Litvínov – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Kladno – Třinec 4:3 (po s.n.) | Pardubice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Plzeň – Slavia 5:2 (kon.) | Sparta – Motor ČB 4:2 (kon.) | Liberec – Zlín 4:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (0:0, 1:1, 4:1)
HC Slavia Praha
Pátek 03.02.2012, 18:10Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Plzeň právě vstřelila branku!

    NICHOLAS JOHNSON trefuje opuštěnou branku Slavie a pečetí tak vítězství domácích. Asistence: Tomáš Pitule.
     
    56:13
    Velkou nelibost publika teď vyvovalo vyloučení Frola (PLZ), který odchází na trestnou lavici za pád pod nohy. Sám hráč rozhodnutí nemůže uvěřit.
     
    54:14
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Příliš dlouho se hosté z kontaktního gólu radovat nemohou. JAROSLAV MODRÝ může slavit svůj první dres v plzeňském dresu po svém návratu. Nepříliš prudká rána propadla slavistickému gólmanovi mezi betony. Asistence: Jan Stránský, Martin Straka.
     
    53:06
    Slavia právě vstřelila branku!

    Neposedí. MICHAL VONDRKA, dnes bezkonkurenčně nejlepší hráč Slavie, vykličkoval zpoza branky a překonal ležícího Svobodu. Asistence: Tomáš Pospíšil, Petr Kadle.
     
    52:39
    Teď se Vykoukal (PLZ) hodně zlobí na rozhodčího za to, že ho vyloučil Není mu to však nic platné, posedí si dvě minuty na trestné lavici.
     
    50:08
    Dnešní utkání sleduje 5903 diváků.
     
    47:01
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Střela plzeňského obránce JIŘÍHO MARUŠÁKA se odrazila od tyčky do branky a indiáni se mohou radovat z dvoubrankového náskoku. Asistence: Jan Stránský, Martin Straka.
     
    46:02
    Další přesilová hra pro domácí. Kadlec (SLA) se provinil krosčekem a dostává dvě minuty.
     
    43:02
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Také Plzeň využívá dvojnásobnou přesilovou hru. MARTIN STRAKA dostal krásnou přihrávku od Kováře a poslal puk Furchovi pod víko. Asistence: Jan Kovář, Jiří Vykoukal.
     
    42:52
    Kratěna vypálil dělovku a orazítkoval tyč takovou silou, až málem vyvrátil branku z jejího postavení.
     
    41:46
    Johnson byl faulován Duškem (SLA), který je odeslán na trestnou lavici.
     
    39:52
    Navrátilec z trestné lavice Mrňa nyní zazdil rozjetou akci 3na1, kterou dobře rozjeli Johnson s Pitulem. Mrňovi nezbývá nic jiného než zvednout oči v sloup. A mladý plzeňský útočník k tomu dodal dle svého výrazu i pár nepříliš slušných slov.
     
    37:43
    Mrňa (PLZ) přitiskl Kadlece na mantinel, rozhočí to posoudil jako nedovolený zákrok. A ohodnotil ho jako podražení. Přesilová hra pro hosty.
     
    34:42
    Heřman s Jeřábkem si dávali na útočné modré přednost, nakonec byl první u puku Vondrka, který všem ujel a nakonec nastřelil tyč plzeňské branky. Ačkoliv slavistický útočník už zvedal ruce nad hlavu, zazvonění puku o tyčku bylo slyšet zcela jasně.
     
    31:25
    Alinč (SLA) se provinil hrou vysokou holí a jde zpytovat svědomí na trestnou lavici.
     
    30:54
    Obrovskou šanci měl nyní Micka. Svoboda ale proti němu vytasil své betony a s dorážkou neuspěl ani Doležal. Maskovaný indián, ač hodně vyjetý, se stihl na své stanoviště vrátit včas.
     
    29:28
    Slavia právě vstřelila branku!

    Slavia úplně rozebrala domácí obranu a z toho těží JAN ALINČ, který srovnává skóre. Asistence: Petr Kadlec, Michal Vondrka.
     
    29:11
    Vondrka prokličkoval plzeňskou obrannou velmi hladce, když už byl sám před Svobodou, hákoval ho Frolo (PLZ) a musí jít na trestnou lavici. Tentokrát čeká Plzeň 1:34 trvající oslabení ve 3 proti 5.
     
    28:45
    A bude se opět vylučovat. Pitule (PLZ) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    27:38
    Stránský orazítkoval tyč!
     
    25:44
    Pro změnu si zahrají přesilovou hru domácí. Na trestnou lavici tentokrát zamířil Micka (SLA) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    24:46
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Nakonec ale přece Dominik Furch kapituluje. Doslova a do písmene za něj procpal puk MARTIN STRAKA. Kotouč projel za brankovou čáru mezi vyrážečkou a betonem. Asistence: Michal Dvořák.
     
    20:27
    Domácí budou hrát ve třech. Hanzlík (PLZ) fauloval Krenželoka a odchází pykat na trestnou lavici. Slavia bude hrát 45 vteřin přesilovou hru 5na3.
     
    19:12
    Frolo (PLZ) je po potyčce před vlastním gólmanem odeslán na trestnou lavici za hrubost.
     
    15:48
    Doležal (SLA) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    06:20
    Po komerční přestávce si indiáni zahrají přesilovou hru. Hráčská lavice Slavie se provinila špatným střídáním, hosté hráli v šesti. Trest odpyká Doležal (SLA).
     
    02:24
    A máme tu první vyloučení. Jeřábek (PLZ) se provinil sekáním a dostává menší trest.
    Marken.cz

    Adéla Naarová

    Branky a nahrávky: 25. Straka (Dvořák), 44. Straka (Kovář, Vykoukal), 48. Marušák (Stránský, Straka), 55. Modrý (Stránský, Straka), 60. Johnson (Pitule) - 30. Alinč (Kadlec, Vondrka), 54. Vondrka (Pospíšil, Kadlec)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda (Mazanec) - Jeřábek, Hanzlík, Kaberle, Frolo, Marušák, Modrý, Vykoukal - Vostřák, Mrňa, Kratěna, Straka, Kovář, Pitule, Dvořák, Duda, Petruška, Johnson, Pletka, Stránský, Heřman
    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) - Dresler, Kadlec, Tomica, Valach, Šulc, Krejčík, Krejčí, Kolařík - Vondrka, Jelínek, Jaškin, Pospíšil, Krenželok, Dušek, Micka, Doležal, Alinč, Sklenář, Růžička, Hertl

    Rozhodčí: Homola, Šír - Bláha, Kostka

    Diváci: 5903
    bahis siteleri