Poprad – Žilina 1:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 8:6 (kon.)
Trenčín – Skalica 1:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 11.12.2011, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Zvolen síce v závere inkasoval, no podarilo sa mu streliť posledný gól tohto stretnutia a to do prázdnej bránky zásluhou Otčenáša. Zvolen si tak po 4 zápasoch pripisuje výhru, Banská Bystrica po skvelom výkone na domácom ľade v piatok proti Nitre dnes nezvádla ani jednu tretinu a odchádza z tohto ľadu naprázdno. (19:31:12)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Zvolen dal gól!
    Od stredovej čiary posiela puk do prázdnej bránky domáci útočník ONDREJ OTČENÁŠ a Zvolen vyhráva toto stretnutie. Asistencia : Lukáš Jurík.
     
    59:45
    Hostia už v plnom počte, hostia momentálne tlačia svojho súpera, no ostáva im už len 15 sekúnd.
     
    58:54
    Banská Bystrica dala gól!
    Sáblik si predsalen nepripíše čisté konto a Zvolen dostáva gól v oslabení. Spoza bránky si nakorčuloval do ľavého kruhu MICHAL KOKAVEC a z otočky strieľa prvý gól svojho tímu v tomto zápase. Asistencia : Matej Češík.
     
    58:31
    Puk je na hokejkách domáceho tínu, tí sa znova ľahko dostávajú do pásma, Juraško strieľa od modrej čiary a Kostúr kryje jeho pokus.
     
    57:04
    Stretnutie sa už len v podstate dohráva, domáci stále útočia, hostia sú bezmocní.
     
    54:30
    Zvolenčania si aj na ľade aj v hľadisku užívajú záver stretnutia, domáci si už začínajú dávať pozor na obranu, aj keď hrajú presilovú hru, nechcú,aby sa hosťom podarilo znížiť stav.
     
    52:50
    Zvolen dal gól!
    Zvolen potvrdzuje svoje vedenie, keď od modrej čiary v presilovej hre strieľal MIROSLAV VANTROBA a puk sa dokotúľal do bránky. Asistencie : Marek Čurilla, Marek Slovák.
     
    52:25
    Zvolen hrá teda presilovú hru, ktorá bude trvať 5 minút.
     
    52:12
    A je to tu, Bambúch ( po bitke s Čurillom) a Kútny (po strete s Hraškom) dostávajú tresty do konca zápasu, Brabenec sa k ním pripája, Slovák obišiel len s dvojminútovým trestom.Presnejšie Kútny dostáva 5+2+2 minúty + dokonca zápasu, Bambúch 5+do konca zápasu, Brabenec 5+ do konca zápasu, Slovák je vylúčený za hrubosť, Čurilla takisto dostáva 2 minúty za hrubosť.
     
    52:12
    Bambúch si už v tomto zápase nezahrá, pradvedpodobne dostane trest do konca zápasu.
     
    52:12
    Peter Hraško našťastie vstáva z ľadu a odchádza po vlastných na striedačku.
     
    52:12
    Ztrhla sa šarvátka, ktorú začal Kútny, je potrebné aj zavolať lekára, vyzerá to dosť zle pre jedného z hráčov HKm.
     
    51:58
    Kokavec si pýta vylúčenie, keď bol narazený na mantinel, Daniel Konc však videl situuciu dobre a nevylučuje.
     
    51:44
    Marcinek vychádzal z tresnej lavice a dostáva prihrávku, zachytáva ju a ocitá sa sám pred Sáblikom ! Hosťujúci hráč však spracoval puk neskoro a zmohol sa len na strelu do výstroje Sáblika.
     
    50:30
    Slovák vysiela dve tvrdé strely od modrej čiary, obe však boli nepresné.
     
    49:07
    Marcinek zdvihol hokejku príliš vysoko, prešiel ňou po tvári Ťavodovi a je vylúčený za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    48:48
    Škvaridlo oklamal pohybom obrancov hostí, keď vychádzal spoza bránky pre ňu a dostáva sa ľahko do medzikružia. V bezprostrednej blízkosti však strieľa len do výstroje Kostúra.
     
    47:58
    Hostia sa zmohli len na zakázané uvoľnenie, hra sa presúva pred Kostúra.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 21. Brabenec (Čurilla, Slovák), 32. Čurilla (Slovák, Mucha), 53. Vantroba (Čurilla, Slovák), 60. Otčenáš (Lukáš Jurík) - 59. Kokavec (Češík)


    HKM Zvolen: Sáblik (Škrečko) - Ťavoda, Ďaloga - Vantroba, Juraško - Mucha, Hraško - Korhonen, Pokovič - Otčenáš, Lukáš Jurík (C), Sikela - Slovák, Brabenec (A), Čurilla - Zuzin, Trochta, Škvaridlo - Ihnaťo, Milan Jurík, Puliš
    HC´ 05 Banská Bystrica: Kostúr (Chorošun) - Cuník, Cebák - Paľov, Grman (C) - Bambúch (A), Kubka - Tománek, Češík, Hvila - Kokavec, Heizer, Kristoffersson - Kútny, Jokila, Marcinek - Zigo, Nemček, Lamper

    Rozhodčí: D. Konc, Gashilov - Korba, Bundil
    bahis siteleri