Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Hr. Králové – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Havířov – Opava 6:4 (kon.)
Vsetín – Olomouc 3:5 (kon.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (2:1, 0:2, 1:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 06.11.2011, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod díky senzačnímu závěru utkání a povedeném prodloužení, v němž měl o něco více ze hry, slaví vítězství 4:3 a zisk veledůležitých dvou bodů do extraligové tabulky. Současný pohled na ledovou plochu je výmluvný. Rebelové v rohu pásma slaví v houfu senzační triumf, zatímco hokejisté Mladé Boleslavi smutně polehávají na ledě. Děkuji vám za pozornost, to je ode mě pro tuto chvíli vše. Ve 13 hodin se vám znovu ozvu z Kotliny u komentování 1. ligy juniorů. (12:13:34)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    62:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto! Rebelové sevřeli soupeře pod tlak, který při rozehrávce vyrobil obrovskou hrubku a nechal volné hned dva hráče, Martin Osmík předložil puk do úniku LUKÁŠI BLÁHOVI, který si sjel před branku a jako obránce předvedl šikovné ruce a vytříbenou hokejovou techniku, když si položil rychlým mícháním s pukem na holi na led gólmana Růžičku a trefil se přesně pod víko! Asistence: Martin Osmík.
     
    62:05
    Domácí drží hru v útočném pásmu, kde svádějí s mladoboleslavskými mladíky tuhý boj. Kotouč se tak zdržuje po většinu času u mantinelů.
     
    61:30
    Gólman Růžička si musel trochu povyjet ze svého brankoviště proti nahozenému puku, za kterým sprintoval rozjetý útočník Mäki. Podařilo se mu odpálit puk o mantinel do bezpečí.
     
    61:22
    Mladá Boleslav se přetlačovala s Rebely na útočné modré čáře. Do útočného pásma sice kotouč dostala, jenže neobešlo se to bez postavení mimo hru.
     
    60:56
    Obrovský závar v předbrankovém prostoru Rebelů. V nepřehledné mlýnici se hráči obou táborů dlouho přetlačovaly o puk, gólman Vaněček vše ustál zdárně a přerušil hru.
     
    60:18
    V prodloužení se hraje tradičně 4 na 4. Na ledě tak bude více prostoru a času pro rychlou akci či nebezpečnější střelecký projektil. Uvidíme, zda toho někdo dokáže využít.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Havlíčkův Brod využil v poslední minutě power-play a už teď může slavit zisk cenného bodu. Po krátké přestávce přijde na řadu pětiminutové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:50
    Havlíčkův Brod ještě kombinuje v útočném pásmu, už mu ale nezbývá moc času na prověření pozornosti gólmana Růžičky. To ale teď Rebely určitě vůbec netrápí, neboť se jim podařilo vstát z mrtvých a senzačně vyrovnat ani ne za minutu dvanáct.
     
    59:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je mohutný finiš Rebelů, který nakonec přináší kýžené vyrovnání! Po přiťuknutí Rostislava Klofáče napřáhl na modré čáře bez přípravy JAN KRAJCIGR a z mohutného nápřahu trefil gólmana Růžičku, který ale neudržel puk ve své výstroji a ten skočil za brankovou čáru! Asistence: Rostislav Klofáč.
     
    58:53
    První důležitý předpoklad je splněn. Rebelové vyhráli důležité vhazování a kombinují v blízkosti gólmana Růžičky. Nesmějí se však dopustit sebemenší chyby, jíž by Středočeši mohli potrestat a rozhodnout.
     
    58:46
    Gólman Vaněček skutečně míří ze svého brankoviště na střídačku, Rebelové zkusí štěstí s šesti bruslaři v poli a prázdnou bránou. Uvidíme, zda jim to pomůže.
     
    58:46
    Mladá Boleslav po zisku kotouče vyhazuje na zakázané uvolnění. Rebelové si vyžadují oddechový čas a zřejmě vsadí vše na jednu kartu při závěrečné power-play.
     
    58:25
    Kolouch pálil úplně sám z prostoru mezi kruhy, kde měl dostatek času a prostoru na nebezpečné zakončení. Zápěstím však mířil nepřesně a vůbec netrefil branku!
     
    57:50
    Domácí jsou v plném počtu, na vyrovnání už jim zbývá jen něco málo přes 2 minuty. Uvidíme, zda se s tím svěřenci brodského trenéra Cachnína dokáží vyrovnat.
     
    57:18
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování v obranném pásmu a vyhodil. Nyní se pokouší získat puk v útočném pásmu, ale boleslavská obrana je pozorná a nedopouští se zbytečných chyb.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 16. Nguyen (Bancíř), 17. Málek (Kolouch, Krajcigr), 60. Krajcigr (Klofáč), 63. Bláha (Osmík) - 9. Planý (Krejčík, Mašek), 22. Vaníček (Krejčík), 32. Durdil (Růžička)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Klofáč, Vacek, Bláha (A), Krajcigr (A), Lacina, Bancíř - Polák, L. Vala, Nguyen, Osmík (C), Málek, Jojda, Mendl, Suchý, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Mäki.

    BK Mladá Boleslav: Růžička (Kořínek) - J. Mašek (A), L. Mašek, F. Semrád, Faulhammer, Durdil (C), Žalud, Černý - Krejčík, Průšek (A), Vaníček, Planý, Ďurač, Skořepa, Šulc, Sedmík.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Jan Kubát, David Parýzek.
    bahis siteleri