Opava – Přerov 4:5 (po s.n.)
po s.n.
HK Opava
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:0)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 09.01.2012, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    65:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rozhodující branku při samostatných nájezdech si připisuje přerovský JAN KRAJÍČEK.
     
    55:13
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavská přesilovka sice skončila ale domácí hráči zůstali v útočném pásmu, Měch nabil na modrou JOSEFU TICHÉMU, který prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Měch.
     
    49:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté ale Opavě opět odskakují. MAREK KUNDRÁTEK nastřelil střelou z prostoru mezi kruhy Šafránka, od jehož hokejky se kotouč nešťastně odrazil do branky a Zubři znovu vedou. Asistence: Jiří Goiš, Richard Brančík.
     
    46:18
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan vyrovnává ve vlastním oslabení! Po vyhraném buly v útočné třetině si všiml Ivo Kocián TOMÁŠE MĚCHA, který bez rozpaků vystřelil a propálil Tihláře - 3:3! Asistence: Ivo Kocián.
     
    36:05
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to je nevídané! Zodpovědnost nyní vzal do svých rukou mladý opavský obránce DANIEL KYSELA, který prošel jako nůž máslem pásmem Přerova, poradil si s Tihlářem a využil tak přesilovou hru. Asistence: Dušan Šafránek.
     
    32:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hostující hokejisté nabídnutou přesilovku bleskově využívají. Kolařík našel před brankou volného ZDEŇKA SEDLÁKA, který neváhal a okamžitě zametl kotouč za záda bezmocného Šafránka. Asistence: Jan Kolařík.
     
    18:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    A ofenzivní manévry hostů slaví úspěch. Richard Brančík našel před Šafránkem nikým nehlídaného MARKA DITRICHA a ten v pohodě překonal přesunujícího se brankáře Opavy. Asistence: Richard Brančík, Jakub Ferenc.
     
    6:43
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští zůstali na delší dobu v útočné třetině a výsledkem jejich snažení je vyrovnávající gól! Jakub Vítek vybojoval před brankou kotouč, poslal jej na hůl PETRA WOLFA, který bekhendovou střelou pod horní tyčku srovnává na 1:1. Asistence: Jakub Vítek.
     
    1:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Tak to byla opravdu kuriózní situace, při které si Josef Tichý srazil kotouč po střele MATĚJE BLINKY do vlastní branky! Právě Matěj Blinka je uznán jako autor branky. Bez asistence.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 7. Wolf (Vítek), 37. Kysela (Šafránek), 47. Měch (Kocián), 56. Tichý (Měch) - 2. Blinka, 19. Ditrich (Brančík, Ferenc), 33. Sedlák (Kolařík), 50. Kundrátek (Goiš, Brančík), 65. Krajíček


    HK Opava: Šafránek – Bednárek, Dohnal, Kysela, Tichý, Tůma, Kukol, Mosler, Jurčík – Džemla, Měch, Herman, Polok, Pavelek, Kocián, Koschatzký, Wolf, Černý, Grofek, Vítek, Mlýnek
    HC ZUBR Přerov: Tihlář – Pala, Ferenc, Vlček, Faltýnek, Pospíšil, Krajíček, Sklenář, Blinka, Hanák, Kotásek, Sedlák, Kolařík, Kundrátek, Goiš, Brančík, Ditrich, Sklenář V., Sadil, Kočara, Kolář

    Rozhodčí: Koliba - Bojda, Mikler
    bahis siteleri