Opava – Vsetín 3:2 (kon.) | Karviná (Baník) – Přerov 5:3 (kon.) | Prostějov – Val. Meziříčí 7:0 (kon.)
Havířov – Uh. Hradiště 3:4 (kon.) | Nový Jičín – Poruba 2011 2:0 (kon.) | Chotěboř – Trutnov 2:7 (kon.)
Technika Brno – Pelhřimov 3:1 (kon.) | Břeclav – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Jindř. Hradec – SHK Hodonín 0:1 (kon.)
Kolín – Kutná Hora 4:3 (kon.)
konec
HK Opava
3:2 (3:0, 0:1, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Středa 16.11.2011, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:24
    Na střídačku odchází až teď po vhazování.
     
    55:46
    Mosler nahodil kotouč před branku, Hromada jej vyrazil pouze před sebe, kde stál Černý, ale poloodkrytou klec Vsetína netrefil.
     
    54:44
    Heš bojoval s Měchem v rohu kluziště o kotouč a svou hokejkou zavadil v obličeji opavského hráče. I přes protesty je však vyloučen na dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí. Přesilovka pro Slezan.
     
    41:15
    Vsetín vstřelil branku!
    Na druhý pokus to však ANTONÍNU SPRUŠILOVI vyšlo, když střelou švihem z prostoru mezi kruhy propálil Šafránka a vstřelil kontaktní branku. Vsetín tak v Opavě prohrává už jen o jediný gól. Asistence: Daniel Vaněk, František Zúbek.
     
    39:59
    A pozor! Krátce před zazněním sirény ukončující druhé dějství přichází přesilovka pro Vsetín. Za držení je totiž vyloučen Chalupa (OPA).
     
    33:33
    Zúbek fantastickou přihrávkou našel Sprušila, ale jeho kličku do forhendu Šafránek přečetl a důležitým zákrokem podržel svůj tým!
     
    28:58
    Opavští si však ve středním pásmu pomohli faulem a za držení protihráče putuje na trestnou lavici domácí veterán Zdeněk Pavelek (OPA).
     
    27:54
    Michal Mlýnek si při nájezdu připravil kotouč na forhendovou stranu čepele a vypustil poměrně svižnou střelu, ale fantastický Hromada zabránil skórování!
     
    27:54
    Sám na brankáře si to mašíroval Michal Mlýnek, ale byl zahákován a následuje trestné střílení!
     
    23:39
    Měch našel před brankou nikým nehlídaného Grofka, ale ten nedokázal propasírovat kotouč mezi betonem Hromady a pravou tyčkou. Toto byla veliká šance!
     
    20:34
    Vsetín vstřelil branku!
    To je nástup do druhé dvacetiminutovky jako hrom! Vsetín bleskově snižuje! S první střelou si Šafránek ještě poradil, ovšem na důrazné doklepnutí FRANTIŠKA ZÚBKA z bezprostřední blízkosti hned z následující akce už reagovat nestihl. Bez asistence.
     
    17:05
    První početní výhoda také pro hostující mužstvo. Za držení vyloučen opavský bek Radek Tůma.
     
    13:29
    První přesilovku dnešního utkání si zahrají opavští hráči. Za krosček si jde na dvě minuty odpočinout Jiří Heš (VSE).
     
    12:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to je efektivita v zakončení, další nadějná šance Opavy končí gólem! U pravého mantinelu upadl Kysela, ale domácí pokračovali v rychlé akci a po několika rychlých přihrávkám ve vsetínském pásmu dostal kotouč Ivo Kocián a předal jej jako na zlatém podnose MICHALU MLÝNKOVI, který puk doklepl do poloprázdné svatyně hostujícího týmu. Asistence: Ivo Kocián, Petr Chalupa.
     
    10:06
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan zvyšuje na 2:0! Prakticky hned po Zúbkově velešanci ale Opavští kontrovali rychlou akcí, kdy Ivo Kocián předal kotouč volnému MICHALU MLÝNKOVI a ten se chladnokrevně prosadil. Asistence: Kocián.
     
    9:29
    Hostující Zúbek zachytil na útočné modré vyhozený kotouč a unikal sám na Šafránka, na kterého zkusil bekhendový blafák, ovšem rozvlnil pouze boční síťku domácí svatyně!
     
    7:49
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští otevírají skóre duelu! Slezan podnikl rychlý protiútok, při kterém našel Petr Chalupa před brankou IVO KOCIÁNA, jenž s velkou dávkou štěstí poslal puk za záda ležícího Hromady. Asistence: Petr Chalupa.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 8. Kocián (Chalupa), 11. Mlýnek (Kocián), 13. Mlýnek (Kocián, Chalupa) - 21. Zúbek, 42. Sprušil (Vaněk, Zúbek)


    HK Opava: Šafránek (Novák) - Bednárek, Faksa, Kysela, Dohnal, Tůma, Mosler, Jurčík - Baďura, Měch, Herman, Polok, Pavelek, Kocián, Koschatzký, Wolf, Černý, Grofek, J. Vítek, Chalupa, Mlýnek.
    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) - Heš, Tesařík, Farda, Žabčík, Hrčka, Hoďa, Mečiar, Šimek - Zúbek, Vaněk, Sprušil, Kubo, Hruška, D. Vítek, Dědek, Daněk, Holík, Semenov.
    bahis siteleri