Havlíčkův Brod – Písek 2:1 (kon.) | Chomutov – Třebíč 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 3:0 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 1:2 (kon.) | Most – Kadaň 0:8 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 6:1 (kon.)
Olomouc – Beroun 4:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
6:1 (1:1, 4:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 11.01.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Troufám si říci, že je definitivně rozhodnuto. Po přihrávce Michala Tvrdíka se k puku dostal JÁN BENDÍK (4+3), jenž vyslal střelu, která byla ještě tečována a propadla Halmošimu mezi nohama. Puk se pozvolna dostal za brankovou čáru. Asistence: Michal Tvrdík (14+18), Jan Berger (3+7).
     
    37:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle už pomalu zavání debaklem! Hradec využívá další přesilovou hru. Zásluhou na této brance má pouze PATRIK MOSKAL (17+18), ten si totiž převzal kotouč na pravé straně kluziště, podíval se a vyslal nechytatelnou ránu, která doplachtila do sítě Dukly. Asistence: Martin Vágner (3+6).
     
    35:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to tři branky! Jiří Kadlec nahodil od pravého mantinelu před branku, kde stál na správném místě JIŘÍ HENDRICH (3+7). Ten doklepnul puk za záda Halmošiho, jenž neměl sebemenší šanci. Asistence: Jiří Kadlec (15+7).
     
    26:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! A znovu se o to postaral MICHAL TVRDÍK (14+17), který dal již druhou branku v zápase. Vybruslil si mezi kruhy a využil velkou mezeru pod vyrážečkou Dominika Halmošiho. Jihlavský brankář nejspíše nejdříve neviděl, poté již se nestihl zorientovat a puk tedy skončil až v síti Jihlavy. Asistence: Vladislav Kubeš (4+8).
     
    22:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí se dostávají opět do vedení! Martin Záhorovský nahodil do chumle, který se vyskytoval před brankovištěm Halmošiho. Tam stál šikovně ZDENĚK KUBICA (5+4), který tečoval puk a ten doplachtil do sítě Dukly. Asistence: Martin Záhorovský (3+6).
     
    14:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Dukla se trefuje z ničeho nic! Adam Zeman perfektně vyhrál vhazování, kotouč došel přímo na hůl LIBORA BEZDĚKA (3+4). Druhý jmenovaný hráč bez váhání vystřelil, nutno podotknout, že na centimetr přesně. Kotouč totiž doplachtil přímo do růžku branky Jakuba Čecha. Asistence: Adam Zeman (5+8).
     
    00:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí vstupují do utkání tím nejlepším způsobem. Vladislav Kubeš si nabruslil do útočného pásma, kde se dlouho nemohl rozmyslet, zda přihraje pod sebe, nebo vystřelí. Nakonec vyprodukoval polostřelu, kterou Halmoši vyrazil betonem přímo před MICHALA TVRDÍKA (13+18), jenž doklepl kotouč do prázdné branky. Asistence: Vladislav Kubeš (4+7).
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 1. Tvrdík (Kubeš), 23. Kubica (Záhorovský), 27. Tvrdík (Kubeš), 36. Hendrich (Kadlec), 38. Moskal (Vágner), 55. Bendík (Tvrdík, Berger) - 15. Bezděk (Zeman)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Mahdal) – Čížek, Bendík, Roupec, Vágner, Čáp, Hendrich, Karlíček, Pánek – Kubeš, Tvrdík, Berger – Budínský, Koudelka "C", Moskal – Kubica, Záhorovský, Kadlec – Fiedler, Brož, Karpov
    HC Dukla Jihlava: Halmoši (Novotný) – Kolafa, Ficenc "C", Malena, Drtina, Kaláb, Dobrovolný, Padělek, Petráček – Čachotský, Hubáček, Hodek – Mrňa, Domin, Jeslínek – Vysloužil, Zeman, Bezděk – Pometlo, Maliník, Polcar

    Rozhodčí: Dvořák – Jílek, Šperl

    Diváci: 1306
    bahis siteleri