Třinec – Liberec 1:0 (kon.) | Litvínov – K. Vary 4:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 3:0 (kon.) | Slavia – Zlín 2:1 (po pr.) | Sparta – Plzeň 4:3 (po s.n.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 17.01.2012, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    MARTIN RUČINSKÝ posunul dlouhé Volkeho nahození za branku na Černého, dostal puk zpět a uklidil ho do prázdné branky. Asistence: Jakub Černý.
     
    35:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Z mezikruží napřáhl švihem ROBIN HANZL a puk prolétl nad Mensatorovou lapačkou pod horní tyčku. Brankář Energie puk sice tečoval, ale z branky ho vytěsnit nedokázal. Asistence: Karel Kubát.
     
    32:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V signalizované výhodě se FRANTIŠEK GERHÁT nerozmýšlel, nikdo se mu nenabídl a tak z vrcholu levého kruhu propálil všechno co mu stálo v cestě. Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    14:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí špatně střídali a bezchybně toho využila dvojice Kumstát, Skladaný, kteří šli sami na Volkeho. Domácí brankář ještě kryl střelu, ale na dorážku PETRA KUMSTÁTA už dosáhnout nemohl. Asistence: František Skladaný, Lukáš Pech.
     
    12:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo vymanit z tlaku soupeře a nenápadné zavezení MARTINA RUČINSKÉHO končí odrazem od Mensatorův beton u pravé tyčky. Asistence: Martin Hujsa, Richard Jareš.
    Marken.cz

    Ondřej Moutvička

    Branky a nahrávky: 13. Ručinský (Hujsa, Jareš), 33. Gerhát (Kubinčák), 36. Hanzl (Kubát), 59. Ručinský (Černý) - 15. Kumstát (Skladaný, Pech)


    HC VERVA Litvínov: Volke - Stříteský, Kubát, Jareš, Gula, Kousalík, Pojkar, Skuhrovec, Havelka - Kubinčák, V. Hübl, Hanzl - Černý, Hujsa, Ručinský - Frolík, Jenáček, Trávníček - Majdan, Gerhát, Maxa
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator - Gřegořek, Schusser, Lučka, Mocek, Gulaši, Gründling, Prošek, M. Rohan - Kumstát, Pech, Košťál - Zaťovič, T. Sýkora, Skladaný - Zucker, T. Klíma, Kotrla - Dej, Mikeska, Kuběna

    Rozhodčí: Mikula, Polák - Bláha, Kostka

    Diváci: 4355
    bahis siteleri