nouze cnost. Norwich pouze kontroluje míč na svých kopačkách.
     
    88
    To, co předvádí Liverpool již není o nějaké sehranosti. Když si hráči nedají přihrávku na tři metry, tak to jde těžko.
     
    89
    Liverpool se po delší době dostává na polovinu soupeře. A stejná pohádka pořád dokola. Vše končí nepřesnou přihrávkou a vyvezení míče hráči Norwiche. Reds to nezvládli ani napodruhé.
     
    90
    Další centr Norwiche končí v náručí Reiny.
     
    90
    Johnson to zkoušel individuálně z dálky, ale svým pokusem trefil maximálně třicátou řadu v sektoru fanoušků Norwich City.
     
    90+1
    King Kenny dovršuje svá zvláštní střídání pro tento den. Defenzivní Agger nahradil ofenzivního Kuyta. Za takového stavu v domácím zápase a s takovým soupeřem celkem zvláštní rozhodnutí.
     
    90+2
    Rozhodčí nastavil čtyři minuty.
     
    90+3
    Po střele, která vypadla Ruddymu z náručí a brankář měl jediné štěstí, že jeho kolega byl u míče první, přišlo střídání hostí.
     
    90+4
    Domácí si zřejmě podepsali ortel. Půlminuty před vypršením nastaveného času přišel centr zprava, ale Carroll centroval nad.
     
    90+5
    Faul na Carrolla. Již běžíme přes čas. Zřejmě poslední šance.
     
    90+5
    Gerrard našel centrem hlavu Suaréze. Jeho hlavičku odvrátil výtečným zákrokem brankář Ruddy. Domácí budou ještě kopat roh!
     
    90+5
    Z toho ovšem nezapršelo.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Konec nebyl nic slabší jedince. Jak shrnout dnešní utkání. Dvě tyče, jedno břevno a minimálně dvě spálené šance vypovídají o všem. Liverpool byl lepším týmem, měl míč více na kopačkách, ovšem svou nepřesností nabízel několik šancí svému soupeři. A je důležité upozornit na to, že nešlo o náhodu! Norwich dnes praktikoval vzorový presink, bojoval a šel tomuto bodíku naproti. Ikdyby dnes prohrál, rozhodně se neměl za co stydět. Řada šancí Liverpoolu přišla do otevřené obrany hostí právě po brejku Kanárků. Pro Liverpool obrovská ztráta, za kterou si ovšem může sám. Pro Kanárky? Bezesporu zasloužený bodík.
     
    Já se s Vámi pro dnešek loučím, přeji příjemný zbytek večera a naviděnou u dalších klání z anglických trávníků! (20:28:54)

    Daniel Ryl

    Branky: 45+1. Bellamy - 60. Holt

    Karty:   34. Tierney (NRW)


    Liverpool FC: Reina - José Enrique, Škrťel, Carragher, Johnson - Bellamy, Adam, Gerrard, Kuyt, Downing - Suaréz.

    Norwich City: Ruddy - Tierney, Martin, Barnett, Naughton - Pilkington, Johnson, Fox, Bennett - Hoolahan - Morison.

    Rozhodčí: Peter Walton
    bahis siteleri