Poprad – Žilina 2:3 (po pr.) | Martin – Nitra 2:1 (kon.) | Skalica – Trenčín 2:5 (kon.)
HC Slovan – Košice 5:3 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:4 (kon.)
konec
HK Skalica
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 18.11.2011, 17:00 • ZŠ Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:59
    Trenčín dal gól!
    Trenčín ešte stihol dať gól do prázdnej brány, konkrétne ONDREJ MIKULA, ktorý dal prvý gól a zároveň aj tento posledný. Asistencia: Radovan Trefný.
     
    59:20
    Lakosil odchádza z brány a mieri na striedačku.
     
    54:20
    Lakosil predviedol najlepší zákrok dnešného zápasu a tým zabránil ďalšiemu gólu Trenčína. Tybor s Daňom sa dostali do prečíslenia, pred bránou sa ocitol Tybor, ktorý prihral na druhú stranu Daňovi, ale Lakosil potvrdil svoje skúsenosti a strelu chytá lapačkou.
     
    Bude sa znova vylučovať. Trenčín budem mať výhodu o jedného hráča a uvidíme či sa im 6 minút pred koncom zápasu podarí zvýšiť svoj náskok. Holovič - nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    50:32
    Pálffy schytal sekeru do ľavej ruky. Gabriš - seknutie. Uvidíme či sa podarí Skalici zdramatizovať zápas a priblížiť sa gólom ku náskoku Trenčínu.
     
    47:58
    Višňovský vystrelil spomedzi kruhov, hráči zo Skalice už dvíhali ruky, ale trafil iba pravú tyč.
     
    37:29
    Rozhodca ešte bude overovať gól, ktorý platí Skalica Trenčín 2:4.
     
    37:29
    Skalica dala gól!
    Skalici sa podarilo znížiť stav na 2:4 a uvidíme čo sa bude diať ďalej. PETER HRUŠKA vypálil spomedzi kruhov a puk sa ocitol na tyči, ale následne skončil za čiarou. Asistencia: Zigmund Pálffy, René Školiak.
     
    33:40
    Sojčík vystrelil spoza Vyrúbalíka, Lakosil chytá. Na opačnej strane séria šancí na hokejkách Skaličanov, pri avizovanom vylúčení. Sojčík - nedovolené bránenie.
     
    29:12
    Trenčín dal gól!
    Trenčín už vedie 1:4. Pozrime sa ako padol štvrtý gól. Tybor vystrelil, jeho strelu ešte dokázal vyraziť Lakosil, ale na následnú dorážku od PETRA SOJČÍKA nemal nárok. Asistencie: Radoslav Tybor, Martin Chovan
     
    26:06
    Trenčín dáva gól! Filo vyhral buly po, ktorom vypálil z prvej Melichárek, ktorý trafil iba tyč následne PETER KOPECKY dorazil puk za Lakosilov chrbát. Asistencie: Tibor Melichárek, Martin Filo.
     
    25:50
    Daňo sa ocitol pred Lakosilom, ale veľkú šancu nepremenil.
     
    23:15
    Pri avizovanom vylúčení si TN vytvoril tlak, no Lakosil i so šťastím niekoľkonásobným pokusom odolal. Karlíček - podrazenie.
     
    18:00
    Pekná kombinácia Skalice, zakončovateľom sa stal Šmach, Tomáš Hiadlovský si dal pozor.
     
    17:24
    Trenčín dal gól!
    Lakosil po druhý raz inkasuje! Nahodený puk Chovana vyrazil brankára, Šťastný výborne trafil odrazený puk! Trenčín sa vracia do vedenia! Asistencia: Chovan.
     
    15:12
    Skalica dala gól!
    V poslednej chvíli presilovky o dvoch hráčov, strela RENÉHO ŠKOLIAKA končí v sieti po nešťastnom zrazení puku hokejkou Tomáša Hiadlovského. Asistencie: Žigmund Pálffy, Ondřej Šmach.
     
    13:58
    Presilovka piati proti trom, Roman Tvrdoň si odpyká dve minúty za hákovanie.
     
    13:19
    Ďalšia presilová hra domácich, na trestnú lavicu si sadá Ondrej Mikula. 2 minúty za nedovolené bránenie.
     
    10:04
    Pekná kombinácia Skalice, Pálffy šikovne vymyslel šancu, spoza obrancu vystrelil, s odrazeným pukom si poradil Hiadlovský.
     
    08:47
    Presilovku budú mať aj domáci, Tvrdoň si odpyká dve minúty za hákovanie.
     
    06:40
    Skalica odpovedá už v plnom počte, Tybor odobral puk a zakončil, po jeho pokus pálil Gabriš, brankár Lakosil musel všetko riešiť.
     
    03:52
    Kapitán Skalica Žigmund Pálffy si odpyká dve minúty za hákovanie.
     
    03:07
    Trenčín dal gól!
    Rýchlý úvodný gól, krásna parádička v podaní ONDREJA MIKULU posúva Duklu Trenčín do vedenia!

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 16. Školiak (Pálffy, Šmach), 38. Hruška (Pálffy, Školiak) - 4. Mikula, 18. Šťastný (Chovan), 27. Kopecký (Melichárek, Filo), 30. Sojčík (Tybor, Chovan), 60. Mikula (Trefný)


    HK Skalica: Lakosil - Karlíček, Višňovský, Bučka, Školiak, Šátek, Pálffy, Holovič, Jankovič, Vyrúbalík, Lušňák, Magušin, Jurík, Hruška, Kloz, Šmach, Klejna, Obdržálek, Štepán, Gula, Konečný.
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský - Bolf, Mikula, Šťastný, Lelkeš, Tybor, Filo, Melichárek, Chovan, Štindl, Koložváry, Bobček, Tvrdoň, Gabriš, Hlubuček, Daňo, Trefný, Kopecký, Bednár, Sojčík.

    Rozhodčí: Jonák
    bahis siteleri