Vítkovice – Třinec 3:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 0:1 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 6:0 (kon.) | Pardubice – Litvínov 5:1 (kon.) | Sparta – Slavia 2:1 (po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (1:0, 4:1, 0:1)
Rytíři Kladno
Úterý 29.11.2011, 17:30 • Budvar aréna České Budějovice • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přeci jen další gól vidí Budvar aréna. TOMÁŠ KNOTEK se dostal přes domácí nedůraznou obranu až před Kováře a přesně poslal puk do růžku branky.
    Asistence: Hluchý
     
    38:03
    Mountfield právě vstřelil branku!
    MILAN GULAŠ číhal před brankou, když střílel od modré Aleš Kotalík. Cikánek jeho střelu jen vyrazil před sebe a útočník s číslem 15 už jen doťukl puk do branky.
    Asistence: Kotalík
     
    31:43
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka také znamená střídání kladenských golmanů, do branky jde Cikánek. O střídání se postaral ROSTISLAV MARTYNEK, který se s tím nepáral a při akci dva na jednoho se napřáhl a poslal puk do koutku brány.
    Asistence: Kašpařík
     
    27:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Také hosté z Kladna se dočkali. Ač tísněn, Jiří Bicek pěkně našel JIŘÍHO KUCHLERA a ten mířil přesně pod břevno. Kovář už mohl jen máchnout lapačkou.
    Asistence: Bicek, Patera
     
    25:57
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Další trefa domácích! A zase z protiútoku dva na jednoho. Tentokrát nahrával střelci ALEŠI KOTALÍKOVI, který prudkou střelou zvyšuje, Milan Gulaš.
    Asistence: Gulaš
     
    25:28
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Exbudějovický Milan Toman chyboval na modré čáře. Puk mu vypích JIŘÍ ŠIMÁNEK a najížděl na Cháberu spolu s Kašpaříkem. Puk si dvakrát vyměnili a první jmenovaný zametl kotouč za brankáře.
    Asistence: Kašpařík
     
    10:40
    Mountfield právě vstřelil branku!
    První gól dnešního utkání. MILAN GULAŠ projel jako nůž máslem kladenskou obranou a naznačil střelu mezi kruhy, ale zkušeně si ještě popojel a poslal puk přesně do růžku branky.
    Asistence: Kašpařík, Mikuš
    Marken.cz

    Petr Lundák

    Branky a nahrávky: 11. Gulaš (Kašpařík, Mikuš), 26. Šimánek (Kašpařík), 26. Kotalík (Gulaš), 32. Martynek (Kašpařík), 39. Gulaš (Kotalík) - 28. Kuchler (Bicek, Patera), 58. Knotek (Hluchý)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Kantor) - Ptáček, Kranjc, Novák, Vydarený, Vráblík, Mikuš, Kolarz - Šimánek, Kašpařík, Kotalík, Gulaš, Langhammer, Podlešák, Sailer, Červený, Martynek, Kuchejda, Mertl, Pšurný - Burian
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Drtina, Toman, Piskáček, Procházka, Lepine, Růžička, Majeský - Kuchler, Patera, Bicek, Kalla, Dragoun, Hovorka, Kafka, Lukáš, Bílek, Knotek, Valský, Látal, Hluchý

    Rozhodčí: Minář, Šindler - Barvíř, Jindra
    bahis siteleri