Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:1 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 2:3 (po s.n.) | Olomouc – Warriors Brno 4:3 (po pr.)
Havířov – Poruba 2011 5:4 (kon.) | Chomutov – Písek 3:2 (kon.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 05.01.2012, 15:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Dukla právě vstřelila branku!

    Rozhodující nájezd zaznamenal LUKÁŠ ZAYML!
     
    Za hosty se postavil k puku Zayml a objel si Vaněčka a zakončil přesně k tyči!
     
    50:50
    Obrovský závar před Vackem! Nejprve Zohornu v mezikruží perfektně vychytal Vacek, jenž proti němu vyjel. Při následné dorážce trefil Osmík poze brusle svého spoluhráče Nguyena, od modré pálil také Krajcigr, ale ten minul bránu rozhozeného Vacka, jemuž ke klidu pomohl až dlouhý výhoz na zakázané uvolnění!
     
    42:46
    Opět to byl Zohorna, kdo se probil do útoku a byl zastaven nedovoleně zrovinka ve chvíli, když zakončoval. Autorem onoho podražení byl Michal Kašpar (JIH).
     
    40:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové rychle vyrovnávají stav zápasu a derby má rázem nový impuls! Rebelové vyhráli vhazování a ke střele se kousek za modrou odhodlal Marek Bancíř, jenž však ztroskotal na pravé tyči brány Davida Vacka, ale puk bleskově doklepl FILIP NOVÁČEK, jenž rozvlnil sí/tku za zády hostujícího brankáře! Asistence: Marek Bancíř.
     
    33:06
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlavští se ujímají vedení v zápase. Dukla vyrobila závar na brankovišti, kde operoval také domácí obránce Bláha bez hokejky, jenž najprve padl do jedné střely a pokusil se svou rukavicí poslat puk pryč od brány, ale nešťastně natrefil na hokejku JIŘÍHO BAMBULY, jenž puk zvedl pod horní tyčku a překonal Vaněčka podruhé! Asistence: Lukáš Zayml a Daniel Šebesta.
     
    24:54
    Nejprve se sám před Vackem objevil Zohorna, ale nezacílili z brankoviště přesně na zadní tyč a následně ujížděli Rebelové 2 na 1 a Mäki vracel puk zpět na svého kolegu, ale padající Vacek se stihl převrátit a hokejkou puk zastavil. Obránci následně odpalují na zakázané uvolnění!
     
    18:49
    Dukla právě vstřelila branku!

    A náskok domácí je ten tam! Půžovo sólo nejprve zastavil bravurním zásahem hokejkou Bláha. Puk se dostal do rohu, kde jej uzmul Kašpar, projel na brankoviště, ale nadvakrát nepřekonal Vaněčka. Následně chtěl Bláha vyhodit puk, který se od mantinelu odrazil nešťastně na hůl Půži, který jej nahrál Salátovi a puk pokračoval na brankoviště do míst, kde čekal MICHAL KAŠPAR, jenž opět srovnal stav zápasu. Asistence: Daniel Salát a Václav Půža.
     
    16:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A domácí se ujímají vedení! Mendlovo nahozní na bránu bylo sraženo do vzduchu a v prostoru pravého kruhu si chtěl puk stáhnout Polák, jenž byl však sražen k zemi, což nechalo rozhodčího chladným, ale domácí hráč poslal v pádu puk na modrou, kde čekal ve velkém nápřahu MAREK BANCÍŘ, jenž ranou mezi nohy Vacka posílá svůj tým do vedení. asistence: Martin Polák.
     
    11:46
    Rebelové byli aktivnější a drželi puk. Nakonec fauloval Bambula (JIH), jenž je vyloučen za podražení. V závěru výhody ještě ohrozili domácí Vacka střelou od modré, ale hostující gólman ji podržel.
     
    08:56
    Jihlavští se probili do pásma a svým důrazem si vybojovali přesilovku. Vyloučen byl domácí Bancíř (HBR) za nedovolené bránění.
     
    00:15
    A Rebelové mají hnedka z kraje zápasu tu čest zahrát si přesilovou hru. Nguyen se protáhl do útočného pásma, kde jej David Hubert (JIH) zasáhl vysokou holí.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 17. Bancíř (Polák), 41. Nováček (Bancíř) - 19. Kašpar (Salát, Půža), 34. Bambula (Zayml, Šebesta), 65. Zayml


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Polák, Vala, Nguyen, Osmík "C", Málek, Klofáč, J. Vacek, Bláha, Mendl, Krajcigr "A", Lacina, Kraučuk, Semrád, Bancíř, Kolouch, Nováček, Mäki, R. Zohorna "A"

    Trenér: Richard Cachnín

    HC Dukla Jihlava: D. Vacek (Adam) - Šebesta, Pospíchal, Hubert, Sobotka, Reiterman, Dörrer, Kašpar "A", Dvořák, Kochánek "C", Tůma, Bambula, Salát, Hrala, Svatuška, Půža, Port "A", Anděl, Zayml

    Trenér: Jiří Jungwirth

    Rozhodčí: T. Dostál - R. Horký, L. Rampír
    bahis siteleri