Auxerre – Dijon 2:2 (kon.) | Évian TG – Montpellier 4:2 (kon.) | Lille – Nice 4:4 (kon.)
Lorient – Caen 0:0 (kon.) | Rennes – Bordeaux 1:0 (kon.) | Sochaux – Ajaccio 0:2 (kon.)
Toulouse – Brest 0:0 (kon.) | Valenciennes – Lyon 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – PSG 0:1 (kon.)
konec
Évian Thonon Gaillard
4:2 (0:0)
Montpellier HSC
Středa 21.12.2011, 19:00 • Parc des Sports • Francouzská Ligue 1 McDonald’s
Předzápasové kurzy
     
    75
    Évian právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil BRICE DJA DJEDJE. Po Bedimově faulu zahráli domácí přímý kop skvěle. Po dvou narážečkách se následně opřel do míče Dja Djedjé, jenž neměl s Jourdrenem žádné slitování a namířil svou dělovku přesně k tyči! Třetí gól Évianu během sedmi minut.
     
    71
    Évian právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil CÉDRIC CAMBON. Neuvěřitelný obrat během tří minut! Barbosa z rohového kopu našel přesně hlavu Cambona, jenž zamířil krásně pod břevno. Pro něj to byla vůbec první trefa sezóny!
     
    68
    Évian právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil SABER KHELIFA. Nováček ligy podruhé v zápase vyrovnal! Dnes neviditelný Rippert si na levé straně naběhl na dlouhý pas a pak svou přihrávkou do malého vápna našel nabíhajícího Khelifu, na kterého montpellierská defenzíva úplně zapomněla, a domácí útočník z blízkosti v pohodě rozvlnil síť.
     
    54
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Branku vstřelil OLIVIER GIROUD. Tentokráte už Giroudovi žádný ofsajd nebyl odmáván. Belhanda byl jinak skvělým tahem kouče Girarda, po jeho parádní přihrávce osamocený Giroud svým třináctým gólem v sezóně navrací HSC zpátky vedení.
     
    52
    Évian právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil CÉDRIC BARBOSA. Montpellieru vedení nevydrželo příliš dlouho. Khelifa i s pomocí teče jednoho z protihráčů nachází svou kolmicí nabíhajícího Barbosu, pod jehož nohy už nestihl Jourdren vyběhnout, a tak domácí záložník, k míči o krok blíže, dokázal trefit poloodkrytou bránu.
     
    47
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Branku vstřelil YOUNES BELHANDA. Jen dvě minuty po pobytu na hřišti montpellierský záložník otevírá účet. Utaku ve vyložené pozici ve vápně ještě Andersen vychytal, jelikož na něj letěla pouze slabá střela. Jenže na parádní dorážku Belhandy letící přesně pod břevno již domácí muž v rukavicích neměl.

    Viktor Sandev

    Branky: 52. Barbosa, 68. Khelifa, 71. Cambon, 75. Dja Djedje - 47. Belhanda, 54. Giroud

    Karty:   86. Tié Bi (EVA), 90+1. Angoua (EVA) - 18. Yanga M'Biwa (MON), 74. Bedimo (MON)


    Évian Thonon Gaillard: Andersen – Dja Djedjé, Angoula, Cambon, Rippert (84. Saab) – Wass (66. Govou), Poulsen, Sorlin, Barbosa (82. Tié Bi) – Sagbo, Khelifa. Trenér: Bernard Casoni.
    Na lavičce: Westberg, Saad, Mensah, Rabiu, Tié Bi, Govou, Farina.

    Montpellier HSC: Jourdren – Bocaly, Yanga M'Biwa, Hilton, Bedimo – Camara (77. Cabella), Saihi, Marveaux (77. Sambouli), Estrada (46. Belhanda), Utaka – Giroud. Trenér: René Girard.
    Na lavičce: Pionnier, El Kaoutari, Stambouli, Jeunechamp, Belhanda, Pitau, Cabella.

    Rozhodčí: Jafredo - Chevreux, Philippe