Stoke – Blackburn 3:1 (kon.) | West Brom – Tottenham 1:3 (kon.) | Sunderland – Wigan 1:2 (kon.)
Norwich – Queens Park 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Newcastle 1:1 (kon.) | Chelsea – Wolverhampton 3:0 (kon.)
Bolton – Everton 0:2 (kon.) | Arsenal – Fulham 1:1 (kon.)
konec
Manchester United
1:1 (0:0)
Newcastle United
Sobota 26.11.2011, 16:00 • Old Trafford, Greater Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    88
    První střídání přichystal Sir Alex Ferguson. Ze hry odešel dnes velmi úspěšný Evra, nahradil ho Macheda.
     
    86
    Musím říct, že hráči Manchesteru United mají dnes obrovskou smůlu. Hned čtyři gólové šance měli na kopačkách a hráči Newcastelu United měli, jak se říká, víc štěstí než rozumu. Dokonce Hernándezovu hlavičku musel jeden z bránících hráčů zachraňovat až na brankové čáře.
     
    84
    Young rozehrál rohový kop do pokutového území, odkud se míč odrazil k Evrovi, který pálil z první z voleje, jeho zatočená střela mířila na přední tyč, Krul musel vytasit jeden z jeho parádních zákroků a střelu zlikvidoval.
     
    81
    Poslední střídání na straně hostů. Ze hřiště odešel Ben Arfa, nahradil ho Lovenkrands.
     
    79
    Druhá žlutá karta znamenala pro Gutierreze kartu červenou, a tak musí předčasně odejít do kabin.
     
    74
    Druhé střídání na straně hostů. Hrací plochu opustil Guthrie, kterého nahradil Perch.
     
    66
    První střídání hostujícího celku. Ze hřiště odešel Obertan, kterého nahradil Sammy Ameobi.
     
    67
    Žlutou kartu uviěl Guthrie.
     
    65
    Žlutou kartu uviděl Gutierrez.
     
    64
    Newcastle právě vstřelil branku!
    DEMBA BA proměňuje pokutový kop. Vypadal velmi klidně a na penaltu si věřil. Míč poslal k pravé tyči, De Gea jeho směr nevystihl, a tak Ba v klidu pokutový kop proměnil.
     
    62
    Dema Ba sklepl míč na Ben Arfu, který postupoval s míčem do pokutového území, kde ho podle sudího nedovoleným zákrokem zastavil Ferdinand, a tak Newcastle United bude zahrávat pokutový kop.
     
    60
    Newcastle United měl výhodu rohové kopu. Hrdinou se stal De Gea, když vychytal střelu, kterou vyslal Coloccini pod horní výko. De Gea vytasil opravdu briliantní zákrok!
     
    58
    Hezky to teď myslel Young, který chtěl přihrávat na malé vápno, k zadní tyči, kde byl osamocený Hernández, jeho přihrávku včas vystihl Krul a jen tak tak ji chytil.
     
    56
    Po levé straně utekl Evra, poslal přesnou přihrávku na Younga, který obešel v pokutovém území tři obránce a následně vystřelil na zadní tyč, jeho střela šla těsně vedle Krulovy tyče.
     
    54
    Žlutou kartu za skluz uviděl Fabio.
     
    51
    Fabiova střela Krula hodně vylekala. Vypadala hodně nebezpečně a Krul ji kontroloval pouze pohledem. Ale Krul mohl zůstat v klidu, protože míč šel těsně nad branku.
     
    50
    Žlutou kartu uviděl Cabaye.
     
    49
    Manchester právě vstřelil branku!
    Krásně to vymyslel Wayne Rooney, který zahrával volný přímý kop. Pokusil se ohrozit bránu tvrdou střelou, ale nastřelil pouze bránící zeď, pak vystřelil znovu, tentokrát po zemi, míč se odrazil od Taylora a tečoval Hernandezův hrudník. JAVIER HERNÁNDEZ se tak připsal mezi střelce, ale největší podíl na gólu měl Wayne Rooney.
     
    43
    Obertan poslal hned dva centry do pokutového území, ten první zachraňoval Vidic, ten druhý se odrazil od jednoho z bránících hráčů a do zakončení se dostal Cabaye, ale jeho střelu De Gea zlikvidoval.
     
    31
    Fabiův centr do pokutového území nadělal velké potíže obraně a hlavně Krulovi. Centr prodloužil Nani, který zmátl Krula, míč se odrazil k Hernandezovi, ale ten míč kopačkou nezachytil, kdyby se tak stalo, mohl by střílet do prázdné brány, jelikož Krul byl v protipohybu. Míč se ještě odrazil k Rooneymu, ale Krulovi vypomohl jeden z jeho obránců, a tak United vyfasoval alespoň rohový kop, ze kterého stejně nic nevytěžil.
     
    30
    Velkou gólovou příležitost promarnil Hernandez. Krásnou práci s míčem předvedl Nani, poslal přesnou přihrávku na Hernandeze, který vystřelil asi z dvaceti pěti metrů na levou Krulovu tyč, ale střele scházela přesnost.
     
    27
    Za své nesportovní chování uviděl žlutou kartu Ben Arfa.
     
    20
    Obertan udělal hned několik kliček, kterými zmátl hlavu Evrovi, následně odcentroval na Demba Bu, ale Vidicova hlavička byla u míče dřív, míč se odrazil k Ryanu Taylorovi, ale De Gea byl pozorný a bezchybný.
     
    11
    Dlouhý nákop na Demba Bu tečoval Young, Ba pálil z první k levé tyči, ale De Gea jeho pokus zlikvidoval.

    Lucie Rapantová

    Branky: 49. Hernández - 64. Ba (pen.)

    Karty:   54. Fabio da Silva (MAN) - 27. Ben Arfa (NEW), 50. Cabaye (NEW), 65. Gutierrez (NEW), 67. Guthrie (NEW)   79. Gutierrez (NEW)


    Manchester United: De Gea - Fabio, Vidic, Ferdinand, Evra (88. Macheda) - Nani, Carrick, Giggs, Young - Rooney, Hernandez.
    Newcastle United: Krul - Simpson, S. Taylor, Coloccini, R. Taylor - Obertan (66. Sammy Ameobi), Cabaye, Guthrie (74. Perch), Gutierrez - Ben Arfa (81. Lovenkrands) - Ba.

    Rozhodčí: Mike Jones
    bahis siteleri