Linköping – Skellefteå 3:6 (kon.) | Frölunda – Färjestad 1:4 (kon.)
konec
Linköpings HC
3:6 (0:2, 1:2, 2:2)
Skellefteå AIK
Pondělí 28.11.2011, 19:00Švédská Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely ve 3. třetině 15:8 (celkem 38:21).
    Domácí dnes byli herně lepším týmem, ale rozhodla nacvičenost přesilových her. Do půlky zápasu je hosté proměnili třikrát a odpověď domácích přišla příliš pozdě. Od třetí trefy hostí Skellefteå kontrolovala zápas a odváží si tak domů všechny 3 body. Já vám přeji pěkný zbytek dnešního večera a u dalších onlajnů nashledanou. (21:19:11)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Puk získali na hokejky hosté a s rozehrávkou dlouho čekali. Domácí už ani nenapadali, protože si uvědomili, že to je konec. Následná akce Skelleftey končí ztečovanou střelou mimo Bellemary.
     
    58:26
    Vyhrané buly, výměna puku a střela z první obránce Perssona. Eriksson tentokrát na puk viděl a vyrazil ho ramenem mimo ledovou plochu. Čas na nějaký ten zázrak domácím mizí.
     
    57:52
    Tak až teď se usadili domácí v útočném pásmu. Figrenova střela z levého kruhu lapačku Erikssona nepřekvapila.
     
    56:05
    Sedmá střela Hlinky v zápase, po druhé jde mimo.
     
    55:36
    Linköping právě vstřelil branku!

    Tak přeci jen! Hävelid tentokrát rozehrál na modrou na Åkermana, který nahodil puk na branku, ten ještě tečoval MIKAEL HÅKANSON a Erikssonova branka se potřetí rozvlnila. Ani třetí inkasovaný gól se ale nedá označit jako hrubka hostujícího gólmana. Asistence: Johan Åkerman, Niclas Hävelid
     
    55:16
    Další střela Hävelida, tentokrát z levého kruhu, ale branku přestřelil.
     
    54:58
    Šance Hävelida. Ten se dostal ke střele z mezikruží, ale jeho puk Eriksson vyrazil před sebe, Hävelid se tak k němu dostal, zkusil ještě kličku do backhandu, ale puk poslal těsně mimo.
     
    54:26
    Lindhagen vyhrál buly na obránce Åkermana, který ihned pálil. Erikssonova lapačka byla proti.
     
    54:22
    Vyloučen Alavaara na 2 minuty za podražení. Domácí by si alespoň ještě jednu vstřelenou branku zasloužili.
     
    52:06
    Klobouk dolů před domácími, kteří se stále nevzdávají. Teď pálil od modré Petterström, jeho projektil vyrazil betonem Eriksson, k dorážce se pak dostal ještě Figren, který ale nedokázal přehodit ležícího brankáře hostí. Dneska štěstí domácím vážně nepřeje.
     
    51:20
    S koncem přesilové hry ještě vypálil Ericsson, ale přímo do lapačky Norreny. Tahle přesilová hra hostům vůbec nevyšla, ale vzhledem ke skóre je to asi příliš nemrzí.
     
    50:13
    A tento puk si ještě dojel Hävelid a pálil z druhé strany se stejným výsledkem.
     
    50:03
    Puk ještě vybojoval Åkerman a zkusil to z levého kruhu, ovšem také vedle.
     
    49:53
    V oslabení to zkusil Söderberg, ale těsně minul.
     
    49:20
    Teď už hosty asi nic nezachrání. Za sekání byl vyloučen jeden z domácích útočníků.
     
    48:35
    A podobná situace jako před malou chvílí. Tentokrát mimo pálil Hlinka, k puku se dostal Johansson, ještě si povyjel před branku, ale mezi betony Erikssona puk neprotlačil.
     
    47:59
    Střelecká převaha domácích pokračuje. Holmqvist sice branku netrefil, ale po odrazu od mantinelu se ho chopil Molinder a ani on z úhlu Erikssona nepřekonal.

    Jakub Šperk

    Branky a nahrávky: 29. Bäckman (Hlinka, Håkanson), 43. Söderberg (Hävelid, Arlbrandt), 56. Håkanson (Åkerman, Hävelid) - 12. Söderberg (Bellmare, Möller), 16. Edström (Holloway), 26. Möller (Holloway), 37. Burström (Holloway, Forssell), 43. Lindberg (Hynning), 47. Bellemare (Styrman)


    Linköpings HC: Engstrand (41. Norrena) - Bäckman, Johansson "C", Dahlbeck, Hävelid "A", Persson, Åkerman, Lorentzon, Andersson - Molinder, Hlinka, Hlaváč - Figren, Söderberg, Arlbrandt - Petterström, Lindhagen, Håkanson "A" - Laumann Ylvén, Holmqvist, Olsson.
    Skellefteå AIK: Eriksson (Hadelöv) - Burström, Lindgren, Edström, Pikkarainen, Granberg, Styrman, Mustonen, Alavaara - Ericsson "C", Lundberg, Söderström - Söderberg "A", Bellemare "A", Forsberg - Möller, Forssell, Holloway - Hynning, Lindberg, Karlsson.
    bahis siteleri