Finsko – Kanada 1:8 (kon.) | Lotyšsko – Švédsko 4:9 (kon.) | Dánsko – USA 3:11 (kon.)
Švýcarsko – Rusko 0:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
Rusko
Úterý 27.12.2011, 04:00Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    V poslední vteřině je ještě za podražení Walsera vyloučen ruský Michail Naumenkov (RUS).
     
    59:19
    Začala nám poslední minuta dnešního zápasu a Kučerov mohl udělat definitivní tečku! Jeho nájezd do brankoviště ale dokázal Wolf zlikvidovat!
     
    56:57
    Bude se vylučovat i na straně Švýcarů. Ti se totiž provinili hrou v šesti. Pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    55:43
    Nail Jakupov (RUS) se vrhl po hlavě do branky a srazil brankáře. Švýcarsko bude hrát přesilovou hru.
     
    55:37
    Choclacevova střela končí těsně mimo!
     
    52:24
    Nikita Gusev dostal výstavní přihrávku, po které uháněl sám na brankáře. Zkusil střelu, kterou ale Wolf dokázal vyrážečkou zpacifikovat!
     
    49:33
    Opět nic! Haasovu akci mohl k brance dotáhnout Andrighetto, ale jeho dorážky pokryl dnes neomylný Vasiljevski!
     
    46:02
    Švýcaři dostanou šanci vrátit se do zápasu přesilovou hrou. Za nedovolené bránění usedá na lavici hanby Nikita Nestěrov (RUS).
     
    43:14
    Švýcaři postupovali do přečíslení dva na jednoho a nakonec z toho vyplynulo to, že Walser mohl zavěsit do poloodkryté branky. Jenže mu na poslední chvíli sjel kotouč z čepele!
     
    38:47
    Chyba na modré čáře v podání ruských obránců a Dario Simion směřoval sám na Vasiljevskiho! Volil střelu, ale přestřelil. Švýcarský zmar dosáhl vrcholu!
     
    35:04
    Rusko právě vstřelilo branku!
    O tom přesně mluvím. Švýcarsko mělo další slušnou příležitost, kterou ale nedokázalo proměnit, a tak přišla rána na druhé straně! Překrásnou kombinaci do prázdné branky táhli Kučerov, Gusev a zakončující MICHAIL GRIGORJENKO - 0:3! Asistence: Nikita Kučerov a Nikita Gusev.
     
    34:25
    Obrovské šance Švýcarska! Vasiljevski drží akcie Rusů hodně vysoko, nyní zlikvidoval téměř jisté trefy od Walsera a Martschiniho! Švýcarům už začíná docházet trpělivost. Jsou to právě oni, kdo má střeleckou převahu, ale důležitějším faktem je, že branky dávají zatím pouze Rusové.
     
    33:49
    Jakubov udělal dva rychlé kroky a ihned se ocitl za švýcarským obráncem! Jeho bekhendové zakončení na poslední chvíli vyškrábl Wolf vyrážečkou!
     
    32:11
    Nyní si však ruský kapitán vzal novou hokejku a z první pálí těsně mimo!
     
    31:09
    Rusko bude hrát přesilovou hru, protože na trestnou lavici odchází Mike Vermeille (SUI). Provinil se totiž držením.
     
    30:04
    Vasiljevski měl nyní i pořádný kus štěstí, když se přihrávka přes brankoviště dostala až na Bartschiho hokejku, který však trefil pouze boční oblouk branky!
     
    25:37
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se radují podruhé! Nahození od modré čáry v podání NIKITY GUSEVA zřejmě nikdo netečoval a tak je právě tento hráč zapsán jako střelec druhé ruské branky. Trochu nečisté svědomí by zde mohl mít i brankář Wolf - 0:2! Asistence: Jaroslav Kosov a Michail Grigorjenko.
     
    20:31
    A hned to budou oni, kdo bude mít početní výhodu. Hned z trestné lavice vylétl Trutmann do úniku, který sekáním rázně zastavil Sergejev (RUS).
     
    18:22
    Bude se poprvé vylučovat. Unikajícího Kuzněcova podrazil Dario Trutmann (SUI) a Rusko tak dostane poprvé na šampionátu možnost v podobě přesilové hry.
     
    17:39
    Chochlacev mohl přidat svůj druhý zásah, když se ocitl na kruzích úplně osamocen! Jenže z této pozice trestuhodně minul!
     
    16:02
    Nyní stálo za Vasiljevskim obrovské štěstí, protože Bartschi trefil tahem břevno!
     
    12:58
    Pohledná kombinace ruských mladíčků vyústila ve střelu Grigorenka. Ten stál sám na kruzích, ale jeho střelu dokázal ještě před brankovou čárou ukrýt ve výstroji švýcarský brankář!
     
    10:30
    Kuzněcov si z obránců Švýcarska udělal kužely a snažil se udělat něco podobného jako před chvíli Chochlacev. Tentokrát byl však na místě brankář Tim Wolf!
     
    08:22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je tu první branka dnešního duelu! Švýcarsko si neporozumělo s rozehrávkou, puk ještě ve střední třetině dostal na hokejku ALEXANDER CHOCHLACEV. Vnikl do útočného pásma a dostal se až před brankáře, kterého udělala bekhendovou kličku a poté jen zasunul mezi betony - 0:1! Bez asistence.
     
    07:08
    Kuzněcov vymyslel nečekanou přihrávku před branku, kam si sjížděl obránce Antipin. Jemu se ale nepodařilo prudký kotouč před prázdnou brankou trefit!
     
    06:09
    Chybná rozehrávka ruského týmu poslala kotouč přímo na hokejku Martschiniho. Ten se s ničím nepáral a příklepem poslal puk na Vasiljevskiho. Ten však vytasil efektní semafor!
     
    01:29
    Na druhé straně se do dobré palebné pozice dostával Martschini a po teči obránce se nakonec zjevil až před brankou! Jeho střelu ze vzduchu však dokázal Vasiljevski vyrazit levým betonem!
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 9. Chochlacev, 26. Gusev (Kosov, Grigorjenko), 36. Grigorjenko (Kučerov, Gusev)


    Švýcarsko: Wolf (Meili) - Hachler, Kukan, Marti, Trutmann, Vermeille, Sutter, Baltisberger - Vejmin, Bertschy, Richard - Martschini, Bartschi, Walser - Hofmann, Schneuwly, Simion - Bertaggia, Haas, Amstutz - Andrighetto
    Rusko: Vasiljevski (Makarov) - Sergejev, Arzamascev, Antipin, Ožiganov, Želdakov, Nestěrov, Naumenkov, Isangulov - Apalko, Barbašev, Kuzněcov - Telegin, Jakupov, Chochlacev - Gusev, Kučerov, Grigorjenko - Kulikov, Zemčenko, Kosov

    Rozhodčí: Laaksonen (Finsko), Sterns (USA) - Carlson (Kanada), Woodworth (USA)
    bahis siteleri