Plzeň – K. Vary 5:4 (kon.) | Zlín – Slavia 4:3 (po s.n.)
po s.n.
Berani Zlín
4:3 (2:0, 0:0, 1:3 - 0:0, 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 23.11.2011, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vítěznou brankou po samostatných nájezdech si připisuje PETR LEŠKA.
     
    56:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté si díky vysoké aktivitě v posledních minutách vysloužili vyrovnávací trefu! PETR KADLEC nahodil puk od mantinelu a Horčička jej spatřil až v síťi. Asistence: Tomáš Kůrka.
     
    46:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaným netrvalo moc dlouho, aby odpověděli na třetí gól Zlína. TOMÁŠ KŮRKA byl tísněn obráncem Galvasem, ale i přesto se dokázal protlačit před Horčičku a snížit na 2:3 z pohledu Slavie. Asistence: Alinč, Vašíček.
     
    45:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byla výstavní gólová akce JIŘÍHO ONDRÁČKA. Zlínský útočník si za brankou obhodil Kadlece najel si před branku a střelou bekhendem překonal Furcha. Asistence: Martin Lučka.
     
    42:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté mají velmi dobrý nástup do třetí třetiny. JAKUB KREJČÍK vystřelil, puk se po jeho ráně odrazil od zadního mantinelu do Horčičkovy výstroje a ten zapadl do branky. Asistence: Lukáš Krenželok.
     
    5:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byla ze zlínské strany paráda! ROMAN VLACH dostal přihrávku od Ondráčka a povedenou kličkou obelstil Furcha dnes podruhé. Asistence: Tomáš Linhart
     
    3:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani jdou do vedení! Po levém křídle unikl obraně Pavel Kubiš, jehož ránu Furch vyrazil, ale pouze před branku, kde stál osamocený ROMAN VLACH a posílá domácí tým do vedení. Asistence: Pavel Kubiš.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 4. Vlach (Kubiš), 6. Vlach (Ondráček), 46. Ondráček (Lučka), 65. Leška - 43. Krejčík (Krenželok), 47. Kůrka (Alinč, Vašíček), 57. Kadlec (Kůrka)


    Berani Zlín: Horčička - Hamrlík, Linhart, Matějíček, Galvas, Tesařík, Řezníček, Zámorský, Lučka - Holík, Leška, Köhler - Důras, T. Sýkora, O. Veselý - Kubiš, Roman Vlach, Ondráček - Fořt, Honejsek, F. Čech.
    HC Slavia Praha: :Furch - Kadlec, Vašíček, Kuboš, J. Krejčík, Roth, Kolařík - Krenželok, Sim, Vondrka - Kůrka, V. Růžička ml., Sklenář - Kalus, P. Jelínek, Doležal - T. Svoboda, Alinč, M. Čermák - Micka.

    Rozhodčí: Mikula, Šír - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri