Fenerbahce – Gaziantep 3:1 (kon.)
konec
Fenerbahce Istanbul
3:1 (0:1)
Gazişehir Gaziantep F.K.
Pondělí 09.01.2012, 19:00 • Şükrü Saracoğlu Stadyumu • Turecká Superliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Fenerbahce právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a rána MEHMETA TOPUZE znamená zvýšení na 3:1! Přízemní centr Alexe našel přesně nohu Topuze, který ranou z prvního dotyku míří přesně k tyči.
     
    77
    Fenerbahce právě vstřelilo branku!
    Domácí celek po pár vteřinách dokonale otáčí stav a využívá početní výhodu! Stoch z levé strany našel na hranici vápna CRISTIANA BARONIHO. Ten si narazil o kapitána Alexe a přesnou ranou z bezprostřední blízkosti nedává brankáři Gaziantepsporu sebemenší šanci.
     
    76
    Fenerbahce právě vstřelilo branku!
    Tak přeci je srovnáno! Jeden z nejlepších hráčů domácích se dočkává a domácí tým tak po urputném tlaku vyrovnáná. Alex posunul do levého křídla na Topuze, který zpětnou nahrávku adresoval na hranici velkého vápna. Tam si ji našel MIROSLAV STOCH, který přízemním projektilem k pravé tyči nekompromisně prostřeluje brankáře Karčemarskase!
     
    12
    Gaziantepspor právě vstřelil branku!
    Po rohu domácích podnikl hostující tým po pravé straně nebezpečný brejk, a ten končí první brankou! Sosa posunul z levé strany na sbíhajícího BEKIRA OZANA HASE, který sám před Demirelem zakončuje s přehledem k pravé tyči.

    Martin Mišovec

    Branky: 76. Stoch, 77. Baroni, 90+3. Topuz - 12. Has

    Karty:   44. Alex (FEN), 45+4. Baroni (FEN), 56. Kesimal (FEN) - 30. Zengin (GAZ), 45+1. Zengin (GAZ), 45+4. Süme (GAZ), 56. Senol Can (GAZ), 90+5. De Souza (GAZ)   45+2. Zengin (GAZ)


    Fenerbahce Istanbul: Demirel - Gönül, Yobo, Kesimal, Ziegler - Topuz, Baroni, Iravul (46. Erkin), Stoch - Alex (90+4. Cek), Sentürk (46. Bienvenu).

    Trenér: Aykut Kocaman

    Gazişehir Gaziantep F.K.: Karčemarskas - Süme, Zengin (45+2. ČK), Nounkeu, Senol Can - Sosa (46. De Souza), Güle, Sapara, Has (82. Pehlivan), Popov - Cenk Tosun (64. Demir).

    Trenér: Abdullah Ercan

    Rozhodčí: M. Kamil Abitoğlu
    bahis siteleri