Nancy – Marseille 1:3 (kon.)
konec
AS Nancy-Lorraine
1:3 (1:2)
Olympique Marseille
Úterý 20.12.2011, 21:00 • Stade Marcel Picot • Francouzská Ligue 1 McDonald’s
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba při rozehrávce, kterou vyprodukoval Loties. Při pokusu o kličku jej obral Valbuena, naservíroval míč střídajícímu LUCHO GONZALESOVI, který se mohl brankáře Assembéa zeptat, kam to chce.
     
    41
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Radost domácích měla jepičí život. Olympique opět převažuje misky vah na svou stranu, když centr Amalfitana poslal po parádním "tygřím skoku" hlavičkou do sítě STÉPHANE MBIA.
     
    37
    Nancy právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Domácí udeřili jako blesk z čistého nebe, když dalekonosný pas Calveho z pravého strany našel ve vápně zapomenutého REYNALDA LEMAITREHO, který hlavičkou do protipohybu brankáře Mandandy vyrovnává.
     
    18
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Olympique otevírá skóre. MATHIEU VALBUENA si na hranici šestnáctky narazil míč s Bakarem, vlétl do vápna a střelou podél vyběhnuvšího Assembéa zavěsil.

    Pavel Navrátil

    Branky: 37. Lemaitre - 18. Valbuena, 41. Mbia, 90+1. Gonzales

    Karty:   61. Niculae (NAN), 69. Bakar (NAN), 70. Loties (NAN) - 8. Mbia (OMA), 53. Amalfitano (OMA)


    AS Nancy-Lorraine: Assembé - Calvé (79. Jo-Gook), Sami, André Luiz, Loties - Karabou (46. Moukandjo), Diakité, Sané, Karaboué - Bakar, Niculae.
    Olympique Marseille: Mandanda - Azpilicueta (69. Fanni), Diawara, N´Koulou, Morel - M´Bia, Kabore, Amalfitano (81. Gonzales) - Valbuena, Rémy (89. J. Ayew), A. Ayew.

    Rozhodčí: Stéphane Lannoy