Chabarovsk – Jekatěrinburg 3:5 (kon.) | Ufa – Čerepovec 2:1 (po s.n.) | Petrohrad – N.Novgorod 8:3 (kon.)
Lev – CSKA Moskva 3:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
8:3 (3:0, 1:1, 4:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 26.01.2012, 16:00 • Ledový dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přesná přihrávka mezi kruhy kde byl MICHAIL VARNAKOV, který dává třetí gól hostů.
     
    53:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tichonov zavezl puk do útočného pásma,nahrál na Petra Průchu, a ten předložil ho mezi kruhy na norského forwarda PATRIKA THORESENA, který z první překonává tvrdou ránou Bespalova! Asitence: Petr Průcha, Viktor Tichonov.
     
    52:45
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté už jen kosmeticky upravují skóre dnešního střetnutí! VLADIMIR GALUZIN zaznamenává své jméno do střelecké listiny.
     
    50:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá, a to díky své druhé brance v dnešním utkání, kterou dal PETR PRŮCHA! Asistence: Viktor Tichonov, Patrik Thoresen.
     
    44:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Bespalov neudržel puk, který se došoural za branku kde stál TONY MARTENSSON a lišáckou střelou o betony Bespalova poslal kotouč do branky!
     
    40:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Pátá branka domácích je na světě! Gól Petrohradu střílí PETR PRŮCHA! Asistence: Kirill Koltsov, Dmitrij Kalinin.
     
    35:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Máme tu hattrick, který završil tvrdou střelou od modré čáry VLADIMIR TARASENKO! Bespalov měl zakrytý výhled jedním z vlastních obránců. Asistence: Sergej Monachov.
     
    33:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen dvojnásobná výhoda je využita, na rychlou souhru a konečnou střelu MARTINA THORNBERGA neměl Ežov nárok! Asistence: Robert Nilsson, Kim Hirschovits.
     
    19:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Výborné najetí a výstavný střela nad lapačku, to byli hlavní znaky gólové akce jejíž hlavním aktérem byl VLADIMIR TARASENKO! Asistence: Tony Martensson
     
    09:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad navyšuje vedení po akci na jejímž začátku stálo vyhrané buly. Následně do modré pálil Dmitrij Vorobjov, jehož střelu tečoval před brankou ANTON KOROLJOV! Asistence: dmitrij Vorobjov, Evgenij Arťuchin.
     
    07:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    VLADIMIR TARASENKO se proháčkoval až před branku a i s velkou dávkou štěstí dává gól! Puk před brankou zřejmě tečoval jeden z hostujících obránců! Asistence: Ivan Něprjajev.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 8. Tarasenko (Něprjajev), 10. Koroljov (Vorobjov, Arťuchin), 20. Tarasenko (Martensson), 36. Tarasenko (Monachov), 41. Průcha (Koltsov, Kalinin), 45. Martensson, 51. Průcha (Tichonov, Thoresen), 54. Thoresen (Průcha, Tichonov) - 34. Thornberg (Nilsson, Hirschovits), 53. Galuzin, 58. Varnakov


    SKA Petrohrad: Ežov (Sokolov) - Koltsov, Kalinin, Denisov, Pěrvišin, Višněvskij, Vorobjov, Semjonov, Grebeškov - Thoresen, Průcha, Tichonov - Martensson, Weinhandl, Rybin - Arťuchin, Něprjajev, Koroljov - Tarasenko, Monahov, Kučerjaveko.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tuokkola (21.Bespalov) - Hietanen, Malenkikh, Petrov, Varlamov, Jevsejenkov, Vasiljev - Thornberg, Ugarov, Potapov - Hirschovits, Varnakov, Krikunov - Zainullin, Nilsson, Gorbunov - Valuiskij, Galuzin, Romanovskij - Zakiev.

    Rozhodčí: Zacharov, Odinš - Balodins, Eglitis

    Diváci: 10 200
    bahis siteleri