Davos – Vítkovice 4:2 (kon.) | Riga – Wolfsburg 4:1 (kon.)
konec
HC Davos
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 30.12.2011, 15:00 • Vaillant Aréna, Davos • Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Davos právě vstřelil branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! O výhře Davosu rozhoduje svým gólem do prázdné branky Petr Sýkora!
     
    29:37
    Davos právě vstřelil branku!
    Guggisberg zatáhl puk do útočného pásma a přenchal na modré PAVLU BRENDLOVI, který se tvrdou ránou trefuje přesně nad lapačku Málka! Asistence: Peter Guggisberg, Janne Niinimaa.
     
    24:33
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak vedení nevydrželo českému týmu moc dlouho. Po křížné přihrávce přes brankoviště se prosazuje střelou do odkrytého kouta branky PETR TATÍČEK! Asistence: Beat Forster, Reto Von Arx
     
    23:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A Vítkovice jdou do vedení!!! Kucsera našel přihrávkou z rohu NATHANA WALKERA, který uklidil kotouč do odkryté branky!! Asistence: Lukáš Kucsera.
     
    11:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice ubránily oslabení a teď vyrovnávají! Collenberg našel na druhé straně najíždějícího ONDŘEJE ŠEDIVÉHO, který měl spoustu času a zvedl puk pod lapačku Genoniho! Asistence: Franco Collenberg.
     
    03:59
    Davos právě vstřelil branku!
    Rychlá rozborka vítkovické obrany a je tu první gól Davosu. Earl už napřahoval ke střele, ale nakonec se rozhodl pro přihrávku na zcela volného GRÉGORI SCIARONIHO, který dával do prázdné branky! Asistence: Robbie Earl, Robin Grossmann.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 4. Sciaroni (Earl, Grossman), 25. Tatíček (Forster, R.von Arx), 30. Brendl (Guggisberg, Niinimaa), 60. P. Sýkora - 12. Šedivý (Collenberg), 24. Walker (Kucsera)


    HC Davos: Genoni (Berra) - Forster, Joggi, Grossmann, Ramholt, Back, Niinimaa, Untersander, Kuonen - Tatíček, R. Von Arx, Petr Sýkora - Brendl, Earl, Guggisberg - Sejna, Rizzi, Sciaroni - Sieber, Steinmann, Bürgler.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Falter) - Malík, Kudělka, Ovčačík, Punčochář, Collenberg, Sedlák, Randegger, Voráček - Klimek, Štefanka, Pohl - Kucsera, Húževka, Walker - J.Káňa, Strrapáč, Šedivý - T.Káňa, Juraj Sýkora, Pabiška.

    Rozhodčí: Jablukov, Stricker
    bahis siteleri