Švédsko – Švýcarsko 4:3 (po s.n.) | Kanada – Česko 5:0 (kon.) | Rusko – Slovensko 3:1 (kon.)
konec
Kanada
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Česko
Čtvrtek 29.12.2011, 02:00Mistrovství světa do 20 let
Partner:
     
    54:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Už jsme hráli ve čtyřech, kdy si rozebrali Gormley a Pearson. dvěma rychlými přihrávkami naši obranu a MARK SCHIEFELE zakončoval do prázdné branky. Asistence: Brandon Gormley a Tenner Pearson.
     
    49:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak tohle si Říha s Musilem za rámeček nedají. Tenenr Pearson dokázal přihrávat vleže zpoza branky a MARK SCHEIFELE měl lehkou práci před Mrázkem. Asistence: Tenner Pearson.
     
    38:11
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak teď si BRETT CONNOLLY prošel našim obranným pásmem jako nůž máslem, puk prošel mrázkovi mezi betony a odrazil se do tyče, Connolly jej ale bezpečně dorazil do branky. Asistence: Michael Bournival, Quinton Howden.
     
    36:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teď ale čeští hráči při střídaní propadli, brankář Wedgewood pohotově zareagoval a na modré se sám zjevil Hamilton. Jeho blafák ještě Mrázek s vypětím všech sil zastavil, na dorážku RYANA STROMA do prázdné branky ale neměl už ale šanci. Asistence: Freddie Hamilton, Scott Wedgewood.
     
    05:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    Naši vstupili do zápasu sympaticky, ale tuhle akci už nedokázali zastavit. Huberdeau objel branku a MARK STONE z brankoviště zametl puk do branky. Asistence: Jonathan Huberdeau a Ryan Strome.
    Marken.cz

    Michal Berg

    Branky a nahrávky: 6. Stone (Huberdeau, Strome), 37. Strome (F.Hamilton, Wedgewood), 39. Connolly (Bournival, Howden), 49. Schiefele (Pearson), 55. Schiefele (Pearson)


    Kanada: Wedgewood (Visentin) - Harrington, Murray, Gormley, D.Hamilton, Pysyk, Beaulieu, Oleksiak - F.Hamilton, Connolly, Howden - Huberdeau, Stone, Strome - Schwartz, Gallagher, Schiefele - Pearson, Jenner, Bournival - Smith-Pelly
    Česko: Mrázek (Kašík) - Musil, krejščí, mozík, Jank, Říha, Zámorský, Hrbas - Holík, Jaškin, Sekáč - Nosek, Filippi, Uher - Culek, Hertl, Straka - Přibyl, Faksa, Sedlák

    Rozhodčí: Bulanov (RUS), Ronn (FIN) - Fluri (SUI), Kack (SWE)