Sparta – Znojmo 3:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
3:0 (1:0)
1. SC Znojmo FK
Středa 16.11.2011, 18:00 • Generali Arena • Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    87
    ... a Mareš přepouští místo na hřišti jinému juniorskému reprezentantovi, Sýkorovi.
     
    87
    Sparťané vysílají do boje dva mladé hráče, Podaného nahrazuje Martin Frýdek ml. ...
     
    85
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z rohového kopu se Sparťané mohou potřetí radovat ze vstřelené branky. Před branku centroval Podaný, Marešovu hlavičku zpracoval Zápotočný pro Kadlece, jenž skóruje do odkryté branky.
     
    73
    Závěrečné střídání hostů, možnost zahrát si ve sparťanském fotbalovém chrámu dostává i Juhaňák místo Krhuta.
     
    71
    Další změna ve znojemském dresu, Sukup přepouští místo na hřišti Lukášovi.
     
    68
    Hosté střídají, ze hry je stažen kapitán Yonov, nahrazuje jej Muamer Avdič.
     
    57
    Dalekosnou střelu Lacka Blažek mírně podcenil a poté měl i kus štěstí, když míč nadrazil do břevna své svatyně. Hosty od střeleckého úspěchu ve sparťanském svatostánku dělilo pár centimetrů.
     
    55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Mareš je z bílé značky neomylný a snadno překonává brankáře Hrubého.
     
    55
    Sparta bude zahrávat penaltu! Grajciarův pas do pokutového území zasáhl ruku jednoho ze znojemských hráčů a sudí Lerch s nařízením pokutového kopu neváhal.
     
    54
    Obrovská příležitost hostů, Sukup propasíroval svoji přihrávku za sparťanskou obranu na osamoceného Krhuta, jenž tváří v tvář nepřekonal Blažka.
     
    37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Slepička hned pár minut po svém nástupu na hřiště otevírá skóre zápasu. Ovšem velmi šťastně, když jej svým projektilem zpoza pokutového území trefil Podaný a po odrazu od Slepičky míč doplachtil k tyči Hrubého branky.
     
    34
    První sparťanské střídání se objevuje poměrně brzy, Huška na hrací ploše nahrazuje Slepička. Defenzivní záložník Sparty po vystřídání okamžitě odkráčel do útrob stadiónu.
     
    6
    Od rohového praporku rozehrál právě Podaný a míč propadl v pokutovém území na volného Kadlece, který z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat Hrubého.
     
    3
    Po velmi klidných úvodních desítkách sekund se hosté dočkali první veliké příležitosti, velikou zásluhu na ní však měl Tomáš Zápotočný, který velmi zle zahranou malou domů takřka vyslal Matúše Lacka zcela osamoceného proti Blažkovi, ten ale včasným vyběhnutím napravil zaváhání svého spoluhráče v obraně a dokázal Lackovi míč ukopnout z dosahu svého hájemství.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 37. Slepička, 55. Mareš, 85. Kadlec


    AC Sparta Praha: Blažek - Vidlička, Jarošík, Zápotočný, Podaný (87. Frýdek) - Hušek (34. Slepička) - Mareš (87. Sýkora), Grajciar, Hušbauer, Juhar - Kadlec
    1. SC Znojmo FK: Hrubý - Yonov (69. Avdič), Mička, Trnovec, Zifčák, Sukup (71. Lukáš), Švarc, Krhut (73. Juhaňák), Lacko, Hříbek, Hnáníček

    Rozhodčí: Lerch - Pospíšil, Šecová

    Diváci: 679
    bahis siteleri