Slavia – Litvínov 1:5 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:2 (po s.n.) | Sparta – Kometa Brno 4:5 (po pr.)
Třinec – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | Kladno – Vítkovice 3:4 (po s.n.) | Plzeň – Motor ČB 3:2 (po pr.)
Pardubice – Zlín 4:3 (po s.n.)
po s.n.
Rytíři Kladno
3:4 (2:0, 1:0, 0:3 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 29.01.2012, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jiří Burger trefil taky mezi betony. Vítězný nájezd si na své konto připisuje VIKTOR UJČÍK.
     
    50:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Podobně jako domácí, tak i hosté dávají chvíli po přesilové hře branku. Burger našel křížnou přihrávkou JANA KÁŇU, který u vzdálenější tyče procpal puk do branky. Asistence: Jiří Burger, Viktor Ujčík.
     
    48:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A drama bude ještě pokračovat! Burger vyhrál buly přesně na VIKTORA UJČÍKA, který trefil přesně k tyči! Chábera puk viděl pozdě. Asistence: Jiří Burger.
     
    44:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí si koledovali vlastní pasivitou o tuto branku. Jan Káňa zavezl do pásma a přes beka protlačil puk na JIŘÍHO BURGERA, který zakvrdlal kotoučem a zamířil přesně mezi betony. Asistence: Jan Káňa, Ctirad Ovčačík.
     
    21:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Třetí branku Kladna dává znovu obránce! JASON LEPINE na modré naznačil střelu, popotáhl si puk víc do středu a přesnou střelou, která se odrazila z branky tak rychle, že rozhodčí musel potvrzovat branku u videa, zvýšil náskok Kladna. Asistence: Michal Dragoun, Jaroslav Kalla.
     
    14:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jenže Hluchý akci dohrál. V rohu sebral kotouč a našel najíždějícího JANA PISKÁČKA, který trefil přesně! Asistence: Milan Hluchý, Petr Kafka.
     
    13:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ale 5/4 domácí využívají! Po velkém tlaku ve dvojnásobné přesilovce se domácí prosazují až v klasické početní převaze. Do příhry Jiřího Bicka se opřel MAREK POSMYK a Málkovi projel kotouč mezi betony a došoural se těsně za čáru. Asistence: Jiří Bicek.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 14. Posmyk (Bicek), 15. Piskáček (Hluchý, Kafka), 22. Lepine (Dragoun, Kalla) - 45. Burger (J. Káňa, Ovčačík), 49. Ujčík (Burger), 51. J. Káňa (Burger, Ujčík), 65. Ujčík


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Posmyk, Drtina, Lepine, Procházka, Růžička, Pavlů, Piskáček - Bicek, Patera, Kuchler - Hovorka, Knotek, Kalla - Valský, Lukáč, Látal - Bílek, Dragoun, Hluchý - Kafka.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Kudělka, Voráček, Ovčačík, Trnka, Punčochář, Kasík, Koma - T. Káňa, Húževka, Štefanka - J. Káňa, Burger, Ujčík - Szturc, Strapáč, Šedivý - Klimek, Hruška, Pohl.

    Rozhodčí: Hodek, Hribik - Pouzar, Bádal

    Diváci: 2693
    bahis siteleri