Buffalo – Washington 4:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:2 (4:0, 0:1, 0:1)
Washington Capitals
Úterý 27.12.2011, 01:00 • HSBC Arena Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka! ALEXANDER OVEČKIN si počkal na nahrávku od Niclase Backstroma a střelou zápěstím vymetl Millerovi všechny pavučinky. Skvělou práci před brankou odvedl rovněž Troy Brouwer, který clonil Vokounovi. Asistence: Niclas Backstrom.
     
    39:43
    Washington právě vstřelil branku!
    MATHIEU PERREAULT vytěžil z tlaku maximum. Před brankou Sabres se utvořil shluk hráčů, Perreault na nic nečekal, vystřelil a puk se ocitl až v brance domácích. Bez asistence.
     
    14:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    A v Buffalu už se opět mění skóre! BRAYDEN MCNABB našel zkulinku v postoji Vokouna, ale velký podíl na této brance má hlavně Brad Boyes, který na sebe natáhl dva protihráče a uvolnil tak prostor Adamovi. Asistence: Brad Boyes.
     
    11:22
    Sabres právě vstřelili branku!
    CHRISTIAN EHRHOFF na nic nečekal, z poměrně velké vzdálenosti vystřelil zápěstím a jeho puk se zastavil až v brance Washingtonu. Neuvirth si tuto střelu za rámeček rozhodně nedá. Asistence: Thomas Vanek.
     
    03:19
    Sabres právě vstřelili branku!
    MATT ELLIS vyhrál vhazování a ihned po něm se protlačil až před bránu. Svojí střelou z bekhendu překonal překvapenou obranu Capitals v čele s Neuvirthem. Bez asistence.
     
    01:02
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jordan Leopold založil akci na modré čáře, poslal rozjetého Drewa Stafforda to útoku a ten si všiml zcela volného JASONA POMINVILLA, který už poloodkrytou klec bez problémů trefil. Asistence: Drew Stafford, Jordan Leopold.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 2. Pominville (Stafford, Leopold), 4. Ellis, 12. Ehrhoff (Hecht, Vanek), 15. McNabb (Boyes, Roy) - 40. Perreault, 50. Ovečkin (Backstrom, Wideman)


    Buffalo Sabres: Miller - Leopold, Weber, Ehrhoff, Regehr, Sekera, Mcnabb - MCcormick, Roy, Stafford "A", Boyes, Vanek, Gaustad "A", Pominville "C", Kaleta, Ellis, Kassian, Hecht, Adam, Vanek
    Washington Capitals: Neuvirth (od 12. minuty Vokoun) - Erskine, Wideman, Alzner, Hamrlík, Carlson, Orlov - Ovečkin "C", Halpern, Backstrom "A", Brouwer, Laich, Knuble "A", Chimera, Hendricks, Sjomin, Ward, Perreault, Johansson

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Wes McCauley - Greg Devorski, Brad Kovachik

    Diváci: 18 690
    bahis siteleri