Santander – Getafe 1:2 (kon.) | Espanyol – Granada 3:0 (kon.) | Real Sociedad – Atlético 0:4 (kon.)
Real Betis – Sevilla 1:1 (kon.)
konec
Racing Santander
1:2 (1:1)
Getafe CF
Sobota 21.01.2012, 18:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Santander domácí zápas nezvládl, Getafe bylo dnes lepší a po zásluze vyhrálo. Paradoxně šli ale do vedení domácí Los Verdiblancos díky střele Christiana Stuaniho. Vyrovnání zařídil Gavilán a sedm minut před koncem rozhodl o výhře hostů Miku. Tři body tedy putují do Madridu a Getafe se aktuálně posouvá do horní poloviny tabulky. Příjemný zbytek večera vám přeje Tomáš Martínek. (19:54:36)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Zápas se chýlí ke konci na El Sardinero uvidíme asi poslední standardku pro domácí. Tziolis ale ve své snaze fauloval a rozhodčí má píšťalku ve svých ústech...
     
    90+1
    Žlutá karta za zdržování pro Petro Leóna z tábora hostujících Azulones.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty. Domácí tak ještě mají šanci něco se skóre udělat podobně jako před malou chvílí Adrián.
     
    90
    Jak nyní vyrazil Moyá střelu Alexandrose Tziolise, to možná neví ani on sám. Řek procedil svou střelu pod jeho rukou, ale míč jen těsně míjí pravou tyč! Bude to rohový kop.
     
    89
    Opět mířil dopředu aktivní Adrián Gonzáles Moráles, jenže centr se mu vůbec nepovedl. Snaha domácích alespoň o vyrovnání je velká jenže zadáci Getafe dobře brání.
     
    88
    Diopa přidržel za dres Míchel a inkasuje žlutou kartu.
     
    86
    Závar před brankou celku z Madridu. Zpětnou přihrávkou dostal nabito Senegalec Papakouli Diop, ale obránci ztečovali míč na roh. Ihned po jeho rozehrání střílel nebezpečně Kennedy Bakircioglü, ale Moyá byl pozorný!
     
    85
    Vyrovnat mohl domácí Alváro Gonzáles, jenže Miguel Ángel Moya Rumbo jeho přízemní střelu chytá.
     
    83
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Obrovská hrubka domácí obránců a před bránou Toňa se objevili hned tři volní fotbalisté Getafe. Dvě kličky stačily Nicolási Ladislao Fedor Florési zvanému MIKU k tomu, aby bez problémů prostřelil brankáře. Hosté vedou po zásluze.
     
    82
    Oba týmy chtějí vyhrát a to přináší velké šance na obou stranách. Obrany jako by neexistovaly. Teď je míč u šestnáctky Getafe, vhazovat bude ze zámezí Gonzalo Colsa.
     
    80
    Poslední střídání zápasu má na svědomí trenér Getafe. Francouz Abdelaziz Barrada může v klidu do sprch, na jeho místě nyní bude hrát Diego Castro.
     
    79
    Lautaro Acosta se chytá za hlavu, protože právě "zazdil" velkou příležitost. Přihrávka z levé strany jej našla přímo na penaltě, ale brankář Moya ve spolupráci se svými obránci jen se štěstím nepropustili míč do sítě.
     
    77
    Hra teď má spád. Na druhé straně mohl poslat hosty do vedení Daniel Güiza, jenže Bernardo mu dobře zkřížil cestu a nedovolil mu vystřelit.
     
    76
    Z dvadvaceti metrů napřahuje santanderský Papakouli Diop, jeho dělovku ovšem jen kontrololuje Moya asi metr vedle branky.
     
    75
    Miku neuspěl v další stoprocentní šanci! Balon má stále na noze Petro León, který připravuje tutovku pro Samperia. Jeho střelu chytá výborný Toňo.
     
    73
    Před Moyou si počínal odvážně střídající Kennedy Bakircioglü, ale Getafe nakonec branku nedostalo. U míče jsou zase hostující Azulones.
     
    72
    Miku prokličkoval mezi obránci Racingu jako mezi tréninkovými kužely a střela levačkou jen o centimetry minula levou šibenici Toňa!

    Tomáš Martínek

    Branky: 14. Stuani - 26. Gavilán, 83. Miku

    Karty:   61. Torrejón (SAN) - 88. Míchel (GET), 90+1. Pedro León (GET)


    Racing Santander: Toňo - Cisma, Bernardo, Torrejón, Álvaro - Diop, Colsa (46. Tziolis) - Arana (65. Bakircioglü), Adrián, Acosta - Stuani (53. Samperio). Trenér: Juanjo Gonzáles.
    Getafe CF: Moya - Masilela, Rafa López (17. Lopo), Díaz, Valera - Barrada (80. Castro), Casquero, Míchel, Gavilán (61. Pedro León) - Güiza, Miku. Trenér: Luis García Plaza.

    Rozhodčí: José Luis Gonzáles
    bahis siteleri