Club Bruggy – Waregem 1:0 (kon.) | Genk – Cercle 4:2 (kon.)
konec
KRC Genk
4:2 (3:2)
Cercle Bruggy KSV
Pondělí 26.12.2011, 20:30Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    90
    Genk právě vstřelil branku!
    Po levé straně unikl Limbombe a jako na zlatém podnose přihrál FABIENU CAMUSOVI, který střelou do prázdné brány definitivně rozhoduje.
     
    45
    Genk právě vstřelil branku!
    Již po odehrání jedné nastavené minuty si na centr do vápna naskočil JELLE VOSSEN, který dokonává obrat v zápase! Na jeho přesnou hlavičku byl hostující gólman krátký.
     
    36
    Genk právě vstřelil branku!
    Domácí ale opět vyrovnávají. Barda si k vstřelenému gólu připisuje nyní i asistenci, když se dostal do vápna, přesným obloučkem našel hlavu CHRISTIANA BENTEKE, který konečně prolamuje střeleckou nemohoucnost, když hlavou skóruje z malého vápna do poloprázdné brány.
     
    30
    Cercle Brugge právě vstřelilo branku!
    Neskutečné věci se dějí. Domácí zahráli rohový kop prachbídně, hosté se dostali do rychlého kontru a přestože byl útok hodně zbržděný, podařilo se jim dostat balon do vápna, kde byla hned trojice zcela neobsazených hráčů. Hned dvakrát se k zakončení dostal obránce(!) BERNT EVENS, kterému se nakonec podařilo domácího brankáře překonat.
     
    12
    Genk právě vstřelil branku!
    Právě po kombinaci na levé straně hřiště pronikl do vápna ELJANIV BARDA a přestože střílel z velkého úhlu, dokázal propálit hostujícího brankáře. Máme srovnáno a hraje se opět od začátku.
     
    9
    Cercle Brugge právě vstřelilo branku!
    Daniel Pudil se nyní zapsal do historie tohoto zápasu. Ve vlastním pokutovém území udělal neskutečnou chybu, míč se dostal k IGORU VETOKELEMU, který přesnou ranou k tyči otevírá skóre zápasu!

    Petr Bílek

    Branky: 12. Barda, 36. Benteke, 45. Vossen, 90. Camus - 9. Vetokele, 30. Events

    Karty:   53. Barda (GNK) - 19. Rudy (CRB), 54. Vidarsson (CRB)


    KRC Genk: Köteles - Simaeys, Ngongca, Tözsér, Camus - Pudil, José Nadson, Buffel, Vossen - Barda, Benteke
    Cercle Bruggy KSV: Verbist - Evens, Cornelis, Mertens, Nuno Reis - Vidarsson, Renato Neto, Van Roose - Iachtchouk, Vetokele, Rudy

    Rozhodčí: Pots - Gilon, Demaeseneer