Trabzonspor – Orduspor 4:1 (kon.) | Gençlerbirliği – Istanbul BB 4:0 (kon.) | Beşiktaş – Karabükspor 1:0 (kon.)
Gaziantep – Bursaspor 2:2 (kon.)
konec
Gençlerbirliği S.K.
4:0 (3:0)
Istanbul BB
Čtvrtek 22.12.2011, 17:00 • Ankara 19 Mayis • Turecká Superliga
Předzápasové kurzy
     
    73
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    Novic na hřišti ZEC dává gól a zvyšuje na 4:0! Prosadil se po rychlém protiútoku a střelou mezi nohy brankáře Zulalogla.
     
    43
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do tříbrankového vedení po druhém gólu TUMA. A byla to akce, která se vidí málokdy, tedy spíš zakončení. Aydogdu potáhl balon a přihrál naběhnutému Azofeifovi, který se neukvapil a dal míč na lépe postaveného Tuma. Ten z pravé strany přízemní střelou poslal míč přes obránce do branky. Ještě před čárou ale skluzoval jeden z obránců a vypadalo to, že míč zastaví. Kvůli velké rychlosti při skluzu ale míč minul! Balon se dokutálel kolem hlavy obránce až za brankovou čáru!
     
    24
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    Aydogdu našel před prázdnou brankou volného TUMA, který neměl problém rozvlnit síť! Hosté reklamovali ofsajd. Šlo o hraniční situaci.
     
    8
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    OZTEKIN se u levé lajny dostal k míči a nebál se jít do souboje jeden na jednoho. S obráncem si kličkou do středu hřiště doslova pohrál a poté vystřelil. Míč doplachtil až do sítě a domácí tým se tak ujímá rychlého vedení!

    Michal Heřman

    Branky: 8. Oztekin, 24. Tum, 43. Tum, 73. Zec

    Karty:   76. Zec (GEN) - 30. Arat (IBB), 35. Suzen (IBB)


    Gençlerbirliği S.K.: R. Kose - Can, Demir, Kulusic, Sedef - Meric, Azofeifa (70. Delibalta), Curri, Aydogdu (76. Akgun), Oztekin (67. Zec) - Tum.
    Istanbul BB: Zulaloglu - Kus (72. Visca), Arat, Cesario, Suzen - T. Kose, Haspolatli (38. Holmen), Tekdemir, Madureira -Yalcin (38. Eksioglu), Webo.

    Rozhodčí: Tolga Ozkalfa