Atlético – Real Betis 0:2 (kon.) | Granada – Levante 2:1 (kon.) | Osasuna – Villarreal 2:1 (kon.)
Santander – Real Sociedad 0:0 (kon.) | Valencia – Malaga 2:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
0:2 (0:0)
Real Betis
Neděle 18.12.2011, 12:00Španělská LaLiga
     
    Dnešní utkání je za námi. Překvapivě v něm vítězí hostující tým Real Betis, který se dnes prezentoval výbornou defenzivní činností a těžil z brejkových situací. První branku vstřelil Pozuelo, ten byl ale záhy vyloučen za dvě žluté karty a Atlético mělo k dispozici početní výhodu. Tu domácí fotbalisté nedokázali využít a v devadesáté minutě rozhodl o výhře svého celku Santa Cruz. To je ode mne pro tuto chvíli vše, přeji příjemný zbytek dne. (13:53:41)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Z rohového kopu ještě hlavičkoval Falcao, ale přím do náručí Casta.
     
    90+3
    Roque Santa Cruz si mohl dát ještě jeden gól! Přesně na polovině hřiště se ujal míče a nastartoval neuvěřitelný motor, který ho dostal až do pokutového území, tam ale tentokrát nevyzrál na Courtoise, jenž šanci zlikvidoval!
     
    90+2
    Atlético se ještě snaží něco vymyslet, ale čas se mu nemilosrdně krátí.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastaví čtyři minuty.
     
    90
    Betis právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Real Betis si z Madridu odveze plný počet bodů! ROQUE SANTA CRUZ trefil nejprve zpoza pokutového území břevno. Následně nic nezabalil a opět se hnal za balónem, což se mu vyplatilo a z bezprostřední blízkosti tvrdou střelou rozvlnil síť domácího celku.
     
    89
    Tvrdá rána v podání Reyese jen o kousek minula levou tyč Castovy svatyně!
     
    88
    Vypadá to, že Real Betis dnes přežije opravdu všechno. Nyní čelí velkému tlaku, ale Atlético nikdy nedokáže dotáhnout dobře načnutou šanci do úplného konce.
     
    86
    Hosté mohli rozhodnout! Do otevřené obrany se totiž řítili hned tři hráči v zeleném dresu. Santa Cruz našel přízemní přihrávkou v pokutovém území nového muže na hřišti Molinu, který však na poslední chvíli promáchl a nedokázal tak zakončit.
     
    85
    Poslední střídání také na hostující straně. Ze hřiště míří Ruben Castro, přičemž jeho místo zaujme Molina.
     
    85
    Falcao měl dobrou příležitost! Na hranici pokutového území se k němu odrazil míč a útočník Atlética vypálil z první. Jeho utěšená rána našla pouze rukavice Casta, který má dnes opravdu svůj den!
     
    84
    Nabízí se otázka, dočkají se domácí kýženého vyrovnání?
     
    83
    Atlético sahá k poslednímu střídání. Odchází Gabi a na poslední minutky přispěchá pomoci svému mužstvu Salvio.
     
    82
    Adrián má energie na rozdávání. V této chvíli vybojoval další rohový kop.
     
    81
    Dalekonosnou střelou se zaskvěl Adrián, ale Casto opět brilantně vyráží. Míč se k němu odrazil ještě jednou, nyní přestřelil a míč lehce učesal horní tyčku!
     
    80
    Gabi si na půlce hřiště pomohl nedovoleným zákrokem, čehož si sudí všiml a uděluje jmenovanému hráči žlutou kartu.
     
    79
    Přestože domácí dnes posílají jeden centr za druhým do šestnáctky Betisu, snad ani jednou se tam nedokázali pořádně prosadit.

    Sanny Muharem

    Branky: 55. Pozuelo, 90. Santa Cruz

    Karty:   29. Domínguez (ATM), 40. Assuncao (ATM), 80. Gabi (ATM) - 44. Canas (BSE), 55. Pozuelo (BSE), 71. Nacho (BSE)   73. Pozuelo (BSE)


    Atlético Madrid: Courtois – Godín, Domínguez, Filipe, Turan (70. Koke) – Gabi (83. Salvio), Diego (70. Reyes), Assunção, Juanfran – Falcao, Adrián
    Real Betis: Casto – Amaya, Dorado, Pozuelo, Isidoro – Nacho, Iriney, Beňat (72. Santa Cruz), Canas – Jonathan (64. Montero), Castro (85. Molina)

    Rozhodčí: González