Brumov – Velká Bíteš 3:2 (kon.)
konec
HC Brumov-Bylnice
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
HC Spartak Velká Bíteš
Sobota 05.11.2011, 17:00 • ZS Brumov - Bylnice • Krajská liga mužů
Partner:
     
    47:11
    Brumov právě vstřelil branku!

    Brumov otáčí zápas. Novákovu přihrávku do mezikruží využívá Jiří Plachtovič střelou pod horní tyčku! Stav utkání je 3:2!
     
    44:44
    Brumov právě vstřelil branku!

    Brumov využívá přesilovku. Denis Kashaev napřáhl na modré čáře a propálil všechno, co mu stálo v cestě. Stav utkání je 2:2!
     
    38:22
    Brumov právě vstřelil branku!

    Brumov se dočkal. David Březík napřáhl od modré a Milan Pažitka jemně tečoval puk za Chadimova záda. Stav utkání je 1:2! Hosté hrají ve 4.
     
    17:11
    Velká Bíteš právě vstřelila branku!

    Hosté jdou do vedení po velmi šťastném golu Vychodila, od kterého se odrazil kotouč do branky po přihrávce Drdly. Stav utkání je 0:2!
     
    10:53
    Velká Bíteš právě vstřelila branku!

    Hosté jdou díky využité přesilovce do vedení. Zmatku v obraně využil Vychodil Vojtěch, který prostřelil Tučka. Stav utkání je 0:1!

    Jan Vaněk

    Branky a nahrávky: 39. Pažitka Milan (Březík David), 45. Kashaev Denis, 48. Plachtovič Jiří (Novák Tomáš) - 11. Vychodil Vojtěch (Rozmahel Zdeněk), 18. Vychodil Vojtěch (Drdla Adam)


    HC Brumov-Bylnice: Tuček, Valigura, Březík, Pažítka, Augusta, Pšeja, Bednařík, Sýs, Němčický, Novák, Plachtovič, Peterka, Martinec, Vaněk, Machala, Manastyrli, Kashaev
    HC Spartak Velká Bíteš: Chadim, Valo, Vychodil, Rosendorf, Hokl, Šidák, Sedláček, Pospíšil, Tůma, Trnka, Rozmahel, Zvolánek, Souček, Drdla, Šoukal, Buďa, Skočovský

    Rozhodčí: Goňa - Mikšík, Valentík
    bahis siteleri