Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Hr. Králové – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Havířov – Opava 6:4 (kon.)
Vsetín – Olomouc 3:5 (kon.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (2:1, 0:2, 1:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 06.11.2011, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod díky senzačnímu závěru utkání a povedeném prodloužení, v němž měl o něco více ze hry, slaví vítězství 4:3 a zisk veledůležitých dvou bodů do extraligové tabulky. Současný pohled na ledovou plochu je výmluvný. Rebelové v rohu pásma slaví v houfu senzační triumf, zatímco hokejisté Mladé Boleslavi smutně polehávají na ledě. Děkuji vám za pozornost, to je ode mě pro tuto chvíli vše. Ve 13 hodin se vám znovu ozvu z Kotliny u komentování 1. ligy juniorů. (12:13:34)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    62:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto! Rebelové sevřeli soupeře pod tlak, který při rozehrávce vyrobil obrovskou hrubku a nechal volné hned dva hráče, Martin Osmík předložil puk do úniku LUKÁŠI BLÁHOVI, který si sjel před branku a jako obránce předvedl šikovné ruce a vytříbenou hokejovou techniku, když si položil rychlým mícháním s pukem na holi na led gólmana Růžičku a trefil se přesně pod víko! Asistence: Martin Osmík.
     
    62:05
    Domácí drží hru v útočném pásmu, kde svádějí s mladoboleslavskými mladíky tuhý boj. Kotouč se tak zdržuje po většinu času u mantinelů.
     
    61:30
    Gólman Růžička si musel trochu povyjet ze svého brankoviště proti nahozenému puku, za kterým sprintoval rozjetý útočník Mäki. Podařilo se mu odpálit puk o mantinel do bezpečí.
     
    61:22
    Mladá Boleslav se přetlačovala s Rebely na útočné modré čáře. Do útočného pásma sice kotouč dostala, jenže neobešlo se to bez postavení mimo hru.
     
    60:56
    Obrovský závar v předbrankovém prostoru Rebelů. V nepřehledné mlýnici se hráči obou táborů dlouho přetlačovaly o puk, gólman Vaněček vše ustál zdárně a přerušil hru.
     
    60:18
    V prodloužení se hraje tradičně 4 na 4. Na ledě tak bude více prostoru a času pro rychlou akci či nebezpečnější střelecký projektil. Uvidíme, zda toho někdo dokáže využít.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Havlíčkův Brod využil v poslední minutě power-play a už teď může slavit zisk cenného bodu. Po krátké přestávce přijde na řadu pětiminutové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:50
    Havlíčkův Brod ještě kombinuje v útočném pásmu, už mu ale nezbývá moc času na prověření pozornosti gólmana Růžičky. To ale teď Rebely určitě vůbec netrápí, neboť se jim podařilo vstát z mrtvých a senzačně vyrovnat ani ne za minutu dvanáct.
     
    59:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je mohutný finiš Rebelů, který nakonec přináší kýžené vyrovnání! Po přiťuknutí Rostislava Klofáče napřáhl na modré čáře bez přípravy JAN KRAJCIGR a z mohutného nápřahu trefil gólmana Růžičku, který ale neudržel puk ve své výstroji a ten skočil za brankovou čáru! Asistence: Rostislav Klofáč.
     
    58:53
    První důležitý předpoklad je splněn. Rebelové vyhráli důležité vhazování a kombinují v blízkosti gólmana Růžičky. Nesmějí se však dopustit sebemenší chyby, jíž by Středočeši mohli potrestat a rozhodnout.
     
    58:46
    Gólman Vaněček skutečně míří ze svého brankoviště na střídačku, Rebelové zkusí štěstí s šesti bruslaři v poli a prázdnou bránou. Uvidíme, zda jim to pomůže.
     
    58:46
    Mladá Boleslav po zisku kotouče vyhazuje na zakázané uvolnění. Rebelové si vyžadují oddechový čas a zřejmě vsadí vše na jednu kartu při závěrečné power-play.
     
    58:25
    Kolouch pálil úplně sám z prostoru mezi kruhy, kde měl dostatek času a prostoru na nebezpečné zakončení. Zápěstím však mířil nepřesně a vůbec netrefil branku!
     
    57:50
    Domácí jsou v plném počtu, na vyrovnání už jim zbývá jen něco málo přes 2 minuty. Uvidíme, zda se s tím svěřenci brodského trenéra Cachnína dokáží vyrovnat.
     
    57:18
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování v obranném pásmu a vyhodil. Nyní se pokouší získat puk v útočném pásmu, ale boleslavská obrana je pozorná a nedopouští se zbytečných chyb.
     
    57:08
    Žalud vypálil od modré čáry, ale gólman Vaněček si nejdříve ztlumil letící puk betony a následně ho schoval do své připravené lapačky. buly před jeho bránou.
     
    56:30
    Osmík se ocitl v situaci 2 na 2 společně se svým útočným kolegou Nguyenem. Prvně jmenovaný však byl včas dobruslen protihráčem a obrán o kus černé gumy. Hrát mohou hosté.
     
    55:56
    Rebelům se daří kouskovat útočnou snahu svého soupeře z Mladé Boleslavi, jenž se marně snaží sevřít svého soka pod souvislejší tlak nebo ohrozit gólmana Vaněčka.
     
    55:25
    Tak teď už to budou mít Rebelové opravdu hodně těžké. Za podražení dostal 2 minuty Bláha (HBR). Rebelové se budou bránit ve čtyřech a ki když neinkasují, bude jim zbývat na vyrovnání málo času.
     
    55:05
    Mladá Boleslav pokračuje v zodpovědné a důrazné obraně, jež toho domácím v posledních minutách moc nedovoluje. Rebelové se nedostávají na dostřel Růžičkovy svatyně.
     
    54:22
    Nahození od modré čáry ještě zkoušel tečovat před brankou volný finský útočník Mäki, který sice zasáhl letící kotouč, ale neusměrnil ho mezi tři tyče.
     
    53:40
    Havlíčkův Brod drží kotouč ve své moci, jenže zatím mu činí velké problémy aktivní napadání boleslavských útočníků. Nedaří se mu přesunout hru do blízkosti gólmana Růžičky, kde by potřeboval te´d trávit co nejvíce času.
     
    53:08
    Hra se nám teď přelévá ze strany na stranu. Oba brankáři ale spíše sledují dění před sebou, dominují obě pozorné obrany. Rebelům čas ubíhá závratnou rychlostí.
     
    52:32
    Mladá Boleslav zodpovědně brání svůj hubený náskok, přičemž neopomíjí hrozit z příležitostí k rychlým protiútokům. Hbitý přechod do útočného pásma zatím vychází také Rebelům, kterým v cestě za vyrovnáním stojí neproduktivní koncovka a skvěle chytající brankář Růžička.
     
    51:58
    Domácí soubor už se nastěhoval do útočného pásma a zahajuje další díl obléhání boleslavské svatyně. Hosté se zatím brání úspěšně.
     
    51:15
    Polák si dal přu útoku z levého křídla daleko puk od hole, čehož využil Ďurač. Ten si nabruslil do útočného pásma a bekhendem nastřelil z mezikruží Vaněčkovu náruč.
     
    50:43
    Také hosté se ubránili bez inkasování branky. Nyní vyhodili puk přes všechny čáry na odpískaný icing. Gólman Růžička musí být ve střehu, buly proběhne před jeho svatyní.
     
    50:15
    Nguyen nabral rychlost a jel ze strany sám na branku. Zblízka ale v mírném úhlu na pravé straně nechal střelou zápěstím jen vyniknout betony gólmana Růžičky.
     
    49:53
    Domácím už začala zkrácená přesilovka 5 na 4, jíž zahájil nebezpečnou ranou od modré čáry, jíž gólman Růžička vyrazil. Hosté se následně po boji na modré čáře osvobodili.
     
    49:25
    Havlíčkův Brod neustává v útočném snažení a neustále hrozí střeleckými projektily. Tentokrát na sebe upozornil Málek, jehož ránu bez přípravy zblokovali hosté z mezikruží do ochranné sítě.
     
    48:35
    Nguyen vybojoval puk, o který připravil J. Maška. Následně zpoza brány přihrál Bláhovy, jehož rána od modré čáry a bez přípravy prosvištěla kousek od tyčky gólmana Růžičky.
     
    48:19
    Poměr sil na ledové ploše se nám na chvíli vyrovná, poté začne zkrácená přesilovka Rebelů. S důrazem to v útočném pásmu přehnal Ďurač (MBL), který se proti hokejovým pravidlům provinil hákováním.
     
    47:44
    Havlíčkův Brod se po buly osvobodil vyhozením, za kterým se vydal sprintující Polák a chvilkovým napadáním boleslavských beků ušetřil cenné vteřinky.
     
    47:33
    Důrazný souboj v obranném pásmu bojovníků z Kotliny končí nedovoleným zákrokem. Sudí vykazuje na levici hanby za držení protihráče Osmíka (HBR).
     
    46:50
    Středočeši v obranném pásmu pod tlakem kupí nepřesnosti a kolem brankáře Růžičky je často k vidění zmatek v boleslavských řadách. Rebelové to zatím nepotrestali vyrovnávacím gólem.
     
    46:19
    Hrálo se dlouho bez přerušení, až teď hlavní sudí přerušil hru zadutím do své píšťalky. Všiml si hry vysokou holí jednoho z domácích hráčů, buly ve středním pásmu.
     
    45:50
    Havlíčkův Brod teď sice získal puk, ale nedaří se mu ho vyvézt do větší vzdálenosti od gólmana Vaněčka. Hosté se prezentují neúnavným a aktivním presinkem.
     
    45:10
    Až teď se nastěhovali Mladoboleslavští do útočných pozic a drží hru v blízkosti brankáře Vaněčka. Důrazní domácí ale zatím nedávají hostům ani centimetr ledu bez boje, s ohrožováním branky to tak mají Středočeši těžké.
     
    44:25
    Tlak Havlíčkova Brodu neutichá. Ba naopak, možná ještě nabírá na své intenzitě. Hosté se nemohou vymanit z nepříjemného zámku, Rebelové navíc dobře zhušťují střed pole.
     
    43:30
    Rebelové si vytvořili enormní tlak. Teď to vypadá, jako kdyby jich bylo na ledě minimálně o jednoho více. Kombinují v postavení velkého čtverce a využívají každou možnost k ohrožení gólmana Růžičky. Ten se prezentuje povedenými zákroky.
     
    42:46
    Až teď se podařilo hostům přesunout puk do útočného pásma, kde se od začátku závěrečného dějství poprvé zapojil do akce i brankář Vaněček. Ten schoval ve své výstroji nahozený puk.
     
    42:30
    Hokejisté z města populární Škodovky se stále nemohou vyprostit z pevného objetí Havlíčkova Brodu, který pokračuje ve své útočné aktivitě.
     
    41:50
    Domácí soubor se teď prezentuje aktivním pohybem, kterým důkladně víří vody v boleslavském pásmu. Obrana hostů má plné ruce práce, gólman Růžička se proti četným projektilům musí ohánět.
     
    41:10
    Havlíčkův Brod má zatím více ze hry, drží puk na svých holích a diktuje tempo hry. Defenzíva Středočechů jej zatím ale nepouští k Růžičkovu ohrožení.
     
    40:34
    Havlíčkův Brod se postupným útokem nastěhoval do útočného pásma, kde se teď snaží překonat obranný val Mladé Boleslavi. Ta zatím Rebely do koncovky nepustila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část vyšla o poznání lépe mladým Středočechům, kteří udělili Rebelům lekci z produktivity a otočili nepříznivý vývoj utkání. Konkrétně se o to postarali svými zásahy Patrik Vaníček a Jakub Durdil. Před závěrečným dějstvím, jež začne přibližně v 11:32, vede Mladá Boleslav v Havlíčkově Brodě 3:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Havlíčkův Brod si neporozuměl při rozehrávce. Dlouhé a nepřesné vyhození končí jen odpískaným zakázaným uvolněním. Buly před brankářem Vaněčkem.
     
    39:30
    Málek v situaci 2 na 1 našel křížnou přihrávkou osamoceného Koloucha, který si sjel před bránu a pokusil se o kličku do bekhendu. Gólman Růžička se ale rychle přemístil a zasáhl svými betony!
     
    38:32
    Osmík nabral rychlost a navázal na sebe pozornost protihráčů, po čemž vymyslel šikovnou zadovku na mezi kruhy sjíždějícího Nguyena, jehož ránu zápěstím ukryl v lapačce brankář Růžička.
     
    38:10
    Osmík měl k dispozici dostatek času a prostoru v levém kruhu. Z nápřahu se vší silou opřel do puku, ale trefil jen hruď dobře postaveného brankáře Růžičky.
     
    37:29
    Kolouch teď předvedl pohlednou individuální akci. Zpoza brány vyvezl puk a překvapivou střelou na přední tyč prověřil pevnost Růžičkových betonů. Následně ještě zkoušel hledat své spoluhráče před brankou, jenže neúspěšně..
     
    37:09
    Dlouhý a urputný souboj v rohu pásma Mladé Boleslavi přerušil až hvizd hlavního sudího. Buly proběhne v kruhu po pravé ruce gólmana Růžičky.
     
    36:41
    Havlíčkobrodská útočná snaha neustávala a na konci akce stál od modré čáry střílející obránce Bancíř. Jeho projektil ale byl dvakrát sražený po dobu svého letu a gólman Růžička už měl snadnou úlohu zalehnout pomalu poskakující puk.
     
    35:40
    Havlíčkův Brod má teď jasně navrch a žene se cíleně za vyrovnáním. Při útočné kombinaci obkroužil bránu Málek a šikovným pohybem se zbavil dotírajících obránců, jeho nahrávka do předbrankového prostoru však našla jen soupeře.
     
    34:40
    Dvojice Nguyen - Osmík se dostala do přečíslení 2 na 1, jenže v obrovské rychlosti ztratili oba útočníci rovnováhu a nahráli si v pádu. Druhý jmenovaný střílel z těžké pozice v ostrém úhlu, narazil na Růžičkovy betony.
     
    34:10
    Útočník Nguyen zkusil štěstí se svou střelou od pravého mantinelu, jenže netrefil branku. hrát mohou hosté, kteří mají puk a ženou se do útoku.
     
    33:30
    Havlíčkův Brod je vykázán z útočného pásma, kde se provinil postavením mimo hru. Protože se jednalo o úmyslný offside, buly proběhne v obranném pásmu domácích.
     
    33:21
    Málek se protáhl za nahozeným pukem podél levého mantinelu, když přebruslil obránce J. Maška, jenže ve velké rychlosti ztratil rovnováhu a upadl.
     
    32:41
    Přibyl předvedl hezkou narážečku s Kraučukem, který mu vrátil pas z mezikruží. Prvně jmenovaný ovšem z ostrého úhlu nevyzrál na brankáře Růžičku, který důkladně utěsnil prostor u bližší tyčky a přerušil hru.
     
    32:02
    Mladá Boleslav teď zasypala gólmana Vaněčka nepříjemnou sprškou projektilů ze všech možných střeleckých pozic. Strážce havlíčkobrodského brankoviště však náporu na svou osobu odolal.
     
    31:30
    Na opačné straně ledové plochy zkusil štěstí z ostrého úhlu na pravé straně rozjetý obránce Bláha, jenže nenašel účinný recept na gólmana Růžičku, jenž schoval puk do náruče u bližší tyčky.
     
    31:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Hosté hru v početní převaze využívají a ujímají se vedení! Nejdříve předvedl důležiutý zákrok proti střele poláka lapačkou gólman Jan Růžička, na což rychle rozehrál puk na JAKUBA DURDILA, který využil volného prostoru, sjel si až před bránu a zblízka se trefil přesně k pravé tyčce bezmocného brankáře Vaněčka! Asistence: Jan Růžička.
     
    30:22
    Středočeši zvládli o poznání lépe důležité vhazování před Vaněčkovou bránou a kombinují v přesilovkovém vzorci. Zatím se neprobili do koncovky.
     
    30:07
    A Mladá Boleslav má šanci ujmout se těsného vedení. Za držení protihráče obdržel dvouminutový rest Bláha (HBR).
     
    29:45
    Na pozoru se teď musí mít i jeho protějšek v brodském brankovišti Vaněček. Hosté totiž po zisku kotouče přesunuli hru do svého útočného pásma.
     
    29:16
    Brodský forvard Kolouch se uvolnil rychlým pohybem v prostoru mezi kruhy a zápěstím vyslal polovysokou střelu. Gólman Růžička těžil z dobrého postavení a ideálního výhledu, puk schoval do lapačky.
     
    28:40
    Havlíčkův Brod teď tahá za delší konec pomyslného provazu, když drží puk na svých holích a neustále se pokouší proniknout do Růžičkovy blízkosti. Zatím neúspěšně.
     
    28:08
    Útočník Málek se ocitl v obrovské šanci, když se dostal za boleslavskou obranu. Jeho blafák do bekhendu ale gólman Růžička skvěle přečetl a nepustil roztaženými betony puk do své sítě!
     
    27:20
    Rebelové si teď nepočínají v prostoru před svou brankou zrovna dvakrát důrazně, Mladá Boleslav toho zatím nedokázala využít. Gólman Vaněček za svou obranou nemusel zasahovat.
     
    26:35
    Těžký a důležitý zákrok musel předvést gólman Vaněček, na kterého střílel zblízka tísněný Šulc. V pádu však trefil jen před sebou postavené betony!
     
    26:09
    Přechod Středočechů do útočného pásma se s úspěchem neshledal. Tedy alespoň co se pravidel týče, neboť se hosté vystavili do postavení mimo hru.
     
    25:50
    Havlíčkův Brod se ubránil bez úhony, už je na ledě s plným počtem hráčů. Hraje se 5 na 5. Puk mají ve své moci Mladoboleslavští, kteří zakládají útok z obranného pásma.
     
    25:10
    Hosté se sice provinili vyhozením na icing, ale poté se dostali rychle do útočného pásma a dvakrát nebezpečně zahrozili. Nejdříve pálil z mezikruží do Vaněčkových betonů Vaníček, po němž střílel z druhé vlny těsně nad Planý.
     
    24:50
    Rebelové získali puk a bez dlouhého otálení ho co nejkratší cestou odpálili do uctivé vzdálenosti od gólmana Vaněčka. Hosté se musejí vracet.
     
    24:30
    Hosté sice drží v útočném pásmu puk, jenže ho nemají zdaleka pod kontrolou. Musejí o něj neustále bojovat v blízkosti mantinelů a nedostávají se tak do střeleckých příležitostí.
     
    23:48
    Gólman Vaněček ustál ošemetnou situaci, když na něj zblízka doráželi boleslavští střelci. Vše ustál na výbornou a nepustil puk za brankou čáru. Za podražení je po přerušení vyloučen na 2 minuty Polák (HBR).
     
    22:50
    V dobré palebné pozici se ocitl po tuhém boji před brankou Mäki, jenže nemohl dorážet do odkryté brány ležícího brankáře Růžičky, neboť ho včas zablokovali boleslavští beci.
     
    22:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno! Po nahrávce Matěje Krejčíka se opřel do puku na levé straně PATRIK VANÍČEK a utěšenou střelou vyzrál na gólmana Vaněčka! Asistence: Matěj Krejčík.
     
    21:30
    Rebelové dobývají útočné pásmo, ale zatím neúspěšně. Hosté se velmi dobře pohybují a zodpovědně brání svou modrou čáru. Domácí ale nepolevují.
     
    21:05
    Ďurač se ocitl v dobré palebné pozici, když z míného úhlu na levé straně vyprášil betony gólmana Vaněčka u bližší tyčky. Boleslavský )útočník si do tohoto prostoru povyjel zpoza brány.
     
    20:29
    Mladá Boleslav setrvává v útočném pásmu, kde drží puk a kombinuje kolem brankáře Vaněčka. Ten zatím odolává projektilům, které na něj letí. A mnoho jich zatím není.
     
    20:10
    Hosté vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a hned prověřili pozornost gólmana Vaněčka. Ten ukryl v lapačce tvrdou ránu od modré čáry z hole Sedmíka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. Nabídla zajímavou podívanou, když se oba tábory předváděly útočnou a vyrovnanou hrou. K vidění byly dohromady tři branky. Nejdříve zajistil hostům z Mladé Boleslavi těsné vedení Jakub Planý, na což ale brodská družina odpověděla přesnými zásahy z holí Tomáše Nguyena a Patrika Málka. Před prostřední částí, jež začne zhruba v 10:44, vede Havlíčkův Brod nad mladíky z města automobilů těsně 2:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Hosté ještě kombinují v blízkosti gólmana Vaněčka, ale Rebelové k nim velmi rychle přistupují a nedovolují jim v závěrečných vteřinách ještě vystřelit.
     
    19:20
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného pásma, jenže jeho akce měla doslova jepičí život. Hosté zapracovali v obraně důrazně a spolehlivě, přičemž získali puk do své moci.
     
    18:44
    Mladá Boleslav teď má mírně navrch a pokouší se chvíli před koncem první dvacetiminutovky ještě vyrovnat. Zatím její snaha nedopadla na úrodnou půdu, domácí se dobře brání.
     
    18:04
    Další dobrý zákrok vytáhl ze svého arzenálu pozorný gólman Vaněček. Hosté vyhráli přetlačovanou v předbrankovém prostoru a zakončili, ale maskovaný muž Rebelů byl uprostřed brankoviště dobře postavený a připravený zasáhnout.
     
    17:55
    Dobrou nahrávku obdržel mezi kruhy najíždějící Šulc, který však byl cloněný brodskými beky, jež zblokovali jeho střelu vysoko nad bránu gólmana Vaněčka, který zasáhl lapačkou.
     
    17:20
    Sledujeme teď především tuhý a vyrovnaný boj o střední pásmo, kde se oba soupeři pravidelně střídají u puku a nedaří se jim přejít do útočného pásma.
     
    16:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Brodský soubor je při chuti a po další povedené akci se ujímá těsného vedení! Daniel Kolouch obelstil ve středním pásmu protihráče a dostal se do situace 2 na 1 s PATRIKEM MÁLKEM, jemuž adresoval přesnou přihrávku, jeho kolega nezazmatkoval, sjel si před bránu, ideálně si zpracoval puk a zblízka obstřelil gólmana Růžičku! Asistence: Daniel Kolouch, Jan Krajcigr.
     
    15:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové teď přidrželi hosty pod tlakem a slaví vyrovnání! Ostrá rána Marka Bancíře proletěla od modré čáry kousek vedle tyčky, ale k puku se následně dostal TOMÁŠ NGUYEN a zblízka odrazem o horní tyčku prostřelil brankáře Růžičku! Asistence: Marek Bancíř.
     
    14:48
    Ve středu pole se ujal puku Průšek, který si najel do útočného pásma, jenže nedokázal přes 2 protihráče poslat puk na bránu gólmana Vaněčka. Zblokovaný projektil skončil v rohu pásma.
     
    14:00
    Rebelové teď zavezli puk do útočného pásma a ocitli se v palebné situaci. Polák si vybruslil zpoza brány a překvapivou střelou na přední tyč nezaskočil připraveného gólmana Růžičku.
     
    13:24
    Za podražení usedá na lavici hanby Sedmík (MBL). Poměr sil se na ledě vyrovná.
     
    13:12
    Durdil zkusil štěstí se svou střelou z levé strany, ale jeho projektil vyslaný z levého kruhu tečovala brodská obrana a puk skončil v ochranné síti.
     
    12:58
    Nguyen (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    12:30
    Obrovská šance Reblů zůstává nevyužita. Za gólmanem Růžičkou, který se teď jen ohlédl se povedenou střelou, jejímž autorem byl zřejmě z levého kruhu střílející Polák, zvonilo břevno!
     
    12:00
    Mladá Boleslav učinila přítrž brodské kombinace kolem sv´ho brankáře Růžičky a po zisku kotouče se nastěhovala do blízkosti brankáře Vaněčka.
     
    11:10
    Hraje se ve vysokém tempu, puk se nám rychle stěhuje od branky k brance. Oba celky se snaží o útočnou hru, jež s sebou přinášejí zajímavé střelecké pozice.
     
    10:40
    Nejdříve nastřelil z mezikruží Vaněčkovy betony F. Semrád, po čemž ještě střílel z druhé vlny Planý, ale jeho střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    10:12
    Kolouch se teď dostával do ideální palebné pozice, jenže z bezprostřední blízkosti byl tísněný protihráčem a nedokázal lépe trefit puk, který se stal pro gólmana Růžičku snadnou kořistí.
     
    10:00
    Havlíčkův Brod stále drží puk na svých holích a nenechává vydechnout boleslavskou obranu, jíž se nedaří získat puk a osvobodit se. Brankář Růžička zatím nezasahoval.
     
    9:20
    Rebelové se pokoušejí o odpověď. V hojném počtu se natlačili do blízkosti gólmana Růžičky, který dobře viděl nahozený puk a schoval ho ve své připravené lapačce, čímž přerušil hru.
     
    8:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    A hosté se ujímají z rychlého a podařeného útoku těsného vedení! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Jan Mašek - Matěj Krejčík - JAKUB PLANÝ, přičemž posledně jmenovaný zblízka v dobré palebné pozici prostřelil gólmana Vaněčka! Asistence: Matěj Krejčík, Jan Mašek.
     
    8:25
    Kraučuk zavezl puk do útočného pásma, kde se dvakrát nerozpakoval a od modré čáry z mohutného nápřahu o kousek minul pravou tyčku gólmana Růžičky.
     
    8:05
    Ďurač neúnavně napadal rozehrávku domácích, což mu přineslo kýženě ovoce. Dostal se totiž k puku a z mírného úhlu na pravé straně vypálil. Našel však jen připravenou Vaněčkovu lapačku.
     
    7:20
    Havlíčkův Brod je již v plném počtu a zahajuje dobývání branky gólmana Růžičky. Ten zatím zasahovat nemusel, jeho obrana mu vydatně pomáhá.
     
    6:50
    Hosté se zatím při hře v početní výhodě očividně trápí. Nedaří se jim na souvislejší časový úsek sevřít Rebely a vypracovat si lepší palebnou příležitost.
     
    6:15
    Rebelům se podařilo zblokovat nepříjemnou ránu od modré čáry, následně s ujmout kusu černé gumy a odpálit ji co nejdále od gólmana Vaněčka, až do blízkosti jeho protějšku Růžičky.
     
    5:35
    Při vlastním oslabení nabral rychlost Mäki a stíhán protihráčem vypálil z prostoru levého kruhu do Růžičkových připravených betonů. Hrát už mohou hosté.
     
    5:11
    Zatím sledujeme vyrovnaný a útočný hokej. Prvním vyloučeným hráčem dnešního duelu se stal Nguyen (HBR), jenž se provinil hákováním.
     
    4:48
    Mladá Boleslav zaujala )útočné postavení a obléhá teď obranné pozice Rebelů. Gólman Vaněček zatím vážněji zasahovat nemusel, projektily Středočechů postrádají potřebnou přesnost.
     
    4:17
    Na opačné straně ledové plochy o sobě dal vědět útočník Kolouch, jenž ranou z ostrého úhlu na pravé straně nechal vyniknout jen připravenou Růžičkovu náruč u bližší tyčky.
     
    3:30
    Kuriózní a trochu úsměvná situace. Při souboji za Vaněčkovovou bránou narazil brodský hráč do soupeře tak, že jím otevřel dvířka ven z hrací plochy. Hra se přerušuje.
     
    3:21
    Zahanbit se nechtějí nechat ani domácí. Zblízka teď střílel nadvakrát důrazný Mäki, ale pokaždé ztroskotal na připravených betonech gólmana Růžičky.
     
    2:08
    Mladá Boleslav nepolevuje ve své útočné aktivitě a stále tluče do obranného bloku svého soka z Vysočiny. Ten zatím pracuje spolehlivě a vůbec nepouští soupeře do střeleckých příležitostí.
     
    1:52
    Havlíčkův Brod sice odrazil boleslavský útok a ujal se kotouče, jenže mu to pořádně zaskřípalo při přechodu do útočné fáze a vyhodil na odpískané zakázané uvolnění.
     
    1:28
    Hokejisté z města automobilů vyhráli vhazování a stále operují v blízkosti gólmana Vaněčka. Obrana rebelů zatím pracuje spolehlivě a nepouští hosty vůbec do koncovky.
     
    1:06
    Hosté se usadili v útočném pásmu a na konci kombinace stál z pravé strany v úhlu zakončující Ďurač, jenž našel u přední tyčky jen připravené Vaněčkovy betony.
     
    0:30
    Oba tábory vlétly do zápasu s velkou chutí a bojovností. Zatím sledujeme vyrovnanou partii, oba celky si mění kotouč a střídají se v útočení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Vaněček (Brož) - Klofáč, Vacek, Bláha (A), Krajcigr (A), Lacina, Bancíř - Polák, L. Vala, Nguyen, Osmík (C), Málek, Jojda, Mendl, Suchý, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Mäki.

    BK Mladá Boleslav:
    Růžička (Kořínek) - J. Mašek (A), L. Mašek, F. Semrád, Faulhammer, Durdil (C), Žalud, Černý - Krejčík, Průšek (A), Vaníček, Planý, Ďurač, Skořepa, Šulc, Sedmík.

    Rozhodčí:
    Svatopluk Kopeček - Jan Kubát, David Parýzek.
     
    Příjemné nedělní dopoledne, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - BK Mladá Boleslav v rámci 13. kola extraligy mladšího dorostu. Pojďme se podívat na to, jak si oba dnešní soupeři vedli v minulém kole.


    Rebelové dnes mají na svém ledě co napravovat, protože naposledy podlehli v derby Vysočiny na ledě jihlavské Dukly vysoko 0:8. O moc lépe si nepočínala ani Mladá Boleslav, jež v domácím prostředí prohrála s Českými Budějovicemi 1:6.


    Oba tábory se už v průběhu letošní sezony jednou střetly, když mladí hokejisté z města automobilů využili domácího ledu k fotbalové výhře 1:0. Kdo se bude radovat dnes? Utkání začíná v 10:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 16. Nguyen (Bancíř), 17. Málek (Kolouch, Krajcigr), 60. Krajcigr (Klofáč), 63. Bláha (Osmík) - 9. Planý (Krejčík, Mašek), 22. Vaníček (Krejčík), 32. Durdil (Růžička)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Klofáč, Vacek, Bláha (A), Krajcigr (A), Lacina, Bancíř - Polák, L. Vala, Nguyen, Osmík (C), Málek, Jojda, Mendl, Suchý, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Mäki.

    BK Mladá Boleslav: Růžička (Kořínek) - J. Mašek (A), L. Mašek, F. Semrád, Faulhammer, Durdil (C), Žalud, Černý - Krejčík, Průšek (A), Vaníček, Planý, Ďurač, Skořepa, Šulc, Sedmík.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Jan Kubát, David Parýzek.
    bahis siteleri