Siena – Lazio 4:0 (kon.) | Inter – Parma 5:0 (kon.)
konec
AC Siena
4:0 (3:0)
S. S. Lazio
Sobota 07.01.2012, 18:00 • Stadio Artemio Franchi – Montepaschi Arena • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    81
    Siena právě vstřelila branku!
    Centr Del Grossa z levé strany našel ve vápně MATTIU DESTRA, který se odpoutal od zkoprnělého Biavy a hlavou přesně k tyči zvyšuje svou druhou brankou v utkání na překvapivých 4:0.
     
    45+3
    Siena právě vstřelila branku!
    Míč si opět postavil domácí kapitán EMANUELE CALAIO a znovu uspěl. Jako při prvním pokusu mířil k levé tyči a Carrizo na ránu nestačil.
     
    35
    Siena právě vstřelila branku!
    Domácí tým vede již o dvě branky, když se mu povedlo proměnit pokutový kop. EMANUELE CALAIO si postavil míč na bílý puntík a míří přesně. Jeho rána zaplula k levé tyči, kde sice Bizzarri také mířil, jenže na prudký pokus nestačil a kapituluje.
     
    11
    Siena právě vstřelila branku!
    Celek Giuseppeho Sannina využívá svou převahu z úvodních minut a jde do vedení 1:0! Obrana hostů se rozestoupila a nechala volného MATTIU DESTRA, který neváhal a namířil si to přímo na branku Bizzarriho. Když domácího útočníka stále nikdo neatakoval, tak se rozhodl pro střelu a tou propaluje přízemním pokusem hostujícího brankáře.

    Martin Mišovec

    Branky: 11. Destro, 35. Calaio (pen.), 45+3. Calaio (pen.), 81. Destro

    Karty:   12. Destro (SIE), 54. Rossettini (SIE), 88. Del Grosso (SIE) - 74. Sculli (LAZ)   45+2. Bizzarri (LAZ)


    AC Siena: Pegolo - Angelo, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Brienza, Bolzoni, Gazzi (67. Codrea), Grossi (49. Mannini) - Calaio, Destro (83. Reginaldo).

    Trenér: Giuseppe Sannino

    S. S. Lazio: Bizzarri (45+2. ČK) - Scaloni (45+2. Carrizo), Stankevičius, Biava, Radu - Sculli (80. Diakité), Ledesma, Cana (46. Gonzalez), Lulić - Klose, Cissé.

    Trenér: Edoardo Reja

    Rozhodčí: A. Gervasoni - W. Giachero a F. Galloni
    bahis siteleri