Olomouc – Vsetín 12:6 (kon.) | Jihlava – Pardubice 1:2 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 2011 3:1 (kon.)
Kometa Brno – Hr. Králové 4:3 (kon.) | Písek – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 08.01.2012, 12:00 • KAJOT ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:52
    Hradec právě vstřelil branku!

    To bude drama. Červený vyrazil na střídačku ale nedojel tam. Ihned po buly totiž vypálil VLASTIMIL ŠEDA a polovysokou střelou propálil Ptáčka, který toho moc neviděl. Bez asistence.
     
    42:47
    Kometa právě vstřelila branku!

    Červený dnes střídá skvostné momenty s mizernými. Tentokrát mu mezi betony propadl do branky nenápadný padavý pokus LUKÁŠE GOTTHARDA od modré čáry. Kometa tak poprvé odskakuje do vedení o dvě branky. Asistence: Antonio Marcello.
     
    39:48
    Kometa právě vstřelila branku!

    Těsně před koncem druhé třetiny jde Brno opět do vedení. Ze shluku těl před Červeným se puk dostal na hůl JAKUBA BOLTVANA a domácí kapitán dokázal trefit volný prostor v brance. Bez asistence.
     
    31:39
    Hradec právě vstřelil branku!

    Nedáš, dostaneš. Domácí beci zapomněli před brankou zcela volného JIŘÍHO VIKA, který dostal výborný pas od Šedy a přesně trefil skulinu mezi betony Ptáčka. Asistence: Vlastimil Šeda.
     
    22:09
    Kometa právě vstřelila branku!

    Nakonec se domácí radují po nejméně nápadné střele. Mezi kruhy se ke střele odhodlal PATRIK ŠTANCL a přízemní rána k překvapení většiny přihlížejících propadla Červenému až do branky. Hostující brankář po několika skvělých zákrocích zase lehce chyboval. Asistence: Pavel Jenyš, Radek Koblížek.
     
    05:05
    Kometa právě vstřelila branku!

    Velká chyba brankáře Červeného znamená vedení Komety. Červený za brankou rozehrál jen na hůl LUBOŠE HORKÉHO, který se hned snažil hledat spoluhráče před brankou. Trefil však brankáře hostí, od jehož lýtek se puk došoural do branky. Bez asistence.
     
    03:36
    Hradec právě vstřelil branku!

    Netypický přesilovkový gól vsítili hosté. Kometa chvíli kombinovala v útočném pásmu, jenže pak její hráči chybovali a po Pavlíkově pasu se do brejku dostal TOMÁŠ HOFMAN, který najížděl zleva na Ptáčka. Bekhendová kličku mu vyšla a přes ležícího brankáře Komety otevřel skóre. Asistence: Radovan Pavlík.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 6. Horký, 23. Štancl (Jenyš, Koblížek), 40. Boltvan, 43. Gotthard (Marcello) - 4. Hofman (Pavlík), 32. Vik (Šeda), 58. Šeda


    HC Kometa Brno: Ptáček (Brychnáč) - Hájek, Koch, Švejda, Šnajnar, Štancl, Gotthard - Kališ, Garčic, Dvořák, Marcello, Horký, Jenyš, Jambor, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Kratochvíl, Boltvan (C)
    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Veselý F.) - Čech, Havránek, Luštinec, Souček, Voříšek, Pumr, Veselý E. - Šeda, Zahradník, Miškář, Malík, Drašnar (C), Hronek, Hofman, Vik, Gančařík, Hnik, Chalupa, Pavlík

    Rozhodčí: Maťašovský - Černý, Lošťák
    bahis siteleri