Mladá Boleslav – Letňany 2:4 (kon.) | PZ Kladno – Plzeň 5:13 (kon.) | Sparta – K. Vary 2:1 (po s.n.)
Chomutov – HC Litvínov 3:0 (kon.) | Olomouc – Třinec 0:0 (odl.) | Slavia – Kladno 1:4 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 5:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:3 (kon.) | Vítkovice – Zlín 3:1 (kon.)
Havířov – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Písek – Liberec 6:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 4:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (1:0, 2:3, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 03.11.2011, 18:00 • Kotlina Havlíčkův Brod. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Vteřina do konce!
     
    59:59
    Tvrdá rána Konečného skončila na betonech Dolejše, jenž se následně roztáhl na čáře a likviduje i dorážku!
     
    59:42
    Tvrdou ránu Konečného od modré vyráží Dolejš maskou!
     
    Šivel na střídačce, Hradec v šesti!
     
    Oddechový čas pro hosty z Hradce!
     
    54:18
    Hradec byl blízko vyrovnání, ale Brida ve velké šanci před prázdnou bránou podklouzl a nezakončil!
     
    52:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí jsou opět ve vedení! Tomáš Dvořák poslal puk před Šivela, kde jej za jeho záda usměrnil DANIEL VOSYKA! Asistece: Tomáš Dvořák.
     
    51:58
    Od modré pálil ostře Dvořák, ale minul pavou tyčku Dolejšovi svatyně!
     
    51:40
    Souček (HKR) obdržel 2 minuty za hákování,
     
    49:53
    Klemenc se na modré uvolnil a upaloval na Dolejše, jeho šanci mu však zamřil obětavým pádem Ludvík, jenž mu puk vypíchl!
     
    47:44
    Hradec nyní sie vstřelil branku, ale ta nebyla uznána, jelikož ještě před tím bylo pískáno a na trestnou putuje Osmík (HBR).
     
    47:26
    Hradec se dostal ke střele, kterou vyslal Suchan, puk byl ještě tečován a Dolejš jej pouze vyrazil, ale následně se vrhl střemhlav po puku jako lev po kořisti a přerušil hru!
     
    45:23
    Křípal (HBR) 2 minuty pordažení.
     
    42:44
    Další obrovské šance Hradce! Nedvídek stál v mezikuží úplně sám, ale svoji tvrdou ránou napálil pouze náruč Dolejše, jenž proti němu dobře povyjel! Nyní domácí brankář významně svůj tým podržel!
     
    41:08
    Klemenc se dostal na spodní parii levého kruhu k zajímavé střele, ale tu svoji vyrážečkou srazil Dolejš!
     
    40:17
    Půlpán vypálil z prostoru pravého kruhu, s jeho střelou si Dolejš poradil, ale puk se od jeho vyrážečky dostal na hokejku Nedvídka, jenž ve 100% šanci míjí branku!
     
    39:20
    Nejprve se šikovně proháčkoval k zakončené Němec, jenž však na brankáře nevyzrál, náledně to zkusil se po obkroužení brány, ale puk se ocitl mezi kruhy po odrazu od některé z hokejek, tam se do něj opřel Dvořák, ale jeho pokusu scházelo zhruba deset centimetrů k zapadnutí do brány a následně ještě neuspěli domácí ani se střelou od mantinelu!
     
    37:08
    Velká mela před Dolejšem! Po střele Dostálka se nepodařilo Hradci na třikrát puk dostat za záda Dolejše, jenž pak zasahoval i proti nebezpečnému pokusu Suchana, ale i ten zvládl a drží vyrovnaný stav!
     
    Oprava střelce třetí trefy Hradce. Byl jím Dostálek!
     
    35:05
    Před brankářem hostí nastala velká mela, ale nikdo nedokázal na brankovišti dotlačit puk za záda brankáře Šivela!
     
    34:22
    Za úder do oblasti hlavy a krku je vyloučšn Michal Pocházka na 2+10. Menší trest odpykává Daniel Šeps.
     
    33:42
    Hradec právě vstřelil branku!

    Divoká druhá třetina přináší další branku! Klemenc po přiťuknutí od Suchana přistrčil puk na VLASTIMILA DOSTÁLKA a hradecký ostrostřelec vyslal na Dolejše tvrdou ránu, která zaduněla jen na jeho beton, ale puk se vykutálel a přes beton se dostal přesně k tyčce. Asistence: Daniel Klemenc a Jakub Suchan.
     
    33:08
    Křípal naratil na zadní mantinel Dominika Rejla a za tento prohřešek již pyká na trestné lavici.
     
    31:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se usadili v pásmu a ostřelovali Šivela ze všech pozic! Nejprve pálil DAVID VALA, ale jeho ránu vyrazil brankář Hradce před sebe. Dalším pokusem se prezentoval Dvořák, ale netrefil bránu, ale puk sebral Vosyka a po ose Daniel Vosyka - Tomáš Dvorák se puk dostal opět k Davidu Valovi, jenž jej napálil přímo pod víko hradecké svatyně! Asistence: Daniel Vosyka a Tomáš Dvorák
     
    30:28
    Hradec se však bleskově osvobodil, ale to domácí nemusá mrzet. Michal Štědrý dostal dvě minuty zapodražení a domácí hrjou proti třem!
     
    29:49
    Dostálek (HKR) 2 minuty za podražení dobrá šance pro domácí!
     
    28:50
    Hradec právě vstřelil branku!

    A máme vyrovnáno! Daniel Dolejš si tento gól ai za rámeček nedá. Štědrý se prodral před Dolejše, jenž jeho slabý pokus jen vyrazil, ale na naštěstí se puk dostal přímo k Půlpánovi, který jej poslal na brankoviště, kde jej Dolejšovi vypíchl Štědrý a kus černé gumy se dostal přímo na hokejku LUKÁŠE KASTNERA, jenž puk poslal za záda Dolejše! Asistence: Štědrý, Půlpán.
     
    27:05
    Oprava střelce druhé branky Rebelů tu vstřelil TOMÁŠ DVOŘÁK!
     
    26:10
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hradec se dostává do kontaktu! Lukáš Nedvídek ujel s pukem a přes obránce vystřelil. Jeho střelu ještě reflxivně vykopl betonem Dolejš, ale na dorážku od kapitána MARTINA BARTONĚ již byl krátký. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    23:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Brankář Hradce Šivel nevěděl kde je puk. Ten byl za bránou na holi Daniela Vosyky, jenž obkroužil bránu, ale Šivel mu do jeho prvního pokusu ještě stihl nastavit beton, ale napodruhé puk došťouchal do sítě TOMÁŠ DVOŘÁK! Asistence: Daniel Vosyka.
     
    21:55
    Hradec vyhrál vhazování a rychle přejel do pásma, ale rychlý brejk nevyužil ke skórování Suchan, jenž najížděl z levé strany na Dolejše, jenž si všal pokryl dolní část branky a s velkou šancí si poradil!
     
    19:55
    Velká mlenice před Dolejšem! Hradec se natlačil do brány, ale na brankovišti se jim nepovedlo propasírovat puk za záda domácího gólmana! Nejblíže byl ke gólu opět Brida, ale proti jeho dorážce do poloodkryté klece se bleskově přesunul Dolejš a touš vykopl svým pravým betonem!
     
    17:46
    Šance pro Hradec. Za podražení pyká střelec první branky Ondřej Němec.
     
    15:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se nyní usadili na pevno v pásmu a jejich kombinace vyústila ve vedoucí branku. Razantní střelou pokořil Šivela v brance hostí ONDŘEJ NĚMEC! Asistence: Tomáš Hlídek.
     
    13:45
    Brida se nyní dostal do slibné šance! Hradec vybojoval puk na levém kruhu, načež putovala černá guma skrze brankoviště domácích až na volného Bridu, jehož však vychytal parádním přesunem Daniel Dolejš!
     
    9:28
    Puk se odrazil nebezpečně od zadního mantinelu přímo na hůl Kastnera, jenž však švihem těsně minul vzdálenější tyčku přesouvajícího se Dolejše! Ten by byl nyní bez šance na zásah!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 16. Němec (Hlídek), 24. Dvořák (Vosyka), 32. Vala (Dvořák, Vosyka), 53. Vosyka (Dvořák) - 27. Bartoň (Nedvídek), 29. Kastner (Štědrý, Půlpán), 34. Dostálek (Klemenc, Suchan)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Č. Novák) - Vosyka, Osmík, Dvořák "C", Hlídek, Křípal, Brebera, Meloun, Krajcigr, Mozr, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Dundáček "A", Vala, Němec "A".
    Královští lvi Hradec Králové: Šivel (Veselý) - Skála, Půlpán, Srpek, Suk, Jebavý, Suchan, Dostálek, Kastner, Matějček, Konečný, Procházka, Šeps, Brida, Rejl "A", Bartoň "C", Štědrý, Souček, Nedvídek, Klemenc.

    Rozhodčí: Pokorný - Kavina, Rampír
    bahis siteleri