Vítkovice – Třinec 3:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 0:1 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 6:0 (kon.) | Pardubice – Litvínov 5:1 (kon.) | Sparta – Slavia 2:1 (po s.n.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (0:0, 4:0, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Úterý 29.11.2011, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ NAHODIL napravuje nepovedený nájezd a zvyšuje vedení domácích na čtyři branky! Domácí útočník ujel zadákům v černých dresech a s trochou štěstí dostává puk za Fraňka! Puk se doslova doploužil za brankovou čáru o pár centimetrů. Asistence: Lukáš Radil a Tomáš Zohorna.
     
    40:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek! Po nahrávce od Trávníčka dostal ve středu útočného pásma hodně prostoru DAVID POJKAR, který ho využívá dokonale. Puk si posunul do výhodné pozice a poté míří přesně do levého rohu, kde Růžička nemůže zasáhnout. Asistence: Michal Trávníček.
     
    38:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je asi defenitivně rozhodnuto! Po zakončení zpoza branky, kdy se pěkně uvolnil Bartek hostující brankář puk po střele pouze vyrazil na hůl LUKÁŠE NAHODILA, který pohotově doráží volný puk do sítě. Asistence: Martin Bartek a Jan Kolář II.
     
    32:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ RADIL dostal puk ve středním pásmu a zastavil se až při gólové radosti. Domácí mladík totiž ujel hostům po levém křídle, a i přesto, že byl faulován, tak dokázal zakončit na vzdálenější tyč a propálit tak Fraňka v brance hostů již potřetí. Asistence: Lukáš Nahodil
     
    31:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zpoza branky uvolnil krásnou přihrávkou domácí kapitán Koukal sjíždějícího JANA KOLÁŘE I, který v bezprostřední blízkosti Fraňka domácí nezklamal a ranou k pravé tyči zvyšuje vedení Pardubic na 2:0. Asistence: Petr Koukal.
     
    24:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde vteřinu po ukončení přesilové hry do vedení 1:0! ROBERT KOUSAL z mezikruží nejprve vypálil, jenže jeho pokus byl zadákem hostí zastaven. Domácí útočník měl ale štěstí, že se puk vrátil na jeho hokejku, od které se při následné ráně s trochou štěstí odráží za překvapeného Fraňka v brance hostů. Asistence: Lukáš Radil.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 25. Kousal (Radil), 32. Kolář I (Koukal), 33. Radil (Nahodil), 39. Nahodil (Bartek, Kolář II), 46. Nahodil (Radil, Zohorna) - 41. Pojkar (Trávníček)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kočí, Benák, Kolář II, Sičák, Borer, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Bartek, Kousal, Buchtele – Radil, Nahodil, Zohorna – Půhoný, Nosek.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC VERVA Litvínov: Franěk (Volke) – Gula, Kubát, Kousalík, Pojkar, Černošek, Havelka, Brejčák, Skuhrovec – Kubinčák, Hübl, Lukeš – Trávníček, Hanzl, Ručinský – Frolík, Hujsa, Jenáček – Majdan, Gerhát, Stříteský – Bojer.

    Trenéři: Vladimír Kýhos a Jiří Kučera

    Rozhodčí: Mikula, Šír - Lhotský, Svoboda

    Diváci: 8014
    bahis siteleri