Martin – Košice 0:3 (kon.) | Skalica – Žilina 3:2 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 1:3 (kon.)
Nitra – Zvolen 4:5 (po s.n.) | Banská Bystrica – Poprad 1:3 (kon.)
po s.n.
HK Nitra
4:5 (1:1, 1:3, 2:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 27.11.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Zvolen dal gól!
    Valčák svoj nájazd znova nepremieňa, víťazný gól teda strieľa MARTIN TROCHTA, ktorý strelou pomedzi betóny prekonáva Čiliaka a ako jediný skóruje v nájazdoch.
     
    56:14
    Nitra dala gól!
    Nitre sa podarilo vyrovnať ! Martin Uhnák vybojoval puk, dostáva sa pred Škrečka, nahráva JOSEFOVI FOJTIKOVI a ten prekonáva Škrečka ! Je vyrovnané. Asistencia : Uhnák.
     
    42:09
    Nitra dala gól!
    MARTIN BAČA strieľa z medzikružia ponad lapačku Škrečka a znižuje tak na 3:4 ! Asistencie : Štefanka, G. Saliji.
     
    35:24
    Zvolen dal gól!
    Krásna individuálna akcia VLADISLAVA BALÁŽA ! Ten z pravého kruhu posiela puk pod vyrážačku Čiliaka. Asistencie : Korhonen, L. Jurík.
     
    34:25
    Zvolen dal gól!
    Šumichrast si nepostrážil svoju žrdu, MARTIN TROCHTA z ľavého kruhu miesto toho aby prihrával, strieľa nad rameno brankára Nitry a prekvapujúco ho prekonáva ! 2:3. Asistencie : Škvaridlo, Zuzin.
     
    32:04
    Zvolen dal gól!
    Rýchla odpoveď Zvolena ! Puk spracúva Otčenáš v medzikruží, skúša blafák na Šumichrasta, ten ale nebol úspešný, brankár domácich vyrazil puk pred seba a k puku sa dostáva MATEJ SIKELA, ktorý strelou do prázdnej bránky vyrovnáva. Asistencia : Otčenáš.
     
    31:15
    Nitra dala gól!
    Neuveriteľná chyba v rozohrávke hosťujúcej obrany ! Na stredovej čiare stráca puk jeden z obrancov hostí, Púchovský zachytáva puk a prihráva MARTINOVI ŠUMICHRASTOVI, ten krásne do pravého rohu posiela puk a posiela svoj tím do vedenia ! Asistencie : Púchovský, Štefanka.
     
    10:55
    Nitra dala gól!
    Znova padol gól zo strely od modrej čiary. HRNKA vysiela na Škrečka tvrdú strelu, ten mal zakrytý výhľad a puk končí za jeho chrbtom. 1:1. Asistencie : G. Saliji, Štefanka.
     
    7:40
    Zvolen dal gól!
    Juraško prihráva po modrej čiare MAREKOVI SLOVÁKOVI, ten z prvej posiela puk na bránku Šimbocha a puk sa prekĺzol na neštastie pre domácich pomedzi jeho betóny. Asistencie : Juraško, Brabenec.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 11. Hrnka (G. Saliji, Štefanka), 32. Šumichrast (Púchovský, Štefanka), 43. Bača (Štefanka, G. Saliji), 57. Fojtík (Uhnák) - 8. Slovák (Juraško, Brabenec), 33. Sikela (Otčenáš), 35. Trochta (Škvaridlo, Zuzin), 36. Baláž (Korhonen, L. Jurík), 65. Trochta


    HK Nitra: Šimboch (Čiliak) - Konig, Hruška, Ďurák, Bača, Krúžik, Hrudík, Grman - Fojtík, Valčák, S. Saliji - Hrnka, Štefanka, G. Saliji - Uhnák, Piačka, Kluka - Púchovský, Šumichrast
    HKM Zvolen: Škrečko (Sáblik)- Korhonen, Ďaloga, Vantroba, Juraško, Mucha, Hraško, Ťavoda, Zošiak - Leskovjanský, L Jurík, Baláž - Slovák, Brabenec, Čurilla - Zuzin, Trochta, Škvaridlo - Otčenáš, M. Jurík, Sikela

    Rozhodčí: Lokšík - Bundil, Junek
    bahis siteleri