Vsetín – Letňany 4:1 (kon.) | Jihlava – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – HC Kladno 3:6 (kon.)
Třinec – Motor ČB 4:3 (kon.) | Havířov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Vítkovice – Písek 6:3 (kon.)
Olomouc – Slavia 0:0 (odl.) | Pardubice – PZ Kladno 5:6 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 1:2 (kon.)
Liberec – K. Vary 1:2 (po pr.) | Hr. Králové – Chomutov 5:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (2:2, 0:1, 1:3)
HC Kladno
Sobota 14.01.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z havlíčkobrodské Kotliny. Tento víkend hrají starší dorostenci Havlíčkova Brodu hned dva domácí zápasy za sebou a dokonce i soupeř je podobný. Včera dokázala družina Rebelů zdolat kladenský PZ a dnes se jim do cesty za dalšími body postaví městský rival PZetu - HC Kladno. Včerejší klání mělo zajímavý průběh a Rebelové nakonec udolali svého soka v poměru 6:4. To jejich dnešní soupeř si veze z Pardubic výhru 5:4 po nájezdech. Dokáží Rebelové zdolat i druhý celek z města, v němž vyrůstal Jaromír Jágr? Odpověď naleznete v utkání, které začíná v 12:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Jeřábek) - Vosyka, Kuchta "C", Žuček, Hlídek, Chlubna "A", Křípal, Brebera, Meloun, Krajcigr, Mozr, Ludvík, Krajhanzl, Dundáček, Kundrát, Vala, Beránek, M. Němec "A".

    HC Kladno: Exner (Kaňka) - Seidl, Janeček, Jirák, Čejka, Bunda "A", Slánský, Křepelka, Vojtík, Šilhavý "C", Christl, Špaček, Hoffmann, Hierman, Potekhin, Paták, Kuzďas, Hulcr, Horák, Hudec.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Lukáš Budínský, Michal Huryta.
     
    Led lesknoucí se jako zrcadlo přivítal trojici rozhodčích, kteří kontrolují, zda jsou branky správně usazeny.
     
    Na ledovou plochu naskakují i hráči, jako první jedou kladenští v tmavomodré kombinaci....
     
    .... a za nimi i domácí skvadra v dresech bílé barvy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Hosté po zisku úvodní bule přešli do pásma, kde si puk svým důrazem vybojoval Šilhavý, přiťukl si s Janečkem, ale byl odstaven domácí obranou.
     
    00:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové však rychle přešli do pásma, kde po výměně puku ohrozili brankáře, jenž jejich střelu podržel. Rebelové následně vyhráli vhazování a Milan Křípal nabil na hokejku PETRA KUCHTY, číhajícího mezi kruhy. Ten napřáhl a rozvlnil síťku za zády Exnera. Asistence: Milan Křípal.
     
    01:39
    Rebelové byli aktivnější, ale Kladno se osmělilo a jejich výpad do útočné třetiny končí vyloučením Chlubny (HBR) za zdržování hry.
     
    02:35
    Rebelové rychle vyhodili a kladenští začali opět od své svatyně. Středočeši ostřelovali Nováka, jenž však odolal i proti tvrdému pokusu Šilhavého, jenž vypálil u kruhu. Domácí gólman zasáhl vyrážečkou.
     
    03:39
    Rebelové nyní dvakrát vyhodili a přesilovka pro Kladno končí.
     
    03:49
    Domácí se chopili ve středním pásmu puku a nakonec to byl Hlídek, kdo projel podél pravého mantinelu do pásma, odkud ohrozil Exnera, jenž však zasáhl efektivním zákrokem lapačkou a nedovolil, aby Hlídkova střela na zadní tyč prošla až za jeho záda.
     
    03:15
    Na druhé straně se ke střele u levého mantinelu prodral Seidl, ale Novák šel rychle na zem a střelu vyrazil betonem.
     
    04:59
    Kladno je v těchto chvílích aktivnější a bojuje jako rytíř na jejich dresu, Nyní dokonce pálil Křepelka, ale jeho pokus byl zblokován do ochranné sítě.
     
    06:06
    Marek Němec dostal nahrávku od Vosyky a mohl by uhánět sám na bránu, ale na modré mu puk vypíchl hostující bek Špaček.
     
    06:22
    Vyloučení na domácí straně. Za faul pod nohy si jde odpočinout Petr Kuchta (HBR).
     
    06:47
    Rebelové vyhodili a Berbera spolu s Ludvíkem drží puk u Exnera.
     
    07:21
    Walter Christl podklouzl při přechodu do pásma a Meloun šetří čas výhozem z kladenskou branku.
     
    07:54
    Domácí brání skvěle a puk je opět u Exnera.
     
    08:12
    Nyní se však Rebelům vyhodit nepovedlo a Bunda puk zachytil. Najel si mezi kruhy a odvážně vypálil, jenže netrefil na zadní tyčku branky Čendy Nováka.
     
    09:25
    Hra se přelévá ze strany ba stranu a Christl dostal dlouhý pas na modrou a akci 1 na 1 řešil střelou, kterou opět minul bránu hájenou Novákem.
     
    09:59
    Přesilovou hru si zahrají i domácí. Kladenští zastavili útok Rebelů jen za cenu faulu. Jmenovitě Vojík (KLH), jenž se provinil faulem loktem.
     
    10:29
    Ani domácí nejsou v přesilovce příliš úderní a hosté se podruhé osvobozují.
     
    10:45
    Domácí družina nahodila puk na Exnera, ten jej podržel a oba celky střídají.
     
    11:00
    Kladno vyhrálo buly a rychle se osvobozuje.
     
    11:36
    Beránek vlétl do pásma a zakončil, jenže netrefil bránu. Následně vybojoval puk a střeleckou pozici pro Valu, který střelou od modré trefil pouze obránce před sebou.
     
    12:21
    Domácí nyní dvakrát zahrozili. Nejprve pálil od modré Brebera, ale jeho pokus jen prosvištěl kolem pravé tyčky kladenské branky a následně se puku chopil Meloun, ale jeho pokus z mezikruží nadvakrát zlikvidoval brankář Exner.
     
    12:47
    Tlak Rebelů přerušil hostující Hierman (KLH) faulem a posedí si 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    13:10
    Rebelí kombinace vyvrcholila neslanou nemastnou střelou, kterou udělal Dundáček z hráče před ním hrdinu, jelikož jej trefil a dovolil mu i vyhodit.
     
    13:59
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Soupeř v oslabení dorovnává stav zápasu! Rebelové nejprve ze závaru před Kaňkou nic nevytěžili a naopak Vojík se Šilhavým ujeli 2 na 1. Druhý jmenovaný vzal odpovědnost na sebe, vypálil, ale Nováka mezi nohy neprostřelil. Ten však nevěděl, kde má puk a dojíždějící PETR KŘEPELKA jej došťouchal za jeho záda. Asistence: Vojtěch Šilhavý.
     
    15:42
    Domácí jsou jako opařeni, ale nyní se odhodlali k úniu dopředu, který skončil rychlým brejkem hostí. Ten zakončil střelou Slánský. Jeho pokus však skončil na chráničích domácího muže s maskou, jehož následně aktakoval dojíždějící Jirák tak vehementně až sám skončil za brankovou čárou. Píská se postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    16:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí se opět ujímají vedení! Rebelové vyhráli vhazování a Krajcigr s MARKEM NĚMCEM se několika nahrávkami dostali až do útočné třetiny, kde nakonec první jmenovaný předložil Němcovi puk a ten střelou pod beton Exnera vrátil Rebelům vedení! Asistence: Jan Krajcigr.
     
    17:58
    Rebelové jsou nyní aktivnější, ale jejich akce mají jepičí život. Sami se totiž pohřbívají špatnou koncovkou.
     
    18:49
    Hlídek dostal pas ve střední třetině, rozjel se kupředu, objel bránu a servíroval puk na Vosyku, ten jej nezachytil a Hoffmann mohl vyhodit, ale k tomu přistoupil Beránek, obral jej o kotouč a jeho střela skončila na bránícím bekovi.
     
    19:06
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Ale Kladno z rychlého brejku opět dorovnává stav zápasu! Rebelové propadli ve střední třetině, Vojtěch Šilhavý poslal puk na modrou čáru na PETRA JANEČKA, který se rozjel kupředu a unikl všem obráncům, načež si položil Nováka a pod jeho betonem puk zasunul do sítě! Asistence: Vojtěch Šilhavý.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvod zápasu úatřil domácím, kteří se díky brance Kuchty dostali do vedení. Hosté však srovnali trefou z hole Křepelky. Domácí se dostali do vedení opět po akci Němce, ale hosté opět srovnali stav zápasu na 2:2. Autorem zatím poslední branky je Janeček. Bude i druhá část pokračovat v nastoleném brankovém tempu?
     
    Další třetina začne zhruba ve 12:32.
     
    Domácí již čeří blýskající se led svým ostřím na bruslích.
     
    Nyní na led vstupují i hosté.
     
    Omlouvám se fanouškům, ale až nyní jsem si všiml velmi výrazné chyby v zápise. v brance Kladna nastojí Ladislav Kaňka, ale Jiří Exner!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:37
    Hosté získali úvodní vhazování, ale Chlubna je o puk obral a rozpoutal spolu se svými spoluhráči peklo před Exnerem. Z první pálil právě Chluba, ale trefil jen nastavené Exnerovy betony. Následný pokus Chlubny minul bránu.
     
    21:58
    Ale i kladenší hokejisé se vydali vstříc útočnému štěstí, ovšem narazili na pevnou obranu domácích.
     
    22:23
    Rebelové opět ukázali svůj útočný um a nakonec musel celou akci řešit zákrokem betonem po střele Krajhanzla Exner. Následně před ním domácí rozpoutali trmu vrmu, ale hostující gólman puk zalehl.
     
    22:57
    Ke střele se dostali i hosté. Ovšem jejich pokus z prostoru levého kruhu podržel v náručí domácí gólman Čeněk Novák.
     
    23:26
    Rebelové se vydali dopředu a Němec se nedostal ke střele přes bránícího Čejku. Hosté toho využili a dostali se do přečíslení, které zakončil střelou na bližší tyč Špaček, ale narazil jen n aplastrón domácího brankáře.
     
    24:34
    Kladno nyní bleskově přešlo do pásma a tvrdým pokusem se prezentoval Janeček, jehož však svými betony vykryl Novák. Následně se hosté tlačili do dorážky, ale bránící Beránek škobrtl a skončil v brance tak silně, až ji vyvrátil ze svého základního postavení.
     
    24:43
    Čejka se po zisku buly dostal za bránou k puku, vyjel si před ní, ale jeho akci utnul zákrokem svými betony Novák. o dorážku se snažil Janeček, ale byl odstaven domácími obránci.
     
    25:50
    Kundrát se probíjel v útočné třetině k zakončení, ale byl odstaven Šilhavým, který následně dlouhým výhozem hledal Horáka, který na jeho pas nedosáhl a píská se icing.
     
    26:24
    Rebelové vytvořili tlačenici na brankovišti Exnera a dokonce zvonila po zásahu puku tyč, ale Kladno touš rychle vyvezlo, ale ve středním pásmu zachytil jejich přihrávku Chlubna, jenž vjel do útočné třetiny a svým pokusem jen počechral hruď Exnera v brance hostí.
     
    27:34
    Hlídek podél mantinelu postrčil puk Beránkovi, jenž přejel modrou čáru a plácl do puku, který proletěl dobrý metr vedle brány a hosté využili chybného střídání Rebelů, když se podél maninelu protáhl Christl, jehož nemohl bránit Vala, který naskočivši z lavičky čekal až jeho kolega dostřídá. Christl přejel modrou a na kruhu puk předal Hoffmannovi, jenž z mezikruží ztroskotal na přesouvajícím se Novákovi, který jeho střelu schoval ve výstroji!
     
    28:23
    Kladenští byli nyní aktivnější a dvakrát ohrozili Nováka v brance Rebelů, ale ten oba pokusy ustál a rebelové rozjíždějí akci na druhou strannu.
     
    29:05
    No a hned si vynutili svým presinkem vyloučení. Chlubna, Dundáček ani Krajcigr nedokázal propálit hráz těl před nimi, až nakonec fauloval Seidl (KLH) jenž si posední za hákování.
     
    29:44
    Kladno ale zodpovědně brání a dvakrát dlouze vyhazuje puk až za bránu Nováka.
     
    30:21
    Nejprve domácí Hlídek nahrál na brankoviště Žučkovi, který nepřehodil Exnerů beton. Puku se chopil Šilhavý, jenž se i přes faul Kuchty (HBR) dostal k zakončení, ale Novák si poradil se svým betonem. Nicméně Kuchta si odpočine za držení.
     
    30:48
    Kladno nyní dlouho kombinovalo až domácí nakonec donutili vyhodit puk na zakázané uvolnění.
     
    30:58
    Po zisku buly přejel do útoku Beránek, jehož nahození podržel v rukavici Exner a bude se vhazovat.
     
    31:43
    Puk byl nyní dlouho zašlápnut za braánou Nováka. nakonec jej vydoloval Dundáček a vyhazuje do střední třetiny.
     
    32:19
    Kladenští se dostali do akce 3 na 1. Šilhavý dostal nahrávku od svého kolegy a už pálil do odkryté klece, ale proti jeho pokusu parádně zaklekl Dundáček a hasí megapožár před svým brankářem!
     
    32:48
    Domácí jsou již v pěti a po jejich nahození vznikl před Exnerem zmatek. Hostující gólman však ani nemusel zasáhnout, jelikož puk místo něj zalehlo asi šest hráčů namíchaných z obou celků.
     
    33:22
    Hosté ničí aktivitu domácích jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    33:58
    Horák nyní kouzlil za brankou, kde mu však stopku vystavil Dundáček, jenž ukázkovým čistým hitem odtavil soupeře od puku.
     
    34:22
    Kladno právě vstřelilo branku!

    No a hosté se ujímají ve druhé části vedení! Rebelům se nepodařilo dostat puk dále než do středního pásma, kde se jej chopil Hoffmann, jenž jej prostrčil na Bundu a puk hned pokračoval k mantinelu, kde jej uzmul MARTIN SEIDL a tvrdou ranou z kruhu na vzdáleněkší tyč pokořil Nováka potřetí. Asistence: David Bunda a Jakub Hoffmann.
     
    34:33
    Po mlýnici před Novákem odjíždí na trestnou lavici hostující Čejka za krosček.
     
    35:07
    Domácím se sice daří kombinační hra, ale schází střelba.
     
    35:39
    Kladno se osvobozuje a před Janečkem musel zabrat Meloun, ale nakonec puk dostihl dříve a rozjíždí akci na druhou stranu.
     
    35:55
    Která končí střelou od modré, kterou drží s klidem Exner na hrudi.
     
    36:08
    Ined po buly pálil ostře od modré Vala, ale Exner jeho střelu viděl a schoval ji na bližší tyči v lapačce.
     
    36:11
    Opět strejná situace Vala pálil po buly od modré a tentokrát se sklouz Exner pro jeho střelu a efektivně si pohrál s lapačkou.
     
    36:25
    Do protiútoku se dostal Kuzďas, jemuž zkazil akci Vala, jenž mu padl do střely pod nohy a následně jej ještě podrazil, za což (HBR) si jde posedět na trestné lavici.
     
    37:15
    Domácí vyhazují a drží kotouč u Exnera.
     
    37:34
    Souhru soupeře kazí Ludvík svým výhozem.
     
    37:48
    A tentokrát Dundáček poslal puk až k Exnerovi.
     
    37:54
    A rozehra hosté končí dokonce na icingu, domácí šetří časem.
     
    38:17
    Ludvík vykroužil zpoza brány, ale trefil jen ležící Exnerův beton. Následně se však natáhl i po dorážce, ale kotouč umístil jen na hruď brankáře Kladna, který jej následně i podržel.
     
    38:50
    Horák se dostal do akce 2 na 1, kterou mu zkazil Dundáček, jenž zastavil jeho střelu na Nováka, který kotouč neviděl a Dundáčkovi se zamoal mezi nohy, ale nakonec se k němu Horák nedostal a domácí hrají s pukem.
     
    39:44
    Po nahození na Exnera vzinkla před jeho brankou menší rozmíška, kterou utíná až trojka rozhodčích.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé části jsme měli tu možnost vidět jen jednu branku, kterou měli na svědomí kladenští. Po rychlé akci se za záda Nováka trefil Seidl.
     
    Další třetina začne zhruba ve 13:31.
     
    Oba týmy již najíždějí na ledovou plochu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Kladno opět získalo úvodní buly a po kolečku ve vlastním obranném pásmu projelo do středného pásma, kde se puku chopil domácí Kuchta a projel do pásma, kde nastřelil pouze obránce před sebou.
     
    40:58
    Kuchta najížděl zcela sám na Exnera, který položil na zem betony a střelu zlikvidoval. Následně domácí dvakrát doráželi, ale ani jednou Exnera neprostřelili! To byla velká šance na srovnání skóre!
     
    41:52
    Ludvík mezi kruhy dostal pas a z první pálil k levé tyči, kde však narazil jen na připravený beton Exnera, jenž puk odrazil do rohu.
     
    42:58
    Kladno zahrálo na zakázané uvolnění a po vhazování se dostal ke střel z prostoru kuúruhu Hlídek, ale na bližší tyči ztroskotal na roztahnuvším se Exnerovi a následně se Kladno osvobodilo opět jen za cenu icingu.
     
    43:13
    Kladenští hráči si vytvořili v útočné třetině tlak a domácí jej přeší výhozem na icing. Hra se v této fázi velice kouskuje.
     
    43:49
    Postup Čejky vpřed zastavil čárový rozhodčí, jenž odpískal postavení mimo hru.
     
    44:23
    Brebera podklouzl za vlastní bránou a soupeř málem dostal velkou šanci na vsztřelení gólu, ale stejný osud potkal také Horáka. Puk následně domácí dlouzým obloučkem dostali až na modrou na Beránka, který unikal na Exnera, kterého mezi nohy nepřekonal i díky háčku Mikhaila Potehkina (KLH). Ten již také sedí na trestné lavici.
     
    44:56
    Kladno se osvobodilo a hra je nakonec vykázána na obranou modrou rytířů. Domácí se provinili přihrávkou rukou.
     
    45:03
    Kladno právě vstřelilo branku!

    No a druhá branka v oslabení znamená vedení hostů 4:2! Rebelové naprosto propadli ve střední třetině, čehož využil JAKUB HIERMAN, jenž se dostal do samostatného úninku, vymíchal si Nováka a neomylně zakončil k jeho levé tyčce. Bez asistence.
     
    46:02
    Kladno vyhazuje puk až k Novákovi.
     
    46:17
    Domácí se dlouho v útoku neudrželi a Horák opět vyhazuje. Přesilovka je u konce.
     
    46:48
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Kladno vstřelilo další branku za záda Nováka a má již pohodlný náskok tří branek! Walter Christl zachytil puk a ujížděl s ním na Nováka spolu se svým partťákem Křepelkou. Ten mu puk nahrál a Cristl si vytáhl na brankoviště Nováka a vrátil puk na PETRA KŘEPELKU, který popíté pokořil Nováka. Jeho gesto zmaru signalizované odmrštěním hole naní třeba více komentovat. Asistence: Walter Christl.
     
    46:56
    Kladenší hráli v šesti a pykají za to. Trest odpykává Potehkin (KLH).
     
    47:55
    Rebelové aktivní, ale nedokáží svému soupeři příliš vzdorovat a kazí přihrávky.
     
    48:17
    Hlídek napálil puk od modré na Exnera, který si se střelou na prostředek brány pohrál a "povozil" ji v lapačce.
     
    48:57
    Kladno v plném počtu nepřešlo dobře do pásma, jelikož Křepelka nezachytil puk a píská se icing.
     
    49:07
    Stejný prohřešek přichází i nyní.
     
    49:15
    Beránek prozkoušel pozornost Exnera střelou po zemi. Brankář hostí ve zkoušce z pozornosti uspěl a odrazil ji do rohu.
     
    50:03
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Šestá branka v síti Rebelů již zřejmě rozhoduje zápas. Akci dvojice Čejka - Janeček zastavil Meloun, jenž ji odrazil holí k mantinelu. Tam však puk opět uzmul hostující forvard a zpackanou střelu napravil nahrávkou na VOJTĚCH ŠILHAVÉHO, který na brankovišti neměl problém překonat pošesté Nováka! Asistence: Petr Janeček a Michael Čejka.
     
    51:18
    Po menším závaru před Exnerem je vyloučen kladneský Hierman (KLH) na 2+2 minuty za hrubost.
     
    51:53
    Rebelové se dostali ke kombinaci, po které páil Dundáček, ale trefil jen bránícího hráče a následně Chlubma tvrdým pokusem trefil jen padajícího Hukcra, jenž zůstal ležet na zemi. Chlubna zkusil ještě jednu střelu, ale Exner zasáhl lapačkou. Následnmě sudí odpískal a přerušil hru.
     
    52:04
    Meloun (HBR) dostal trest za nedovolené bránění a následující 2 minuty budou pokračovat ve čtyřech na obou stranách.
     
    52:50
    Christl se dostal ke střele ze spodní partie levého kruhu, ale minul bránu hájenou Novákem,
     
    53:15
    Od mantinelu na levé strabě kluziště pálil v pozici klečícího střelce Janeček, ale Novák nadvakrát zasáhl a zabránil tak sedmé brance ve své síti.
     
    54:32
    Domácí již opět pokračují v přesilovce a tentokrát zkusil střelu Beránek, ale minul levou tyčku za zády Exnera.
     
    55:06
    Ten nyní řeší akci Rebelů zalehnutím kotouče na brankovišti.
     
    55:18
    Hostí v plném počtu. Závěr zápasu se blíží a vítěz je zřejmě znám.
     
    56:06
    Dundáček nyní zaváhal a málem pustil ke střele Horáka, ale jeho zaváhání napravil Vala, který puk odahrál k mantinelu, tam se jej však opět chpili hosté a nakoec pálil Hulcr, ale dobře se přesunuvší Novák jeho střelu schoval v náručí.
     
    56:42
    Vyloučen kladenský Špaček (KLH) za držení protihráče. Domácí mají šanci na korekci zápasu.
     
    57:20
    Hosté se osvobozují a Janeček se Šilhavým drží puk daleko od Exnera.
     
    57:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak nakonec domácí alespoň korigují stav zápasu! marek Němec se chopil ve své třetině puku a vyvezl jej podél mantinelu. Poté koutouč postrčil podél plexiskla na DOMINIKA KUNDRÁTA, který střelou na bližší tyčku koriguje na 3:6! Asistence: Marek Němec.
     
    59:04
    Hra je nyní odkázána spíše na střední pásmo. Ale Kladno se snaží vstřelit sedmý gól a dělá pro to maximum. Opět dvojice Janeček - Šilhavý dostala šanci při akci 2 na 2, ale zakončení druhého jmenovaného kazí perfektní rybičkou Vala.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Domácí soubor dnes nepředvedl ve třetí třetině velmi dobrý hokej a zklamal místí příznivce. To kladenští svému soupeři nadělili tři branky a korekce z hole Kundráta již byla spíše kosmetickou záležitostí. Za domácí hrál dnes velmi dobře Filip Dundáček, který se sice neprosadil, ale zato hrál nadmíru dobře v obraně. Za hosty vyhlašuji hvězdou zápasu Petra Janečka. Ten byl dnes velice aktivní a předvedl spoustu hezkých akcí.

    To je ode mne vše. Já se s Vámi loučím a zase někdy napočtenou! (14:10:02)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 1. Kuchta (Křípal), 17. Němec (Krajcigr), 58. Kundrát (Němec) - 14. Křepelka (Šilhavý), 20. Janeček (Šilhavý), 35. Seidl (Bunda, Hoffmann), 46. Hierman, 47. Křepelka (Christl), 51. Šilhavý (Janeček, Čejka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Jeřábek) - Vosyka, Kuchta "C", Žuček, Hlídek, Chlubna "A", Křípal, Brebera, Meloun, Krajcigr, Mozr, Ludvík, Krajhanzl, Dundáček, Kundrát, Vala, Beránek, M. Němec "A".
    HC Kladno: Exner (Kaňka) - Seidl, Janeček, Jirák, Čejka, Bunda "A", Slánský, Křepelka, Vojtík, Šilhavý "C", Christl, Špaček, Hoffmann, Hierman, Potekhin, Paták, Kuzďas, Hulcr, Horák, Hudec.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Lukáš Budínský, Michal Huryta
    bahis siteleri