Chelsea – Valencia 3:0 (kon.) | Porto – Zenit 0:0 (kon.) | Genk – Leverkusen 1:1 (kon.)
Dortmund – Marseille 2:3 (kon.) | Barcelona – BATE 4:0 (kon.) | Plzeň – AC Milán 2:2 (kon.)
Olympiakos – Arsenal 3:1 (kon.) | APOEL – Šachtar 0:2 (kon.)
konec
APOEL Nikósia
0:2 (0:0)
FK Šachtar Doněck
Úterý 06.12.2011, 20:45 • GSP Stadium, Nikósie (22 859 diváků) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    84
    Nejaktivnější hráč hostů Willian si jde po zásluze odpočinout. Bolívijec Marcelo Moreno si také ukusí atmosféru Ligy Mistrů.
     
    82
    Žlutá karta i na druhé straně. Faulu se dopustil Vjačeslav Ševčuk, ale ani moc neprotestuje. Hra se nyní kouskuju, skóre je dá se říci jasné.
     
    77
    Střídání i na straně Doněcku. Z hrací plochy odchází Douglas Costa, jeho post zaplňuje Eduardo da Silva.
     
    79
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Střelu Fernardinha následovali jen hráči Šachťaru, do branky Parda tedy míč "jen" uklidil k pravé tyči JEVGEN SELEZŇOV.
     
    77
    Pro Charalambidese to byly poslední dotyky s míčem na hřišti. Aldo Adorno je jeho náhradníkem.
     
    73
    Po ošetření Kučera si půjde odpočinout střelec první branky zápasu Luiz Adriano. Dalším hráčem, který se aktivně zapojí do dnešního duelu je Jevgen Selezňov.
     
    72
    Esteban Solari v první akci na hřišti fauluje ze zadu Oleksandra Kučera. Vidí za to po zásluze žlutou kartu. Následuje ošetřování obránce hostů.
     
    68
    Domácí budou střídat jak jsme již avizovali. Ze hřiště sbíhá Gustavo Manduca, jeho místo na hřišti zaplní Esteban Solari.
     
    67
    Hosté mají zápas pevně ve své moci. Teď zachránil domácí jen výtečný Pardo! Luiz Adriano měl míč na noze a před sebou odkrytou bránu. Belgický brankář ale situaci dobře přečetl a počkal si na středu. Přesto, krásná akce Doněcku!
     
    62
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    To co dlouhou dobu viselo ve vzduchu se zhmotnilo v první branku zápasu. Willian posunul míč na Ševčuka, ten přihrál do prostoru penaltového puntíku, kde byl zcela volný LUIZ ADRIANO a ve snadné pozici se nemýlil!
     
    60
    První střídání v zápase. Domácí trenér Ivan Jovanović chce hru oživit. Neviditelný Marcinho jde ze hřiště a na hrací ploše bude pobíhat exslávistický Tijani Belaid!
     
    43
    Marcinho si to namířil středem na bránu Rybky, ovšem byl sražen Henrikem Mčitarjanem. Makedonský útočník je již čtvrtým "majitelem" žluté karty v zápase.
     
    37
    Žlutou kartu si nyní z blízka prohlédl Jaroslav Rakickij. Počínal si nedovoleně v souboji s Charalambidesem.
     
    33
    Další nebezpečná šance! Willian utíkal s míčem u nohy několik desítek metrů a jeho dělovku ze třiceti metrů Urko Pardo jen špičky prstů tečoval na roh! Je to již čtvrtý roh Šachťaru, domácí mají v této statistice nulu.
     
    12
    Luiz Adriano střílí přímo do Urka Parda! Míč se odráží k neúspěšnému střelci, ale ten balon kope vysoko nad branku. Diváci jsou jako u vytržení, Pardo je domácím hrdinou.
     
    12
    Nektarious Alexandrou teď ve stylu karate zfauloval Fernardinha a bude to penalta! Jasný faul a doteď nechápu, jakým způsobem šel hráč APOELU do svého soupeře...
     
    9
    Makedonský útočník APOELu Ivan Tričkovski vidí žlutou kartu.

    Tomáš Martínek

    Branky: 62. Luiz Adriano, 79. Selezňov

    Karty:   9. Tričkovski (APO), 12. Alexandrou (APO), 72. Solari (APO), 82. Ševčuk (APO) - 37. Rakickij (SAC), 43. Mčitarjan (SAC)


    APOEL Nikósia: Pardo - Paulo Jorge, Jahić, Oliveira, Poursaitides, Nuno Morais, Charalambides (77. Adorno), Manduca (68. Solari), Alexandrou, Marcinho (60. Belaid), Tričkovski.
    FK Šachtar Doněck: Rybka - Kučer, Ševčuk, Rakickij, Hübschmann, Fernardinho, Willian (84. Moreno), Douglas Costa (77. Eduardo), Srna, Luiz Adriano (73. Selezňov), Mčitarjan.

    Rozhodčí: Hategan - Székely, Sovre (všichni Rumunsko)
    bahis siteleri