Vsetín – Opava 3:5 (kon.) | Klatovy – Hvězda Praha 4:1 (kon.) | Havířov – Přerov 1:1 (kon.)
Písek – Kobra 0:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:5 (1:1, 1:3, 1:1)
HK Opava
Neděle 08.01.2012, 10:00Liga juniorů
Partner:
     
    59:37
    Opava právě vstřelila branku!
    .. Opava využívá posledních vteřin a nepozornosti Valachů pro vsítění závěrečné a rozhodující branky. Hosté si položili Michálka na zem a MARTIN OTIPKA po té zakončoval do prázdné. Asistence: Martin Otipka, Patrik Mosler.
     
    56:19
    Na opavské straně se roztrhl pytel s vyloučeními - za podražení si posedí Chvěja.
     
    53:27
    Za zbytečný faul si teď dvě minuty posedí Medvedev (VSE) za sekání.
     
    49:45
    Uvidíme další přesilovku Valachů. Za faul loktem byl vyloučen Otipka (OPA).
     
    45:16
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetínu stačilo pouhých pár vteřin k přetavení přesilovky v gól. MARTIN KÝVALA dostal rychlou přihrávku na opačnou stranu brankoviště a zavěsil k nepokryté pravé tyčce. Asistence: Ondřej Zbranek, David Klímek.
     
    45:31
    Vyloučen na 2 minuty Lichý (OPA) za napadení.
     
    38:24
    Opava právě vstřelila branku!
    Vsetínu vydržela radost z gólu celých 8 sekund. Tak dlouho trvalo hostujícímu ADAMU BŘEZINOVI, aby se nejrychleji vzpamatoval ve zmatku před valašskou klecí, před kterou po zákroku ležel Krkoška, a zakončil do prázdné brány. Asistence: Dennis Gulda.
     
    38:16
    Vsetín vstřelil branku!
    MARTINK KÝVALA dostal přihrávku zpoza branky a i s trochou štěstí prostřelil zblízka hostujícího brankáře. Asistence: Sergey Šunkov, David Vítek.
     
    37:22
    Další vyloučení - Faksa si odsedí dvě minuty za podražení. Uvidíme, zda se tentokrát Vsetínu bude dařit lépe.
     
    34:13
    Koutníka spoluhráči odvedli na střídačku. A hned v zápětí hákoval Koschatzký - jeho faul už rozhodčí zapískal.
     
    31:33
    Opava právě vstřelila branku!
    Valaši teď udělali obrovskou chybu. Jeden z domácích obránců v vypálil od modré a nastřelil hostujícího hráče. Kotouč se od něj odrazil do středního pásma, kde se jej rychle ujal MAREK TRČKA - a v rychlém brejku propálil Krkošku. Bez asistence.
     
    29:18
    Opava právě vstřelila branku!
    MARTIN OTIPKA nahodil zlehka kotouč na branku - ten se otřel o břevno a zapadl za brankovou čáru. Asistence: Marek Trčka.
     
    25:04
    Vyloučen je Zbranek (VSE) na 2 minuty za podražení.
     
    22:08
    První přesilovku si teď zkusí také hráči Opavy. Na 2 minuty si odpočine za hrubost Vítek.
     
    12:03
    Vsetín vstřelil branku!
    ALEXANDR MEDVEDEV dostal šikovnou přihrávku od Neuwirtha, který k sobě přilákal několik hráčů a Medvedevovi tak udělal prostor před brankou - vsetínskému útočníkovi stačilo kotouč lehce nadzvednout a zavěsit pod břevno. Opavě vedení dlouho nevydrželo. Asistence: Robert Neuwirth.
     
    10:52
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan dává první branku zápasu. V signalizované výhodě se prosadil PAVEL BAĎURA, ke kterému se před brankou dostal puk, popotáhl si jej do střelecké pozici a bez problémů zavěsil za Krkošku. Asistence: Patrik Džemla, Adam Koschatzký.
     
    08:08
    Uvidíme první přesilovku zápasu, za držení byl vyloučen hostující Březina. Uvidíme, jestli se Vsetínu podaří svoji mírnou převahu přetavit, s převahou jednoho muže v poli, v gól.

    Kristýna Guricová

    Branky a nahrávky: 13. Medvedev (Neuwirth), 39. Kývala (Šunkov, Vítek), 46. Kývala (Zbranek, Klímek) - 11. Baďura (Džemla, Koschatzký), 30. Otipka (Trčka), 32. Trčka, 39. Březina (Gulda), 60. Vaněk (Otipka, Mosler)


    VHK ROBE Vsetín: Michálek (Krkoška) – Studený, Tyralík, Daněk, Šimon, Zbranek, Medvedev, Klimek, Hradil, Šunkov, Koutník, Zuzaník, Kývala, Štrbík, Žabčík, Báchor, Vítek, Kašajev, Tobola, Neuwirth, Valentík
    HK Opava: Pater (Kober) - Faksa, Bendík, Hájek, Trčka, Vaněk, Březina, Svoboda, Koschatzký, Havlíček, Baďura, Gulda, Džemla, Otipka, Lichý, Chvěja, Mosler.

    Rozhodčí: Obadal - Goňa, Smilek
    bahis siteleri