Kloten – Riga 2:9 (kon.) | Team Canada – Vítkovice 7:1 (kon.)
konec
EHC Kloten Flyers
2:9 (0:0, 1:3, 1:6)
Dinamo Riga
Pondělí 26.12.2011, 15:00 • Vaillant Arena • Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:14
    Kloten právě vstřelil branku!
    ERIC BLUM koriguje na 2:9! Jeho prudké zakončení k bližší tyči po nahrávce Duponta nedalo Holtovi šanci. Kloten tak alespoň snižuje na rozdíl sedmi branek. Asistence: Dupont.
     
    54:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Devátá branka Dinama však v přesilovce přichází i tak! GIRTS ANKIPANS se prosadil po pěkné kombinaci prudkou dělovkou, a tak je to po jeho druhé brance v utkáníí již 9:1! Rüeger na dělovku nestačil a nebyl mu nic platný ani famózní zákrok před necelou minutou. Asistence: Meija a Bukarts
     
    48:34
    Riga právě vstřelila branku!
    Osmá branka již definitivně pasuje Dinamo na jasného vládce. Hraje pouze jeden celkem, a tak není překvapivé, že přichází další gól. OSKARS CIBULSKIS z pravého křídla vypálil přesně a Rüeger nestačil reagovat. Bez asistence.
     
    46:50
    Riga právě vstřelila branku!
    A ta opravdu přichází! Rychlou akci hráčů z Rigy zakončuje po nahrávce od Štalse jeho spoluhráč JURIS UPITIS, který prostřeluje z pravé strany bezmocného Rüegera. Asistence: Štals a Galvinš.
     
    45:24
    Riga právě vstřelila branku!
    Gólová nadílka pokračuje a znovu kapituluje brankář Klotenu Ronnie Rüeger! MARTINS CIPULIS se opřel do nahrávky z pravé strany a prudkou ranou propaluje brankáře Rüegera!
     
    43:28
    Riga právě vstřelila branku!
    Pěkná kombinace Dinama končí již pátou brankou utkání! GIRTS ANKIPANS bezpečně zakončil krásnou akci a po nahrávce z pravé strany prostřeluje Rüegera! Asistence: Meija a Bukarts.
     
    41:52
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo využívá přesilovou hru a vede již o tři branky! SANDIS OZOLINŠ se po nahrávce od levého mantinelu opřel do puku, a ten končí za zády Rüegera! Přízemní pokus k pravé tyči překvapuje brankáře Klotenu Flyers. Asistence: Karsums
     
    28:33
    Riga právě vstřelila branku!
    A je tu třetí branka Dinama! Po ráně ROBERTSE BUKARTSE z pravé strany se puk dostal do břevna, od kterého se dostal do vzduchu. Padající projektil se poté šťastně dostává s pomocí zad brankáře Ronnieho Rüegera do branky! Asistence: Meija.
     
    23:59
    Riga právě vstřelila branku!
    MARTINS CIPULIS ale po pár vteřinách posílá Dinamo znovu do vedení. Po ráně od modré se puk odrazil od zadního mantinelu přesně na hůl Cipulise, který před prázdnou brankou nezaváhal. Asistence: K. Redlihs
     
    21:03
    Kloten právě vstřelil branku!
    Flyers však bleskově srovnávají! VICTOR STANCESCU se uvolnil na pravé straně a prudce táhlou ranou vypálil na Holta. Ten ránu sice viděl, ale za svá záda ji i tak pouští, když mu puk propadl pod rukou do branky. Asistence: Wick.
     
    20:34
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo jde do vedení! Rychlou akci poslal ze středu hřiště Lucenius na MARTINSE KARSMUSE, který si puk na pravé straně pohodlně připravil a prudkou ranou k pravé tyči prostřeluje Rüegera! Asistence: Lucenius a Galvinš.

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 22. Stancescu (Wick), 58. Blum (Dupont) - 21. Karsums (Lucenius, Galvinš), 24. Cipulis (K. Redlihs), 29. Bukarts (Meija), 42. Ozolinš (Karsums), 44. Ankipans (Meija, Bukarts), 46. Cipulis, 47. Upitis (Štals, Galvinš), 49. Cibulskis, 55. Ankipans (Meija, Bukarts)


    EHC Kloten Flyers: Rüeger (Flückiger) - Dupont, Blum, Berger, Du Bois, Westcott, Winkler, Schelling - Nordgren, Santala, Polák - Bodenmann, Jacquemet, Liniger - Stancescu, Wick, Nylander - Herren, Jenni, Keller - Sutter.

    Trenéři: Anders Eldebrink a Felix Hollenstein

    Dinamo Riga: Holt (Jucers) - Galvinš, K. Redlihs, Ozolinš, J. Redlihs, Rekis, Sotnieks, Cibulskis - Karsums, Lucenius, M. Redlihs - Lundmark, Warg, Cipulis - Bukarts, Ankipans, Meija - Podzinš, Bičevskis, Štals - Upitis.

    Trenéři: Pekka Rautakallio a Artis Abols

    Rozhodčí: Ghislain Hébert a Daniel Stricker
    bahis siteleri