Dortmund – Hoffenheim 3:1 (kon.) | Bayern – Wolfsburg 2:0 (kon.) | W. Brémy – Leverkusen 1:1 (kon.)
Augsburg – Kaiserslautern 2:2 (kon.) | Hertha – Hamburg 1:2 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Schalke 1:4 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
1:4 (1:0)
FC Schalke 04
Sobota 28.01.2012, 18:30 • RheinEnergieStadion, Kolín nad Rýnem • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    83
    Schalke 04 právě vstřelilo branku!
    Rozklad domácích pokračuje... Domácí obrana naprosto propadla, Klaas-Jan Huntelaar následně přihrál na druhou stranu malého vápna na MARCA HÖGERA, který to měl před prázdnou bránou lehké.
     
    78
    Schalke 04 právě vstřelilo branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil KLAAS-JAN HUNTELAAR a ačkoliv Michael Rensing vystihl stranu, k vyražení míče mu chybělo hodně.
     
    72
    Schalke 04 právě vstřelilo branku!
    Hostující tým obrací stav utkání. Po skvělém centru trefil sice Klaas-Jan Huntelaar jen tyč, avšak míč se odrazil přesně k CIPRIANU MARICOVI, který svou druhou brankou posílá svůj tým do vedení.
     
    60
    Schalke 04 právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Christian Fuchs nacentroval z levé strany do vápna, Kevin McKenna podskočil centr a hlavou se na přední tyči prosadil CIPRIAN MARICA. Hostující útočník se prosadil přesně mezi dvěma stopery, brankář Michael Rensing neměl šanci jejich chybu napravit.
     
    5
    Kolín právě vstřelil branku!
    LUKAS PODOLSKI za vápnem napřáhl ke střele a jeho projektil levou nohou zaplachtil k tyči hostující brány, Lars Unnerstall neměl příliš šancí. Neuvěřitelný prostor dostal domácí střelec, to by se asi stávat nemělo.

    FB

    Branky: 5. Podolski - 60. Marica, 72. Marica, 78. Huntelaar (pen.), 83. Höger

    Karty:   18. Geromel (KLN) - 35. Uchida (SCH), 53. Matip (SCH)   78. Brecko (KLN)


    1. FC Kolín nad Rýnem: Rensing – Sereno, McKenna (70. Brecko), Geromel, Eichner – Clemens (70. Roshi), Jajalo, Riether, Peszko (82. Lanig) – Podolski – Novakovič.
    FC Schalke 04: Unnerstall – Uchida (46. Jurado), Papadopoulos, Metzelder, Fuchs – Obasi, Höger, Matip, Draxler (86. Pukki) – Huntelaar, Marica (83. Moritz).

    Rozhodčí: Jochen Drees